aprilia af1 125 tuning
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Koval135 napisał(a):nic nie rozumisz...Przelotówka jeszcze bardziej to pogorszy.To jest 2T![]()
Te silniki potrzebują dyfuzora i koncówki wyciszajacej dopasowanej do konkretnego silnika.Przelotówka calkiem zesra sprawę
To ty nie rozumiesz za bardzo. dyfuzor jest nawet go nie ruszałem. A a w tej przelotówce co kumpel mi zrobi bedzie siedziała koncówka orginalna w srodku. j tym sposobem nie strace mocy

- kamil_rtc
- Świeżak
Czyli poprostu chcesz to zalożyć na tą oryginalną,taka atrape jakby zrobic?
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Szacun dla Ciebie, ciekawe tylko na jak długo wystraczy Ci moc tej niepowtarzalnej maszyny? 

Motocykl-mój wybór,mój sport,moje życie... | http://www.bikepics.com/pictures/1493819/
- Bzinek
- Świeżak
LuKaSz44 napisał(a):Szukam linki prędkościomierza, obrotomierza, od sprzęgła i takie tam podobne. Czy u ciebie jest możliwość regulacji tylnego amortyzatora????
A i gdzie w tym modelu znajdujÄ… siÄ™ blokady////
ja wszystkie linki kupowałem na allegro. a blokada jest na module i na dyfozorze.
Bzinek napisał(a):Szacun dla Ciebie, ciekawe tylko na jak długo wystraczy Ci moc tej niepowtarzalnej maszyny?
te moto nie dostaje po pizd....je. Jeżdze spokojnie 120-140 km/h i od czasu do czasu postawie na gumę. A v-max w tymż moto to około 210km/h po przeskalowaniu licznika. Wiadomo ze w każdym moto jest tak ze czym większa prędkosc tym bardziej licznik zaniża a więc mona liczyc ze osiąga 190-200km/. na wiosne sprawdze jeszcze dokładnie w nawigacji i napisze jaki jest v-max. Dajcie jeszcze jakies fajne pomysły na przeróbki tej apki

edytuj posty... kravec
- kamil_rtc
- Świeżak
Przedni blotnik i jakies fajne obicia siedzeń.I lusterka jakieś cacy,bo te co są na foto to średnio pasuja do reszty.
-
Przedni błotnik bedzie od hondy cbr 600rr, siedzenia białe albo czerwone ale chyba raczej czerwone bo fele będą czerwone a lusterka będą też orginalne od cbr. mam zamiar jeszcze wypolerowac lagi.Koval135 napisał(a):Przedni blotnik i jakies fajne obicia siedzeń.I lusterka jakieś cacy,bo te co są na foto to średnio pasuja do reszty.
- kamil_rtc
- Świeżak
Czerwone albo dwukolorowe
PS;nie cytuj jak odpowidasz na post,który jest odrazu nad twoją wypowiedzia

PS;nie cytuj jak odpowidasz na post,który jest odrazu nad twoją wypowiedzia

-
Gratuluję Ci chęci i zaangażowania, jednak moim zdaniem cała ta zabawa w tuning była lekkomyślna.
Włożyłeś w to tyle pieniędzy, że mógłbyś sobie odłożyć na zakup czegoś lepszego... Kupiłeś tą Af1 w opłakanym stanie, co nie zmienia faktu, że ileś Cię kosztowała. Kiedy dodamy koszt tuningu to wydaje mi się to nieopłacalne.
Efekt jest nieziemski i uważam, że będzie jeszcze lepszy na wiosnę
Mija siÄ™ to z celem, ale skoro Ci siÄ™ podoba, to Twoja sprawa.
Pozdro.
@ Down
Jedynym ograniczeniem sÄ… finanse
. Masz racje, jego pasja, to niech brnie dalej.
Włożyłeś w to tyle pieniędzy, że mógłbyś sobie odłożyć na zakup czegoś lepszego... Kupiłeś tą Af1 w opłakanym stanie, co nie zmienia faktu, że ileś Cię kosztowała. Kiedy dodamy koszt tuningu to wydaje mi się to nieopłacalne.
Efekt jest nieziemski i uważam, że będzie jeszcze lepszy na wiosnę

Mija siÄ™ to z celem, ale skoro Ci siÄ™ podoba, to Twoja sprawa.
Pozdro.
@ Down
Jedynym ograniczeniem sÄ… finanse

Ostatnio edytowano 18/12/2008, 19:50 przez Kvj, łącznie edytowano 1 raz

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
-
Kvj - Świeżak
Czy sie mija czy nie,chciał mieć coś co sam zbudowal i satysfakcje z tego i pewnie ma.Kazdy jeździ tym co mu odpowiada,a jak sam już wspomnial lubi sam grzebac przy moto(co mu wychodzi jak widać) to nie widze powodu żeby sie w to nie bawić 

-
Może on woli jeździć odpicowaną Af-ką niż jakimś lepszym moto? Ta mu się podoba i bardzo dobrze, bo gust każdy ma inny a pieniądze napewno nie są wywalone w błoto. Może cieszyć się tym że ma sprzęt jedyny w swoim rodzaju.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
af1
Witam zajmuje siÄ™ tuningiem swojej Apki
i mam kilka pytan moglbys napisac na moje gg
:
16193775

16193775
APKA AF1
- marcin_av21
- Świeżak
Witam Ponownie:) No moja apka jest już gotowa w 90%. Musze jeszcze pomalowac tylko bak przedni błotnik te pomaranczowe boczki i obic siedzenia. Zmieniłem cylek spowrotem na 125 bo w 160 wyszczerbiła mi sie powłoka nicasilowa:/ Zmieniłem tez tłumnik na orginał, lepiej wygląda bo tamten byl troszke za duży. No i do wymiany został mi jeszcze stojan bo nie ma ładowania:/ W dołu daje nowe fotki. Dajcie propozycje ile kto mógł by dac za taką?? bo nie wiem za bardzo za ile sprzedawac. Aha jeszcze będą wypełnienia łączące zbiornik z zadupkiem.
- Załączniki
-
af1.jpg
- (160.65 KiB) Pobrane 515 razy
-
af1..jpg
- (152.98 KiB) Pobrane 429 razy
-
af1...jpg
- (154.26 KiB) Pobrane 422 razy
-
af1....jpg
- (167.82 KiB) Pobrane 414 razy
- kamil_rtc
- Świeżak
boże, a zapowiadało sie takie fajne moto ;( dlaczego tak je zniszczyles?? za tekie cos dalbym moze 5k PLN nie wiecej.... lepiej dorob ladnie te laczenia baku z zadupkiem sciagnij te wieśniackie naklejki i pomaluj ładnie wszystkie plastiki umyj pożądnie wszystko no i przemaluj mocowanie czachy.... wtedy moze dostaniejsz więcej....
- beta_rr
- Świeżak
Wszystko jest umyte łączenie baku jeszcze bedzie moto nie jest jeszcze skonczone. a naklejki bedą takie same tylko na przezroczystej folii. do moto jest drugi silnik w czesciach dwa cylki i komplet orginalnych owiewek
- kamil_rtc
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości