Dziewczyna na motorze
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Suzuki GS500F?
A do części panów: życzę wam drzazgi sami wiecie gdzie jeśli będziemy musieli kasować wasze posty non stop. Magik - to szczególnie do Ciebie. Widzę, że przyjąłeś pozycję antagonistyczną do reszty forum.
A do części panów: życzę wam drzazgi sami wiecie gdzie jeśli będziemy musieli kasować wasze posty non stop. Magik - to szczególnie do Ciebie. Widzę, że przyjąłeś pozycję antagonistyczną do reszty forum.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror ja widze ze ty masz jakis problem do mnie.... Ja nic nie mam do resty forum.... skad ci to do glowy przyszlo? ok moze, przesadzilem z wiadomo czym... kurde troche poczucia humoru... jak tak widze to polowa z ludzi na forum nie wie co to jest poczucie humoru.... chyba ze ja taki "lewy" jestem....
Moim zdaniem Terror przesadziles z tym okresleniem mnie. nic nie mam do forumowiczow, spoko ludzie ( w wiekszosci) mys lepiej wywalil jakies posty i neonach i benzynie 95 i 98 okntanowej.... ty zywisz do mnie uraze od naszej klotni na temat "starych" i "nowych"
szkoda ja juz o tym zapomnialem...
Pozdraiwam Magik.
Ps. skoro Terror sie urazil to przepraszam wszystkich urazonych, moze wiecej was jest....
Moim zdaniem Terror przesadziles z tym okresleniem mnie. nic nie mam do forumowiczow, spoko ludzie ( w wiekszosci) mys lepiej wywalil jakies posty i neonach i benzynie 95 i 98 okntanowej.... ty zywisz do mnie uraze od naszej klotni na temat "starych" i "nowych"
szkoda ja juz o tym zapomnialem...
Pozdraiwam Magik.
Ps. skoro Terror sie urazil to przepraszam wszystkich urazonych, moze wiecej was jest....
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości