ŚŚŚŚŚŚŚcigaczowy sssylwester
Tej, dobra w ryj
Impreza bardzo udana (Jacuś, przepraszam za materac, chciałam dobrze ;* ), udało mi się zostawić trzy rzeczy lub więcej, rano sprawdzę stan posiadania
Z Ponczuchem się żeśmy pochorowali, grypa nas dopadła :/
A tak w ogóle to ja chcę jeszcze raz xD

Impreza bardzo udana (Jacuś, przepraszam za materac, chciałam dobrze ;* ), udało mi się zostawić trzy rzeczy lub więcej, rano sprawdzę stan posiadania

Z Ponczuchem się żeśmy pochorowali, grypa nas dopadła :/
A tak w ogóle to ja chcę jeszcze raz xD
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
tez chciałem tam iść spać, ale jak w domu było ciepło i akurat była wolna kanapa to się nie wybrałem, poza tym flow poszedł odprowadzać koleżankę i nie wrócił, więc była masa miejsca
noi jakbym spał w klubie to ominęłaby mnie akcja z chipsami

noi jakbym spał w klubie to ominęłaby mnie akcja z chipsami

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
w ogóle to za szybko ludzie mieli odcinę...
chociaż mnie też na chwilę wyłączyło jak siedziałem i z niedowierzaniem gapiłem się w zasłonkę...
dobrze że The69x i Adam do mnie mówili to nie kimnąłem...
ale zrobiłem sobie reset i zabawa do rana
btw. Flow jak włączasz komuś frytkownicę to włącz mu tez kabel do gniazdka, a nie pstryknąłeś coś i z patty, szafą i pisiem staliśmy przy frytkownicy wyłączonej z gniazdka i czekaliśmy aż nam się frytki upieką...
chociaż mnie też na chwilę wyłączyło jak siedziałem i z niedowierzaniem gapiłem się w zasłonkę...
dobrze że The69x i Adam do mnie mówili to nie kimnąłem...
ale zrobiłem sobie reset i zabawa do rana

btw. Flow jak włączasz komuś frytkownicę to włącz mu tez kabel do gniazdka, a nie pstryknąłeś coś i z patty, szafą i pisiem staliśmy przy frytkownicy wyłączonej z gniazdka i czekaliśmy aż nam się frytki upieką...
Ostatnio edytowano 2/1/2009, 22:50 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz

-
melvin - PierwszyOkrutny
To trzeba było sobie włączyć a nie marudzisz
Zabawa do rana a od rana Xbox i motoGP

Zabawa do rana a od rana Xbox i motoGP

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
słuchaj zawołaliśmy flowa bo nie wiedzieliśmy jak ogarnąć frytkownicę, ten przyszedł coś pokręcił i stwierdził "za 3 minuty wyjmijcie frytki to będą gotowe"
no to staliśmy i czekaliśmy jak flow przykazał, ale jakoś czas płynął a frytki nie zmieniały wyglądu
to zaczęliśmy szukać przyczyny...
no to staliśmy i czekaliśmy jak flow przykazał, ale jakoś czas płynął a frytki nie zmieniały wyglądu

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ja z frytkownicą nie mam nic wspólnego, za to z frytkami z niej owszem 

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe