gg w Orange
• Strona 1 z 2 • 1, 2
gg w Orange
witam mam pytanie czy mozna mieć gg na komurce w sieci Orange (jesli tak to ile sie za to placi i jak to pobrać:)
- piotrekyfm
- Świeżak
mozna miec jesli masz iphone
ale z tego co wiem sasiad ma gg na n80 to zaraz zapytam , ale chyba placi grosze po czesto na tym siedzi.

ale z tego co wiem sasiad ma gg na n80 to zaraz zapytam , ale chyba placi grosze po czesto na tym siedzi.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
- piotrekyfm
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
palgumeniedusze napisał(a):piotrekyfm napisał(a):ja mam K800i:/ ale moze w maju zmienie na n95:)
fajnie mosz!
to jest wlaśnie palgumeniedusze" kwintesencja tego forum ostatnio ( nie piję absolutnie do Ciebie). Dodać do tego pytania o magnetyzery + ceramizery - z których de facto zroił się temat o cenach benzyny w każdym mieście i wychodzi "cha u jot" a nie forum o motocyklach... Najlepsze jest to, że 3/4 ludzi moto widziało na obrazku albo ew. w drodze wyjątku na ulicy....
- Sureal
- Świeżak
zainstluj Palringo. Darmowy klient mobilny do GG, ICQ, Gtalka i paru innych komunikatorów. Proste, darmowe i szybkie. Używam czasem i mogę z czystym sumieniem polecić.
http://www.palringo.com/
http://www.palringo.com/
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Sureal napisał(a):to jest wlaśnie palgumeniedusze" kwintesencja tego forum ostatnio ( nie piję absolutnie do Ciebie). Dodać do tego pytania o magnetyzery + ceramizery - z których de facto zroił się temat o cenach benzyny w każdym mieście i wychodzi "cha u jot" a nie forum o motocyklach... Najlepsze jest to, że 3/4 ludzi moto widziało na obrazku albo ew. w drodze wyjątku na ulicy....
Kto Cię tu trzyma? W prawym górnym masz wyloguj. Bye bye.
-
Movi - Moderator
Wyraziłem swoją opinię i stwierdziłem fakt.
Odpowiedź moderatora:
-"Kto Cię tu trzyma? W prawym górnym masz wyloguj. Bye bye."
-"Mój ton- moja sprawa.(...) Nikt Cię tu na siłę nie trzyma."
Sory batory, ale swoje osobiste odczucia zachowaj dla siebie - nie lubisz czegoś, spoko, ale to nie powód, żeby zachowywać się jak strażnik teksasu.
Odpowiedź moderatora:
-"Kto Cię tu trzyma? W prawym górnym masz wyloguj. Bye bye."
-"Mój ton- moja sprawa.(...) Nikt Cię tu na siłę nie trzyma."
Sory batory, ale swoje osobiste odczucia zachowaj dla siebie - nie lubisz czegoś, spoko, ale to nie powód, żeby zachowywać się jak strażnik teksasu.
- Sureal
- Świeżak
Te Sureal zawsze mozesz wchodzic tylko do działu motocykle....po to jest hydepark żeby pieprzyc głupoty
do rozmawiania na inne tematy masz określone działy jak byśmy w kazdym temacie gadali o motocyklach to po co te działy?? ale masz rację!! Nie ma Boga jest motór!!!! gadajmy tylko o nim !!!
Niech święta świeca zapłonowa zawsze będzie z tobą!!!!

Niech święta świeca zapłonowa zawsze będzie z tobą!!!!
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
Ja często czytam sobie hyde, ale rozwalił mnie tekst nt. komórki (fajną ripostą go podsumował w 2 wyrazach /palgumeniedusze/ - w ogóle ostatnio ludzie sypią tu takie ilości ortografów i bzdurnych pytań, że mam wrażenie, że w koło jest mnóstwo osób w wieku dzieci neo. Sory, ale takie mam odczucia - zobaczcie sobie po postach i stylu wypowiedzi.
Movi - tylko o to mi chodziło. Nie chciałem tak bezpośrednio walić że w koło same ryczące dwunastki (sic
), bo niepotrzebnie kogoś bym obrażał.
Pozdro!
Movi - tylko o to mi chodziło. Nie chciałem tak bezpośrednio walić że w koło same ryczące dwunastki (sic

Pozdro!
Ostatnio edytowano 11/12/2008, 00:16 przez Sureal, łącznie edytowano 1 raz
- Sureal
- Świeżak
Nie jestem strażnikiem texasu, ale wkurwia mnie za przeproszeniem ciągłe gadanie "jest źle", "nie podoba mi się tu", "gadacie głupoty". Powtórzę to już po raz trzeci normalnie jak przekupa na rynku, Po co tu jesteś skoro Ci się nie podoba? Niech to forum tworzą ludzie którym się tu podoba, którzy miło spędzają tutaj czas, a nie narzekające baby. Ciągle tylko źle i nie dobrze, jakby okres ogólnopolski był. Jak to jest że nie którym się podoba i nikt nic nie mówi, a niektórzy to jakby stanąć na głowie to będzie źle. Jak ja wchodzę gdzieś gdzie mi nie odpowiada, to mówię do widzenia i grzecznie wychodzę, a nie dyskutuje.
-
Movi - Moderator
take a look upstairs
.
Ch8J, niech będzie, zamarudziłem troche
Nie wiem, kobieta ma okres - udzieliło mi się.
Masz rację, że forum tworza ludzie, trudno się nie zgodzić. Tylko jakaś taka atmosfera napinania się wytworzyła.
Pozdro.

Ch8J, niech będzie, zamarudziłem troche

Masz rację, że forum tworza ludzie, trudno się nie zgodzić. Tylko jakaś taka atmosfera napinania się wytworzyła.
Pozdro.
- Sureal
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2