szerszen!!
• Strona 1 z 1
szerszen!!
chodzi mi o horneta 900 ..szukalem szukalem i nie moglem nic konkretnego znalesc!! 2002 rok przebieg 43 tys ogolnie motocykl ladny fajnie sie siedzi wygodna pozycja!! intersuje mnei jak to moto zachowuje sie na drodze!!przesiadam sie z zx6 a jak wiadomo jest to moto ktore lubi obroty i jest agresywne....hornet sprawia wrazenie spokojnego motocykla bez fajerwerek!! jak to z nim jest moi drodzy >>??
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Silnik od 900RR lekko przerobiony i dołożony wtrysk, o żywotności wypowiadać się chyba nie muszę bo każdy kto miał RR wie co nieco na jej temat.
Osiągi jak na nakeda z tych lat rewelacyjne, hamulce również super, jedyne co pozostawia trochę do życzenia to seryjne zawieszenie, sposób na to ten Hornet - http://www.motorakowski.pl/index.php?op ... &Itemid=54
ma zmieniony amortyzator z tyłu, przednie zawieszenie od F4i z pełną regulacją, sportowe tarcze, przewody w oplocie i jeszcze parę dodatków.
Widziałem na żywo i wygląda bardzo przyjemnie, niestety ze względu na pogodę nie miałem możliwości jazdy testowej ;-( , od czasu do czasu bywam w tym komisie więc jak coś mogę się dowiedzieć więcej na jego temat, a i był sprowadzony w całości, tj. tak jak widać na zdjęciach.
Osiągi jak na nakeda z tych lat rewelacyjne, hamulce również super, jedyne co pozostawia trochę do życzenia to seryjne zawieszenie, sposób na to ten Hornet - http://www.motorakowski.pl/index.php?op ... &Itemid=54
ma zmieniony amortyzator z tyłu, przednie zawieszenie od F4i z pełną regulacją, sportowe tarcze, przewody w oplocie i jeszcze parę dodatków.
Widziałem na żywo i wygląda bardzo przyjemnie, niestety ze względu na pogodę nie miałem możliwości jazdy testowej ;-( , od czasu do czasu bywam w tym komisie więc jak coś mogę się dowiedzieć więcej na jego temat, a i był sprowadzony w całości, tj. tak jak widać na zdjęciach.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
szerszen kupiony niestety pogoda do dupy i nie moge sie nim gibnac...wydeszki leo takze wyje az milo!! 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości