Miejsce ćwiczeń - Poznań - gdzie?
• Strona 1 z 1
Miejsce ćwiczeń - Poznań - gdzie?
Czesc. Mimo że mieszkam w Poznaniu od urodzenia to nie znalazłem jeszcze odpowiedniego miejsca do ćwiczeń różnych trików motocyklowego stuntu
czy moze wiece gdzie w poznaniu znajduje sie takie miejsce gdzie mamy plaski teren, duze miejsca i zadnych przeszkód?
coś w stylu opuszczone lotnisko albo duzy parking, oczywiscie parkingi przy marketach odpadaja z racji tego ze niechce miec problemów
czy moze wiece gdzie w poznaniu znajduje sie takie miejsce gdzie mamy plaski teren, duze miejsca i zadnych przeszkód?
coś w stylu opuszczone lotnisko albo duzy parking, oczywiscie parkingi przy marketach odpadaja z racji tego ze niechce miec problemów
hrhr %-)
-
Krzychu1323 - Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Parking pod stadionem to najbardziej znane miejsce gdzie można polatać na laczku itp. Co prawda powiadają że policja tam lubi zawitać. Sam tam uczyłem sie jezdzic na kole, byłem tam z 15 razy i nigdy policji nie widziałem. A nawet gdyby to łatwo można spie*dolić bo jest taki wyjazd przy stacji z parkingu, Wtedy krzyżówka w prawo (nawet na czerwonym mozna bzyknąć) , laczek i już Cie nie ma.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Ok, dzieki za odpowiedzi.
A słyszałem ze gdzieś na piątkowie jest miejsce spotkań klubowiczów "black rider" i że mają tam niezły teren do ćwiczeń, czy orientuje się ktoś z forumowiczów gdzie to jest?
A słyszałem ze gdzieś na piątkowie jest miejsce spotkań klubowiczów "black rider" i że mają tam niezły teren do ćwiczeń, czy orientuje się ktoś z forumowiczów gdzie to jest?
hrhr %-)
-
Krzychu1323 - Świeżak
Na Piątkowie to jest ogółem trochę dużych parkingów od tych wszystkich CH np. Plaza i Kaufland......
No ale tej ekipy jeszcze nie spotkałem.....
No ale tej ekipy jeszcze nie spotkałem.....
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Nie wiem dokładnie kto, ale chłopaki latają na umultowskiej, zaraz przy różnym potoku.
Tam jest dość długi odcinek 2 pasmówki. Widziałem też pare razy jak ćwiczyli gumę na UAMie na Morasku (zaraz obok zresztą )
Tam jest dość długi odcinek 2 pasmówki. Widziałem też pare razy jak ćwiczyli gumę na UAMie na Morasku (zaraz obok zresztą )
- Sureal
- Świeżak
nie wiem jak tam miejsca w Poznaniu...ale ja mieszkam w Połowie drogi na Piłe...i jeśli ktoś znajdzie kiedyś troche czasu i będzie miał ochote na mały wypad to zapraszam na nieczynne lotnisko w Pile...co prawda teren prywatny, ale wjazd otwarty..i jak narazie nie spotkaliśmy się z policją:) bardzo duży wyasfaltowany teren, zajazdy szerokie na kilkaset metrów, trzy pasy startowe, z czego dwa o długości ponad kilometra
suzuki gsxf600 | (otwórz link) | viewtopic.php?p=81053#81053
-
dawid 89 - Moderator
dawid 89 napisał(a):nie wiem jak tam miejsca w Poznaniu...ale ja mieszkam w Połowie drogi na Piłe...i jeśli ktoś znajdzie kiedyś troche czasu i będzie miał ochote na mały wypad to zapraszam na nieczynne lotnisko w Pile...co prawda teren prywatny, ale wjazd otwarty..i jak narazie nie spotkaliśmy się z policją:) bardzo duży wyasfaltowany teren, zajazdy szerokie na kilkaset metrów, trzy pasy startowe, z czego dwa o długości ponad kilometra
Byłem raz w Pile i akurat natrafiłem na policje:) była szybka ewakuacja... ale po godzinie wjechaliśmy jeszcze raz i był spokój. Koledzy z Piły ćwiczyli:] całkiem ładnie im to wychodziło
a słyszałem, że można wykupić sobie wjazd na lotnisko, prawda to?
gs500 e '92
zx6r '98
r6 '03
z750 '08
zx6r '98
r6 '03
z750 '08
-
Bioły - Świeżak
tat tak, można wszystko załatwić z kierownictwem aeroklubu...to właściwie jest nawet bezpłatne, tylko trzeba mieć zgode... na tej zasadzie w niedziele spotykają się tam chłopaki z BMW Piła i driftują my ekipą jesteśmy tam dosyć często, ale mamy taryfe ulgową bo jeden z nas jest policjantem w Pile pozdr
-
dawid 89 - Moderator
nie wiem, nie słyszałem o żadnym poważnym wypadku...jakieś drobne gleby napewno... mieszkamy całkiem blisko siebie, napewno będzie sie okazja kiedyś spotkać zapraszam na stronke naszej ekipy, troszke sie bałagan zrobił ale najważniejsze zostało zachowane www.caballarii.oz.pl pozdr
-
dawid 89 - Moderator
jak kupie cos mocniejszego to bede z kumplem wpadac na to wlasnie lotsnisko
raz nas ochrona wywalila jak na rowerach bylismy, ale w sumie nie na lotnisku, tylko obok
raz nas ochrona wywalila jak na rowerach bylismy, ale w sumie nie na lotnisku, tylko obok
Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250 :D:D
-
SHVAYA - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości