Zobacz wÄ…tek - <i>[Kaski SHOEI]</i> Shoei X-SPIRIT Professionall Racing...
NAS Analytics TAG

[Kaski SHOEI] Shoei X-SPIRIT Professionall Racing...

Komentarze użytkowników
_________

[Kaski SHOEI] Shoei X-SPIRIT Professionall Racing...

Postprzez Åšcigacz » 16/12/2008, 23:53

Dyskusja na temat: Shoei X-SPIRIT Professionall Racing Helmet
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Shoei X-SPIRIT Professionall Racing Helmet
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/12/2008, 23:53

Mam X Spitita Vermulena i nie jestem z niego zadowolony. Wentylacja jest nie wystarczajaca. Przy wysokiej temperaturze jest poprostu duszno a przy niskich zaprowuje i bez fog-city sie nie obejdzie. Znacznie lepsze pod wzgledem wentylacji sa Araie. Nawet moj stary Quantum F sie lepiej sprawuje. Jezelin wiec ktos chcialby pozadny kask na racing to tylko RX7RR.<br><hr>XXTREME
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/12/2008, 13:54

Komentatorzy napisał(a):Mam X Spitita Vermulena i nie jestem z niego zadowolony. Wentylacja jest nie wystarczajaca. Przy wysokiej temperaturze jest poprostu duszno a przy niskich zaprowuje i bez fog-city sie nie obejdzie. Znacznie lepsze pod wzgledem wentylacji sa Araie. Nawet moj stary Quantum F sie lepiej sprawuje. Jezelin wiec ktos chcialby pozadny kask na racing to tylko RX7RR.<br><hr>XXTREME<br>
Z kolei ja nie moge jezdzic w Arai, bo skorupa mnie uciska w dówch miejscach. Jezdzilem z Shoei Z-One, dla mnie najlepsze co było na rynku, niestety nie maja aktualnej homologacji. Polecam Lazer Carbon.<br><hr>Danny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê