Zobacz wątek - Kolekcja Ścigacz.pl - wiosna/lato/jesień/zima?
NAS Analytics TAG

Kolekcja Ścigacz.pl - wiosna/lato/jesień/zima?

VIP Ścigacz.pl
_________

Postprzez Flow » 21/11/2008, 00:32

senekkorzenna napisał(a):
patty_brawurka napisał(a)::shock: tylko nie w ciazy :shock: :lol:

EDIT: Ludziska, co myslicie, jakby na czarnej bluzie walnac zamiast zwyklego bialego logo taka bajere?... Bylabym sklonna doplacic za porzadna robote... Z przodu na piersi of course sam napis scigacz.pl

Uważam że cudeńko tylko pewnie tamten wzór został zastrzeżony.
Spróbuj proszę to zrobić z osobistym nick,ciekaw jestem jak to by mogło wyglądać przy nick/u/ na rękawie lub z przodu. :?

na rekawie mysle ze mogloby wygladac ciekawie,moze z napisem "VIP" i jesli ktos chce to z nickiem.

oby wogole ten pomysl wypalil bo fajnie bedzie czuc sie w takich bluzach,reprezentowac sciga :) na kazdym zlocie mam koszulke scigacza.pl ale wiadomo bluza bylaby super opcja na chlodniejsze dni lub poprostu na miasto,expo,targi,bazary itd .. poczucie solidarnosci userów :) mam nadzieje ze sie rozwinie ten temat, rowniez bylbym w stanie doplacic zeby bylo to zrobione raz a porzadnie :)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
Flow
Stały bywalec

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 21/11/2008, 08:54

To my tak sobie bedziemy pisac ,bo jak narazie nikt z wyzszych sfer(administracji) sie nawet nie odezwal :roll:
Piankowy Marynarzyk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Manhatan » 21/11/2008, 13:07

To może zamiast gadać, niech ktoś kto obczaja PS'a czy inne programy graficzne postara się i spróbuje to wszystko uwiecznić na czarnej bluzie.

Moja propozycja jest następująca:
- czarna
- "kangurka" z kapturem
- na plecach logo Ścigacz.pl (samo logo, tak jak na koszulkach)
- na piersi napis Ścigacz.pl (jak na koszulkach)

Myślę, że taka forma byłaby najprostsza, a zarazem najlepsza. Co do nicków, to stawiam, że nie ma opcji, ze względu na koszty... Do każdej bluzy zleceniodawca musiałby przygotowywać osobną matrycę. Bluzy zrobione seryjnie mogłyby trafić wtenczas do seryjnej sprzedaży (my możemy być "królikami" doświadczalnymi do przetestowania jakości bluz)

No ale ja tu tylko sprzątam... ;)
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Ścigacz.pl

Postprzez HANS » 27/11/2008, 17:24

moje zdanie jest takie......TYLKO DLA VIPÓW!!!! Co z tego ze kazdy kto zaloguje się na ścigaczu moze sobie kupic taką bluze jak polowa to świezaki nic nie wnoszące do zadnego tematu i oni mają nosic takie bluzy?? Nie zasługują na to xD O Takie jest właśnie moje zdanie! Amen
>Patol< ;)
HANS
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Pająk » 28/11/2008, 20:17

A może dla VIPów by zrobić napis "VIP Ścigacz.pl" a dla reszty Ścigacz.pl proste i będzie wiadomo kto wip a kto nie a koszty będą napewno niższe niż za bluzy z nickami.
Pająk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Flow » 28/11/2008, 22:55

No ale sam widzisz Senku ze z nickiem opcji nie ma...a szkoda , naprawde nie ma takiej opcji ? a moze zrobic zwykle bluzy jak napisal Manhatan a np nick na wlasna reke lub ogolnie dac do jakiejs firmy robiacej sitodruki lub cos w tym stylu.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
Flow
Stały bywalec

Postprzez HANS » 29/11/2008, 03:17

tu nie chodzi o zarozumialstwo tylko jaki sens jest sprzedawac te bluzy wszystkim w sklepie scigacz.pl??Kupic ją będzie mógł każdy kto się zarejestruje....a tak tylko ci którzy cos wnoszą do tematów, z którymi nie ma problemów będą mieli takie bluzy... takie jest moje zdanie...a co do miana Vip...było to dobrym pomysłem wkoncu mozna porozmawiac w dziale w którym nie wpieprza się milion osób z podpisem pod nikiem świezak którzy pieprzą farmazony bez ładu i składu nie znając się na niczym a zarejestrowali się tu tylko dlatego zeby byc super i cool .....
>Patol< ;)
HANS
VIP Ścigacz.pl

Postprzez spazz » 29/11/2008, 07:15

ja tez sie tu po to zarejestrowalem.... :?
spazz
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Pisiu » 29/11/2008, 09:40

I ja,teraz czuje sie dowartościowany :lol: A poważnie to dobry pomysł z tym,noi można by coś zrobić :twisted:
Pisiu
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Movi » 29/11/2008, 13:24

Ja powiem tak- co do napisu VIP to może rzeczywiście nieco zarozumiałością pachnie.. ale na prawdę, Ci którzy pojawiają się na różnych zlotach i imprezach wiedzą najlepiej, jak przydatne są np. koszulki z nickami. Ja na przykład w Bydgoszczy ostatnio nie miałem koszulki z nickiem i Ci co mnie nie znali mnie po prostu nie identyfikowali póki nie zaczęliśmy rozmawiać.. ja uważam że koszulki/bluzy itd. z nickiem to po prostu coś użytecznego i tyle.
Movi
Moderator

Postprzez HANS » 29/11/2008, 13:58

Senek mi chodzi własnie o tą rangę na forum a nie paradowanie z tym na bluzie....Movi to własnie jak wszyscy z rangą "Vip" mieli by takie bluzy to wlasnie bylo by wiadomo na zlotach kto nalezy do tego wyróznionego grona xD A tak powaznie to tak jak mówilem wczesniej Bluza czarna z kapturem z logiem na plecach napisem na piersi no i z tym nickiem gdzies xD ale tylko dla tych co są dosyć długo na forum i piszą z sensem...
>Patol< ;)
HANS
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Movi » 29/11/2008, 14:03

Dla mnie najlepszą opcją by było przenieść normalnie wzór z koszulek na bluzy tak jak mówisz czarne + kaptur i pod logiem na plecach nick tak jak jest w koszulkach i jest wypas.
Movi
Moderator

Postprzez Meciek » 29/11/2008, 14:55

Ja bym wolał mieć nick na ramieniu pod samym logiem (czyli kaskiem) i Vipem(Oczywiście tylko dla viajpi) . Jak pójdę do pracy czy gdzieś na miasto to nie chce mieć na plecach wypisanego nicka wielkimi literami. Logo kasku może również być na piersi a styłu taki wielki napis scigacz.pl . MI bardziej podoba się logo które znalazła Patty i wkleiła parę stron temu.
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Pająk » 29/11/2008, 14:57

Dobra to pomysły są... Ale to tylko pomysły brakuje kogoś kto mógłby się tym zająć tak konkretniej.. I oczywiście trzeba by dostać zgodę na użycie loga.
Pająk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Meciek » 29/11/2008, 15:01

Ja mam znajomego który zajmuje się reklamą. Moge zapytać ile by coś takiego kosztowało. Tylko niech ktoś napisze do władz :)
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 29/11/2008, 15:04

Jestem za ;)

BTW Meciek ladnego komarka sobie sprawiles :D
Piankowy Marynarzyk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Flow » 30/11/2008, 03:02

ciesze sie ze w koncu powoli cos sie tu rusza , co do loga Brawurki jest w porzadku ale mysle ze powinnismy miec proste logo takie jak jest naprawde na scigaczu , bo takie kolory i wzory jak zrobila brawurka moga wygladac na bluzie tandetnie a badzmy szczerzy,to nie bedzie tak ladne jak bysmy kupili org koszulki z jakims logiem,tylko bedzie to material pod sitodruk a wiadomo jakiej one sa jakosci dlatego te kolory moga wyjsc dosc kiczowato,rowniez czekam na aporobate ze strony władz ;)
Flow
Stały bywalec

Postprzez Meciek » 30/11/2008, 09:43

Patty tego nie wymyśliła tylko znalazła gdzieś na stronie ścigacza. Ja myślałem bardziej o takich naszywkach niż sitodruku ale zapytam o wszystkie opcje oraz różnice cenowe.
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez palua » 30/11/2008, 10:15

Fajnie by było mieć taką bluzę, i chyba tez bym chciała miec swój nick na ramieniu gdzieś a nie na plecach. :) ale na plecach juz mógłby być napis vip np. :)
palua
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Flow » 30/11/2008, 15:28

no naszywki wygladaly by napewno lepiej,moze taka naszywka na ramieniu i nick pod nią , rowniez nie jestes zabardzo za nickiem na plecach,jakos bym sie tak glupio czul jakby ktos za plecami "ty patrz to ten Flow..." wolalbym jakby juz mial podejsc blizej i zobaczyc na ramieniu,przynajmniej widzialbym jego twarz ;)
Flow
Stały bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do VIP Ścigacz.pl