komar ma latac
• Strona 1 z 1
jak ma dawac rade chodz niewiem czy niektozi to nazwa dawaniem rady
to kupn odrazu WSK takie cos zdaje egzamin w samochodzie tzw. SWAP noi w lepszych moto tez robia ale w motorynce?

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Kurna o to właśnie chodziło.... Jedzie sobie koleś mz-etką, simsonkiem, jawą ts 350, wsk-ą a ja ich wyprzedzam motorynką przy prędkości 110 km/h... Oczywiście nikomu nie polecam.... Wszystko robicie na swoją odpowiedzialność... Ja miałem parę gleb... straciłem zęba złamałem obojczyk, skręciłem nadgarstek... Ale i tak było zajebiście...
Tak na marginesie, szkoda że nie widzieliście min tych których wyprzedzałem hahahahahaha
a co do hamulców i podzespołów... oczywiście że nic nie dało rady... hamulce po 2 dniach zabawy do wymiany... rama się krzywiła... no i strasznie wywrotne to było. Ale i tak było wypasik...
Tak na marginesie, szkoda że nie widzieliście min tych których wyprzedzałem hahahahahaha
a co do hamulców i podzespołów... oczywiście że nic nie dało rady... hamulce po 2 dniach zabawy do wymiany... rama się krzywiła... no i strasznie wywrotne to było. Ale i tak było wypasik...
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
ja to bym został przy 50ccm ale mały tłuning bym walna turbinka, wydech od busy, sportowa skrzynie od jakieś 600-tki itp. a zapomniał bym o magnetyzerze to przecież jest kilkadziesiąt koników więcej, no i nowy program na cewkę bym wgrał. Pozdrawiam maniaków tłuningu.
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
Ja niedawno kupilem motoryne i sie okazalo,ze wlasnie nie daje rady jak sie jakies wzniesienia pojawia... Za duzo waze...
Ale zalezalo mi na legalnym sprzecie wiec nie bede zmienial silnika.Bo w Polsce nie mieszkam...
Ale byla niedawno motoryna na allegro z silnikiem KTM 110cm.
Ale zalezalo mi na legalnym sprzecie wiec nie bede zmienial silnika.Bo w Polsce nie mieszkam...
Ale byla niedawno motoryna na allegro z silnikiem KTM 110cm.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości