Zobacz wątek - Wiek forumowiczów
NAS Analytics TAG

Wiek forumowiczów

O wszystkim
_________

W jakim jestescie wieku?

ponizej 18
23
24%
18-24
37
39%
25-30
22
23%
pow 30
7
7%
pow 30
7
7%

Liczba głosów : 96

Postprzez mar111cin » 29/10/2006, 22:58

czytając odpowiedzi kto ile ma lat i patrząc na wyniki ankiety, to.... można sobie ją wsadzić.... bo wygląda jak głosowanie w polskim sejmie- odpowiedzi naciągnięte w kązdym calu
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Mortifer » 29/10/2006, 23:37

kamus napisał(a):a nie wiesz o tym ze starsze sa lepsze...bardziej doswiadczone, niz te malolaty ktore nie wiedza co do czego sluzy i co z tym robic :lol:

Oj zartowalem. Mam 2 kobiety-jedna z 3 z przodu i rzeczywiscie nie moge narzekac :oops: Druga ma 6 lat, jest baaardzo niedoswiadczona i niech tak zostanie jeszcze przez co najmniej dekade :wink:
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez Wiewiór81 » 29/10/2006, 23:49

Mortifer napisał(a):(...)Druga ma 6 lat, jest baaardzo niedoswiadczona i niech tak zostanie jeszcze przez co najmniej dekade :wink:

Czekaj... to za 10 lat ona będzie miała 16, a ja urocze 35... :twisted:
Chyba trzeba ją zacząć przyzwyczajać do Wujka Wiewiórka...
Może zabiorę ją w sobotę do zoo? :wink:

kamus napisał(a):(...) starsze sa lepsze...bardziej doswiadczone, niz te malolaty ktore nie wiedza co do czego sluzy i co z tym robic :lol:

Ale za to taką 16 można sobie wychować pod siebie :D A nie taką zmanierowaną przygarniać :wink:
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Mortifer » 30/10/2006, 00:01

W zoo bylismy w zeszlym tygodniu. :evil: Poza tym napisalem "co najmniej dekade" A wychowaniem zajme sie sam :evil: :evil: :evil:
Choc z drugiej strony, jesli spelnisz pewne warunki to moze sie dogadamy :wink: Lepiej zeby miala ciut podstarzalego motocykliste niz rownolatka z kolczykiem w nosie
P.S Bedziesz musial mowic do mnie tato buahahhahaha
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez Mortifer » 30/10/2006, 00:05

mar111cin napisał(a):czytając odpowiedzi kto ile ma lat i patrząc na wyniki ankiety, to.... można sobie ją wsadzić.... bo wygląda jak głosowanie w polskim sejmie- odpowiedzi naciągnięte w kązdym calu

przeliczylem odpowiedzi i na razie wszystko pi razy oko gra. Nie wszyscy ktorzy glosuja dopisuja posty.
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez Wiewiór81 » 30/10/2006, 00:06

Mortifer napisał(a):W zoo bylismy w zeszlym tygodniu. :evil:

To może kino? O ile się nie mylę, właśnie grają "Sezon na misia" 8)

Mortifer napisał(a):Choc z drugiej strony, jesli spelnisz pewne warunki to moze sie dogadamy :wink: Lepiej zeby miala ciut podstarzalego motocykliste niz rownolatka z kolczykiem w nosie
P.S Bedziesz musial mowic do mnie tato buahahhahaha

Jakie warunki, tato? :wink:
A wogóle to mógłbyś się pochwalić fotką jakąś, bo tak to gadamy o kocie w worku :twisted:
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kamus » 30/10/2006, 00:12

aaaaaaaahahhahahah...chlopaki to mi humor poprawiliscie :lol:

A co do tego wychowywania, to moze i masz racje.Tylko ze jak takiej cos wmowisz to pozniej bedzie glupia z siebie robic wsrod kolezanek.No i czesto im odbija :) a taka 20-stka to ma poukladane w glowce i Cie nie upokozy wsrod znajomych a tylko podbuduje :D
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,

i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze :!:
kamus
Świeżak

Postprzez Mortifer » 30/10/2006, 00:12

Teraz siedze w pracy i nie mam fotek. Ladna blondynka, wysoka( jak na 6 lat) ale mamusia ma 176cm ja tez nie ulomek wiec sa szanse na figure modelki. No i molestuje mnie o minibike'a wiec bedziecie mieli wspolne hobby.
A co do warunkow-na poczatek skrzynka nieobojetnych plynow, pisemne oswiadczenie o zamiarze ozenku a reszte dogadamy przy unicestwianiu warunku nr 1 :lol:
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez Mortifer » 30/10/2006, 00:23

kamus napisał(a):(...)a taka 20-stka to ma poukladane w glowce i Cie nie upokozy wsrod znajomych a tylko podbuduje :D

Nie chcialabys sie przeniesc na dalsze leczenie do szpitala specjalistycznego w Nowym Saczu? Objalbym cie osobista opieka i przy okazji moglabys mnie przekonac do dwudziestek :D
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez Wiewiór81 » 30/10/2006, 00:23

Mortifer napisał(a):Teraz siedze w pracy i nie mam fotek. Ladna blondynka, wysoka( jak na 6 lat) ale mamusia ma 176cm ja tez nie ulomek wiec sa szanse na figure modelki. No i molestuje mnie o minibike'a wiec bedziecie mieli wspolne hobby.

Zaczyna się nieźle :)
Tak przy okazji, ja już dawno doszedłem do wniosku, że moje dziecko na jakieś wczesne urodziny dostanie jakiegoś minibike - ale raczej endurko niż ściga... nie ma to jak pojechać np. na "lisa" z żoną na moto i dzieckiem na moto :)

Mortifer napisał(a):A co do warunkow-na poczatek skrzynka nieobojetnych plynow, pisemne oswiadczenie o zamiarze ozenku a reszte dogadamy przy unicestwianiu warunku nr 1 :lol:

Dobra, da się zrobić... płyny jak bardzo nieobojętne...? Bo ja tylko do max 12% nieobojętności pijam :)
Ożenek? Jaki ożenek? Gdzieś była mowa o ożenku? :shock:

kamus napisał(a):A co do tego wychowywania, to moze i masz racje.Tylko ze jak takiej cos wmowisz to pozniej bedzie glupia z siebie robic wsrod kolezanek.No i czesto im odbija Smile a taka 20-stka to ma poukladane w glowce i Cie nie upokozy wsrod znajomych a tylko podbuduje

No to trzeba dobrze wychować... ot, odpowiedzialność :)
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Mortifer » 30/10/2006, 00:33

Niedoszly synu, wnerwiasz mnie :evil:
Po pierwsze 12%... hmmm przezyje. Ale dam ci sprobowac lokalnego wyrobu-łąckiej sliwowicy-jakies 75voltow. Taki test na wytrzymalosc.:shock:
A co do ozenku to do ciezkiej cholery mam prawo chyba czegos wymagac od kolesia ktoremu mam oddac corke!? :evil: Poza tym zmadrzejesz na starosc. Jak ci d... przemarznie na moto to bedziesz prul do zonki i cieplej chaty jak pershing :lol:
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez kamus » 30/10/2006, 00:38

Mortifer napisał(a):Nie chcialabys sie przeniesc na dalsze leczenie do szpitala specjalistycznego w Nowym Saczu? Objalbym cie osobista opieka i przy okazji moglabys mnie przekonac do dwudziestek :D

hehehe...a to w Nowym Saczu nie ma 20-stek?

kamus
Świeżak

Postprzez Mortifer » 30/10/2006, 00:43

Pewnie sa. Ale zadna nie upiera sie ze dwudziestki sa najlepsze.
Dosc pitolenia ide powycinac kilka flakow. A odpowiedz wiewiora odczytam sobie jutro. Na deser... :)
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez Wiewiór81 » 30/10/2006, 01:03

Mortifer napisał(a):Niedoszly synu, wnerwiasz mnie :evil:
Po pierwsze 12%... hmmm przezyje. Ale dam ci sprobowac lokalnego wyrobu-łąckiej sliwowicy-jakies 75voltow. Taki test na wytrzymalosc.:shock:
A co do ozenku to do ciezkiej cholery mam prawo chyba czegos wymagac od kolesia ktoremu mam oddac corke!? :evil: Poza tym zmadrzejesz na starosc. Jak ci d... przemarznie na moto to bedziesz prul do zonki i cieplej chaty jak pershing :lol:

Ooooo, tatuś lekarz, za kołnierz nie wylewa ;) Dwie najwięcej pijące grupy zawodowe - policjanci i lekarze :twisted:
Tą śliwowicę kiedyś chyba piłem, nie pamiętam, jak zresztą niczego przez kolejny tydzień od jej spożycia... :wink:

A co do ożenku - to może byś się najpierw wylegitymował jakimś posagiem, jaimś świadectwem niewinności, o drzewie genealogicznym nie wspomnę? Myślisz, że a szukam pierwszej lepszej?
A d... do moto mi przymarzła już dzisiaj... cholerne dwa stopnie... może podchodujesz ją jakoś szybciej, żeby zdążyła za mnie wyjść przed grudniem? Wystarczy, że będzie miała te 16 wiosen...
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kamus » 30/10/2006, 01:16

to zaczyna brzydko pachniec pedofilstwem :lol:
biedne dziecko...okrutny ojciec i zbrodniczy ex policjant :!:

powiesic za pisiora ich :!:

kamus
Świeżak

Postprzez Mortifer » 30/10/2006, 05:09

Wiewiór81 napisał(a):Ooooo, tatuś lekarz, za kołnierz nie wylewa ;) (...)

(...)A co do ożenku - to może byś się najpierw wylegitymował jakimś posagiem? (...) Myślisz, że a szukam pierwszej lepszej?

(...) może podchodujesz ją jakoś szybciej, żeby zdążyła za mnie wyjść przed grudniem? Wystarczy, że będzie miała te 16 wiosen...

powiesic za pisiora ich!

Do Wiewiora-oszywissscie sze nie wylewa, wszyssstkie konowaly non stop chodzssa nawalone jak sszpaki,hep!!! Posag??? Materialista pieprzony!!!! Jak samodzielnienie umiesz zapewnic bezpieczenstwa ekonomicznego mojemu dziecku to na drzewo!!! Ja wiecznie zyc nie bede... A za ten fragment o podejrzanym pochodzeniu to sie z toba OSOBISCE rozlicze :evil:
Grudzien?!? Wiesz co? Widzialem w sklepie z czerwonymi szybami takie lalki dla duzych chlopcow, napelnij sobie ciepla woda i przestan mi d.pe zawracac. :wink:

Kamus, ja cie bardzo prosze, gdzie ty tu okrucienstwo zauwazasz, testuje kandydata na ziecia, sito - widzisz - geste-Wiewior nie zdal, a ty mnie jeszcze chcesz za pisiora.... Ech :cry: Jezeli takie sa te wymarzone dwudziestki to piernicze taki interes. Bede dalej na szesnastki polowal :lol:
gsx-r 750
Mortifer
Świeżak

Postprzez Kaja » 30/10/2006, 08:40

Tomek. R napisał(a):Wapno też ma swoje zalety :? - 34l.

a żebyś wiedział Tomek, że ma .... :D

ja 24 :)
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 30/10/2006, 08:51

26 i w chuj siwych wlosow juz... ach te baby
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 30/10/2006, 08:54

spazz napisał(a):26 i w *** siwych wlosow juz... ach te baby

e tam spazz baby od razu
genetyczne uwarunkowanie ot co ...
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 30/10/2006, 09:01

no w sumie moj papa jest bialowlosy :D no ale jest mezem mojem matki wiec sam nie wiem :D:D:D:D
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości

na górê