Kolekcja Ścigacz.pl - wiosna/lato/jesień/zima?
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
I ja,teraz czuje sie dowartościowany
A poważnie to dobry pomysł z tym,noi można by coś zrobić 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Ja powiem tak- co do napisu VIP to może rzeczywiście nieco zarozumiałością pachnie.. ale na prawdę, Ci którzy pojawiają się na różnych zlotach i imprezach wiedzą najlepiej, jak przydatne są np. koszulki z nickami. Ja na przykład w Bydgoszczy ostatnio nie miałem koszulki z nickiem i Ci co mnie nie znali mnie po prostu nie identyfikowali póki nie zaczęliśmy rozmawiać.. ja uważam że koszulki/bluzy itd. z nickiem to po prostu coś użytecznego i tyle.
-
Movi - Moderator
Senek mi chodzi własnie o tą rangę na forum a nie paradowanie z tym na bluzie....Movi to własnie jak wszyscy z rangą "Vip" mieli by takie bluzy to wlasnie bylo by wiadomo na zlotach kto nalezy do tego wyróznionego grona xD A tak powaznie to tak jak mówilem wczesniej Bluza czarna z kapturem z logiem na plecach napisem na piersi no i z tym nickiem gdzies xD ale tylko dla tych co są dosyć długo na forum i piszą z sensem...
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
Ja bym wolał mieć nick na ramieniu pod samym logiem (czyli kaskiem) i Vipem(Oczywiście tylko dla viajpi) . Jak pójdę do pracy czy gdzieś na miasto to nie chce mieć na plecach wypisanego nicka wielkimi literami. Logo kasku może również być na piersi a styłu taki wielki napis scigacz.pl . MI bardziej podoba się logo które znalazła Patty i wkleiła parę stron temu.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Ja mam znajomego który zajmuje się reklamą. Moge zapytać ile by coś takiego kosztowało. Tylko niech ktoś napisze do władz 

-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
ciesze sie ze w koncu powoli cos sie tu rusza , co do loga Brawurki jest w porzadku ale mysle ze powinnismy miec proste logo takie jak jest naprawde na scigaczu , bo takie kolory i wzory jak zrobila brawurka moga wygladac na bluzie tandetnie a badzmy szczerzy,to nie bedzie tak ladne jak bysmy kupili org koszulki z jakims logiem,tylko bedzie to material pod sitodruk a wiadomo jakiej one sa jakosci dlatego te kolory moga wyjsc dosc kiczowato,rowniez czekam na aporobate ze strony władz 

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Patty tego nie wymyśliła tylko znalazła gdzieś na stronie ścigacza. Ja myślałem bardziej o takich naszywkach niż sitodruku ale zapytam o wszystkie opcje oraz różnice cenowe.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
no naszywki wygladaly by napewno lepiej,moze taka naszywka na ramieniu i nick pod nią , rowniez nie jestes zabardzo za nickiem na plecach,jakos bym sie tak glupio czul jakby ktos za plecami "ty patrz to ten Flow..." wolalbym jakby juz mial podejsc blizej i zobaczyc na ramieniu,przynajmniej widzialbym jego twarz 

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Meciek napisał(a):Patty tego nie wymyśliła tylko znalazła gdzieś na stronie ścigacza. Ja myślałem bardziej o takich naszywkach niż sitodruku ale zapytam o wszystkie opcje oraz różnice cenowe.
Takie wypukle naszywki ,takie gumowe

-
ciekawe jak z ceną to by wyszło....w sumie to przemyslalem jeszze raz i mozna by np. kupić określoną ilość bluz gdziekolwiek i dać je do jakiejś firmy która robi nadruki no oczywiście mając zgode na wykorzystanie znaku firmowego scigacz.pl w sumie trochę głupi pomysl ...no ale 

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
maciek mial sie dowiedziec co i jak i ile by to kosztowalo. jak sie dowie to potem bedziemy gdybac dalej.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
a ja przygarnąłbym(kupił też) czarną bluzę na suwak z kapturem ze starym wzorem i nickiem na plecach, wyglądają wg mnie najlepiej. jedyna zmianą jaką można by wprowadzić jest małe logo na przodzie (dokładniej na sercu, ale to nie ma nic wspólnego.)
przydałoby się żeby ktoś coś zadziałał w temacie ciuchów, bo właśnie szukam czarnej bluzy z kapturem, a tak byłaby już ścigaczowa...
no i może czapeczki, czarne z napisem z boku albo logiem, bo też już zniszczyłem moją patrolówke
a na wiosnę trzeba kupić coś nowego...
chociaż czapeczkę kupię inną bo noszenie i bluzy i czapeczki z logiem to jak bycie żywą reklamą
przydałoby się żeby ktoś coś zadziałał w temacie ciuchów, bo właśnie szukam czarnej bluzy z kapturem, a tak byłaby już ścigaczowa...
no i może czapeczki, czarne z napisem z boku albo logiem, bo też już zniszczyłem moją patrolówke

chociaż czapeczkę kupię inną bo noszenie i bluzy i czapeczki z logiem to jak bycie żywą reklamą

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5