CBR 600rr vs GSXr 600 k4-k5 co wybrac
• Strona 1 z 2 • 1, 2
CBR 600rr vs GSXr 600 k4-k5 co wybrac
Witam. zagadnienie jak w temacie. prosze o konkretne podpowiedzi co do wyboru. W gre wchodzi 600rr 2003-2004 i suzuki gsxr600 k4-k5. co prawda blizszy jestem 600rr ale duzo osob chwali gixy z tych rocznikow. No i maja seryjny amor skretu czego brak 600rr. chcialbym znac Wasze opinie.
Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
Seryjny amorek w GSX-R jest bo jest ale rewelacji nie ma.
A 600RR 03' miałem przyjemność jazdy, jest w miarę łagodna jak na 600 dopiero w wyższym zakresie obrotów pokazuje różki
, z tym że niestety nie jest to motocykl do wolnej jazdy.
Honda niestety jest droższa w zakupie od GSX-R.
Ja bym brał Hondę.
Z tego co słyszałem od użytkowników GSX-R jest ostrzejszy od RR, ale to już kwestia co kto lubi
A 600RR 03' miałem przyjemność jazdy, jest w miarę łagodna jak na 600 dopiero w wyższym zakresie obrotów pokazuje różki

Ja bym brał Hondę.
Z tego co słyszałem od użytkowników GSX-R jest ostrzejszy od RR, ale to już kwestia co kto lubi

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
cena nie gra roli. ale chetnie poczytam Wasze wrazenia o tych sprzetach bo nawet mi sie podobaja gixy wiec moze i taki sie sprawi , ale jak narazie jestem o wiele blizej rr 

Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
jak cena nie gra roli to kup moja daytone
a z tych dwóch brałbym młodsze i mimo iz pałam miloscia do cebry , jedna sklanialbym sie ku gixerowi , zreszta po kawie zx6r cbr 600rr bedzie dla Ciebie rowerkiem z 14 przerzutkami

a z tych dwóch brałbym młodsze i mimo iz pałam miloscia do cebry , jedna sklanialbym sie ku gixerowi , zreszta po kawie zx6r cbr 600rr bedzie dla Ciebie rowerkiem z 14 przerzutkami

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
hmm... no to dales mi do myslenia :/ co do daytony to nie stac mnie jeszcze
wiesz 600rr zawsze chcialem miec i podoba mi sie straszcnie ale zobacze jeszcze. gixy tez ladne sa
ale prawdopodobnie i tak wybor padnie na 600rr a pozniej moze gix sie trafi 

Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
Raczek_6 napisał(a):Seryjny amorek w GSX-R jest bo jest ale rewelacji nie ma.
A 600RR 03' miałem przyjemność jazdy, jest w miarę łagodna jak na 600 dopiero w wyższym zakresie obrotów pokazuje różki, z tym że niestety nie jest to motocykl do wolnej jazdy.
Ja bym brał Hondę.
Moje zdanie co tu wybrać wszyscy znają . Chciał bym się jednak odnieść do wypowiedzi raczka . Ostatnio przeglądam co chwile allegro czy mobile.de i musze przyznać że według moich obserwacji to właśnie hondy F4i to najtańsze sportowe 600 w używkach z tych roczników . Tymczasem suzuki jest strasznie drogie a jak wszyscy wiemy to marka mniej prestiżowa niż honda , bynajmniej takie panuje przekonanie .
Tylko nie piszcie mi tu że faworyzuje suzuki bo absolutnie nie oto mi tutaj chodzi , takie są ceny a czemu to ja sam nie wiem .
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
a w przyblizeniu powiedz jakim budzetem dysponujesz? i na co stawiasz w motocyklu , mysle ze chyba kawa ktora miales jesli chodzi o moc wyprzedza oba motocykle ktore tu podales,chyba ze nie chodzi Ci o moc a kawa Cie zawiodla.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
dambandit ja nic nie wspominalem o f4i to jak dla mnie nie jezdzi (zbyt liniowo oddaje moc)W sumie to szukam czegos do 16 tys zl. a wiem ze 600rr lat 03-04 stoja jak k4-k5. Co do kawy to nie zawiodla mnie i szkoda mi jej strasznie :/ ale musialem ja sprzedac bo trzeba bylo rozmnozyc troche kasy, a tak wogole to 600rr zawsze mi sie strsznie podobala i podoba dalej. KAwa strasznie szybko na wartosci niestety traci wiec to mnie powstrzymuje zeby znowu kawą latac :/
Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
w sumie to ja duzo na gumie latam i po miescie (cykl mieszany bo mieszkam 20 km od centrum) pozdro
Jak nie będziesz edytował postów będzie warn. ICID
Jak nie będziesz edytował postów będzie warn. ICID
Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
Flow a ty dalej tej wspaniałej daytony nie możesz sprzedać przecież to taki motocykl wyjątkowy jedyny w swoim rodzaju.... 2 kolegów sprzedało R6 i R1 w ciągu 3 dni...
Wojtek jak gumujesz to bierz Hondę choć Suzuki też dobrze znoszą gumy...
Albo tego typu zaczepki i pyskówki się skończą, albo wyśle ciebie i kolege Flowa na przymusowy urlop. Icid.

Albo tego typu zaczepki i pyskówki się skończą, albo wyśle ciebie i kolege Flowa na przymusowy urlop. Icid.
-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):Flow a ty dalej tej wspaniałej daytony nie możesz sprzedać przecież to taki motocykl wyjątkowy jedyny w swoim rodzaju.... 2 kolegów sprzedało R6 i R1 w ciągu 3 dni...
czlowieku milcz jak do mnie mowisz i nie ujadaj jak pies.
- Flow
- Stały bywalec
Bo każdy chce mieć erjedyne albo erszóstke ewentualnie cbrke. Przecież jak się zapytasz jakie są ścigacze to każdy powie, że erjedyna i cbrka. Takie fakty...
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
YZF dobrze wiesz ze triumph to marka bardzo rzadka i dosc egzotyczna w pl , zobacz sobie na allegro jak schodza r6 czy r1 w porownaniu do daytony ktora stoi , teraz i tak juz nie mam zamiaru jej sprzedawac choc aukcja ciagle jest,znalazlem fajny kontakt do czesci i dlatego zostawiam jednak ja dla siebie.mimo wszystko pozdrawiam.
a co do tematu jesli gumujesz to rowniez polecil bym honde i tyle w temacie

a co do tematu jesli gumujesz to rowniez polecil bym honde i tyle w temacie

- Flow
- Stały bywalec
za te pieniadze chyba bedzie to starszy model wiec nie wiem czy bylby sens.co prawda to swietny kompromis i mocy by nie zabraklo,ale jednak kosztem rocznika.
- Flow
- Stały bywalec
750 odpada bo nie chce. wystarcza mi 600, do gumowania i do takiej jazdy jak miasto i moje zadupie wystarczy. mialem gixa 750srada i nie bylem zadowolony z niego bo byl strasznie narwanym sprzetem. a w 600 zawsze bylem zapatrzony a teraz najlepsza okazja zeby kupic ja w koncu 

Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
Tez tak mysle
W koncu jak to niekorzy mawiaja ..."Honda to Honda "
kto wie..., moze kiedys przyjdzie czas na gixa 

Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2