Schowek na kask
• Strona 1 z 1
Schowek na kask
Witam,
Mam pytanie, czy jest jakas mozliwosc np jakis kufer lub cos zebym mogl zostawic kask przy motorze tak zeby mi go nikt nie ukradl??
Poniewaz mam zamiar jezdzic moim motorem (CBR 125 R) do szkoly a nie chce nosic ze sobą caly czas kasku
z góry THX
czekam na odp
Mam pytanie, czy jest jakas mozliwosc np jakis kufer lub cos zebym mogl zostawic kask przy motorze tak zeby mi go nikt nie ukradl??
Poniewaz mam zamiar jezdzic moim motorem (CBR 125 R) do szkoly a nie chce nosic ze sobą caly czas kasku
z góry THX
czekam na odp
- martin310
- Świeżak
zobacz czy nie da rady zapiac o jakas czesc ramy pod siedzeniem...(odpinasz siedzenie za rame zapinasz sam kask i przykrywasz siedziskiem...)
ja tak w XJ mocowalem tyle ze tam byly do tego specjalne uszy...
ja tak w XJ mocowalem tyle ze tam byly do tego specjalne uszy...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...) xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
-
Szopekk - Świeżak
Re: Schowek na kask
martin310 napisał(a):Witam,
z góry THX
czekam na odp
Stary, CBR (nieważne czy 125 czy 600rr) z kuferkiem???? No bez jaj... W każdej szkole jest przecież jakaś szatnia, portiernia czy coś w tym stylu więc ktoś się musi tym zajmować. Pójdź, zagdaj i będziesz go tam u kogoś zostawiał jak nie chcesz nosić ze sobą. Kuferki zostaw posiadaczom skuterków...
- fool
- Świeżak
kombinuj stary, ja jak jeździłem na moto do szkoły to najpierw załatwiłem sobie z szatniarzami że będe zostawiał kask w szafce którą mają u siebie, a później wykombinowałem kluczyk do jednej z komórek na podwórku szkoły, i tam zostawiałem i moto i resztę gratów, a i było gdzie flaszkę wieczorem wypić
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Jak zostawisz kask przy moto to jakiś zazdrosny cham zrobi ci brzydki kawał. Dogadaj się z dozorcą, albo kolegą co jeździ autem do szkoły i zostawiaj w bagażniku.
Albo kup sobie plecak na kask i nos tam też książki, a zresztą walić książki hehehehe
Albo kup sobie plecak na kask i nos tam też książki, a zresztą walić książki hehehehe
- dosiek77
- Bywalec
zawsze mozna kasku uzywac za nosidelko do ksiazek wpadasz do klasy i " eee!!! patrzcie jaki wypasiony se plecak kupilem!! zupelnie jak kask " joke taki maly...pokombinuj tak jak Ci pisalem...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...) xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
-
Szopekk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe