Kamerka tylko jaka:)
• Strona 1 z 1
Kamerka tylko jaka:)
Witam wieć tak planuje kupić kamerke na motor;) I tu kłania się problem.
Nikt w sklepie nie potrafi mi doradzic jaka kamerka daje sobie rade z prędkoscia 300km/h.Nie chce kasy wywalić w błoto.Może ktoś ma kamerke i testował ją w takich predkościach.Każda oczywiscie uchwyci to tylko chodzi o jakość;)

- MaXior
- Świeżak
No nie wiem, na Twoim miejscu kupiłbym stelaż pod kamerę, mocowany, np. do baku. Do tego jakąś kamerkę. Jeżeli masz owiewkę w moto, to nie powinno być problemów, no tylko tyle, że może być niewygodnie.
Nie mam pomysłu.
Albo zakup kamerę na kask?
Nie mam pomysłu.
Albo zakup kamerę na kask?

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
-
Kvj - Świeżak
Re: Kamerka tylko jaka:)
MaXior napisał(a):Witam wieć tak planuje kupić kamerke na motor;) I tu kłania się problem.Nikt w sklepie nie potrafi mi doradzic jaka kamerka daje sobie rade z prędkoscia 300km/h.Nie chce kasy wywalić w błoto.Może ktoś ma kamerke i testował ją w takich predkościach.Każda oczywiscie uchwyci to tylko chodzi o jakość;)
Widze, że prawdziwy z Ciebie kozak jak naginasz po czysta na godzine.
btw. a co uzbierałes troche kasy po wigilii?

-
adam_89 - Stały bywalec
-
---Corleone--- - Świeżak
Musi być statyw stabilizujący na wlewie czyli odpada bo jak przykręcisz do wlewu skutera to ci się siedzenie nie zamknie. Idź już spać dziecko, bo chyba karpik ci zaszkodził.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Icid - jaki zestaw stabilizujacy ?
Na baku mam zamontowany stelaz do ktorego przykrecam normalna kamere mini DV. Z malym wyjatkiem, nie jezdze 300 km / h - za wolny motor mam.
Mam taki potem wkleje ci fotke.

Na baku mam zamontowany stelaz do ktorego przykrecam normalna kamere mini DV. Z malym wyjatkiem, nie jezdze 300 km / h - za wolny motor mam.

Mam taki potem wkleje ci fotke.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
-
---Corleone--- - Świeżak
hej, jest dużo specjalnych kamer na motocykle!
Ja mam coś mniej więcej takiego, tylko, że poprzedni model.: http://twenty20camera.com/motorcyclecamera.php
ona tu kosztuje 299$, ja kupowałem za ok 150$. Naprawdę zarąbista sprawa.
Ja mam coś mniej więcej takiego, tylko, że poprzedni model.: http://twenty20camera.com/motorcyclecamera.php
ona tu kosztuje 299$, ja kupowałem za ok 150$. Naprawdę zarąbista sprawa.
- Sureal
- Świeżak
ja jak jade czysta i chce to nagrac to wyciagam telefon z kieszeni (Nokia E65) i krece telefonem!! 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
ta i by jeszcze gadal ze go kocha, ale zeby wolniej jechal
tak jak jakas dziewczyna do chlopaka, nie wiem czy na tym forum czytalem czy innym, ale jak dziewczyna jechala z chlopakiem to max 60km/h a dziewczyna piszczala i krzyzcala i na kazdych swiatlach mowila ze go bardzo kocha, ale zeby wolniej jechal

tak jak jakas dziewczyna do chlopaka, nie wiem czy na tym forum czytalem czy innym, ale jak dziewczyna jechala z chlopakiem to max 60km/h a dziewczyna piszczala i krzyzcala i na kazdych swiatlach mowila ze go bardzo kocha, ale zeby wolniej jechal

-
jogurtt - Świeżak
Kogos z radia maRYJa,oni lubią być blisko Boga,przy 300 km/h beda baaardzo blisko 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Panowie, pytanie za 100 punktów. Prosił Maxior, żebym wrzucił filmik. Tylko, że ja mam wszystkie filmy w formacie DVD (podłączony byłem pod kamerę HD).
Jak to cholerstwo obrobić, żeby można to było wrzucić z małym rozmiarem do neta - żeby nie było dużych strat jakości?, bo o nią chyba chodzi.
Jak to cholerstwo obrobić, żeby można to było wrzucić z małym rozmiarem do neta - żeby nie było dużych strat jakości?, bo o nią chyba chodzi.
- Sureal
- Świeżak
To utnij film:) WYSTARCZY KILKA SEKUND:) na apidshare wsadzisz 100mbza free
A tu przydatne informacje:)
http://www.zonep2p.pl/artvidubmodc.html
pozdro.czekam na linka;)

http://www.zonep2p.pl/artvidubmodc.html
pozdro.czekam na linka;)
- MaXior
- Świeżak
• Strona 1 z 1