Zobacz wÄ…tek - Dziewczyna na motorze
NAS Analytics TAG

Dziewczyna na motorze

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez Terror » 28/10/2006, 15:06

Suzuki GS500F?
A do części panów: życzę wam drzazgi sami wiecie gdzie jeśli będziemy musieli kasować wasze posty non stop. Magik - to szczególnie do Ciebie. Widzę, że przyjąłeś pozycję antagonistyczną do reszty forum.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez hefron » 29/10/2006, 16:23

Karmel napisał(a):a prosze bardzo wy to poptrafiie ostudzic zapał do wszystkiego;/

Nie słuchaj ich. Ja Cie moge nawet gdzieś przewieźć, doradzić, to tamto itp :P
hefron
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 29/10/2006, 22:20

Terror ja widze ze ty masz jakis problem do mnie.... Ja nic nie mam do resty forum.... skad ci to do glowy przyszlo? ok moze, przesadzilem z wiadomo czym... kurde troche poczucia humoru... jak tak widze to polowa z ludzi na forum nie wie co to jest poczucie humoru.... chyba ze ja taki "lewy" jestem....

Moim zdaniem Terror przesadziles z tym okresleniem mnie. nic nie mam do forumowiczow, spoko ludzie ( w wiekszosci) mys lepiej wywalil jakies posty i neonach i benzynie 95 i 98 okntanowej.... ty zywisz do mnie uraze od naszej klotni na temat "starych" i "nowych"

szkoda ja juz o tym zapomnialem...

Pozdraiwam Magik.

Ps. skoro Terror sie urazil to przepraszam wszystkich urazonych, moze wiecej was jest....
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości

na górê