Tylko do starych forumowiczów!!
spazz napisał(a):motorynke chyba trudniej ujac w dlon i wziac zamach
Łatwo.....
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
heh az mi sie morda ucieszyla na widok tych komentow:) jest coraz lepiej.Dzis strasznie bolaly ja nogi, ale podobno to dobrze, tylko ze szkoda mi jej.Strasznie cierpi.Wedlug specjalistow (lekarzy, rehabilitantow itd) jak na osobe po takim wypadku to strasznie szybko wraca do zdrowia
widac dziewczyna chce do nas wrocic.
Dzis popoludniu przyszedl do niej ten pierd**** drech.Nie wiem czego sie spodziewal.Ze przeprosi i bedzie po sprawie.Ze Mareike mu wybaczy.Przegiol koles.Dziewczynie puscily nerwy, narobila niezlego rabanu na cala klinike.Masakra co sie dzialo.W takim stanie to jej nigdy nie widzialem :-/
Mam nadzieje ze jutro bedzie w lepszym humorze i ze beda wieksze postepy:)
No a za rok znow bedzie wygibywac sie na moto z Wojtkiem jak ostatnio na pasie w Borsku
widac dziewczyna chce do nas wrocic.
Dzis popoludniu przyszedl do niej ten pierd**** drech.Nie wiem czego sie spodziewal.Ze przeprosi i bedzie po sprawie.Ze Mareike mu wybaczy.Przegiol koles.Dziewczynie puscily nerwy, narobila niezlego rabanu na cala klinike.Masakra co sie dzialo.W takim stanie to jej nigdy nie widzialem :-/
Mam nadzieje ze jutro bedzie w lepszym humorze i ze beda wieksze postepy:)
No a za rok znow bedzie wygibywac sie na moto z Wojtkiem jak ostatnio na pasie w Borsku
- Załączniki
-
- 22.JPG (34.06 KiB) Przeglądane 4663 razy
- kostek
- Świeżak
Co mu może grozić? Pewnie wsadzą Kamuskę za słowne znieważenie człowieka i zakłócanie porządku w szpitalu. Takie głupie prawo. :/
Tak swoją drogą gość jest frajerem ale z drugiej strony przyjść do kogoś po takiej sytuacji... chyba to rzadkość zwłaszcza u dresów w betach.
Tak swoją drogą gość jest frajerem ale z drugiej strony przyjść do kogoś po takiej sytuacji... chyba to rzadkość zwłaszcza u dresów w betach.
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Wybaczcie ze tak wbijam.... ale nie moglem tego zniesc... w pierwszej kolejnosci Życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia, pogody ducha, woli walki i bardzo ale to bardzo szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie. Zdrowasiek to juz ze 4 różańce odmówiłem... mam nadzieje ze choc troszke pomoga. wspolczuje i pozdrawiam wszystkich ktorzy teraz cierpia z powodu tej tragedji. Nie wiem co moge wiecej powiedziec, jeszcze raz zycze zdrowia i wspolczuje rodzinie oraz przyjaciolom.
w drugiej kolejnosci... niestety znajac polskie prawo i wymiar sprawiedliwosci, nie spodziewajmy sie wielkiego wyroku, albo czegos innego co moglo by choc troche zadoscuczynic cierpienie jakiego doznala Mareike (choc wiem ze takiego bolu nic nie wynagrodzi). niestety zyjemy w kraju "bezprawia" gdzie za zabojstwo dostaje sie 5 lat, a za kradziez pieniedzy 25....
jednak gdzies w glebi serca mam nadzieje na prawdziwie sprawiedliwy wyrok... moim zdaniem czlowiek ktory siada za "kolko" pod wplywem alkoholu powinien byc karany jak morderca badz za usilowanie zabojstwa. to jest jednoznaczne... pijemy = nie kierujemy...
Jeszcze raz szczerze wspolczuje i zycze bardzo szybkiego powrotu do zdrowia... mysle ze wszyscy trzymamy kciuki za kolezanke.
Osobiscie nie jestem za przemoca ale w takim wypadku.... pokazcie mi takiego a pojde siedziec za zabojstwo!!!!!
Pozdrawiam Magik.
w drugiej kolejnosci... niestety znajac polskie prawo i wymiar sprawiedliwosci, nie spodziewajmy sie wielkiego wyroku, albo czegos innego co moglo by choc troche zadoscuczynic cierpienie jakiego doznala Mareike (choc wiem ze takiego bolu nic nie wynagrodzi). niestety zyjemy w kraju "bezprawia" gdzie za zabojstwo dostaje sie 5 lat, a za kradziez pieniedzy 25....
jednak gdzies w glebi serca mam nadzieje na prawdziwie sprawiedliwy wyrok... moim zdaniem czlowiek ktory siada za "kolko" pod wplywem alkoholu powinien byc karany jak morderca badz za usilowanie zabojstwa. to jest jednoznaczne... pijemy = nie kierujemy...
Jeszcze raz szczerze wspolczuje i zycze bardzo szybkiego powrotu do zdrowia... mysle ze wszyscy trzymamy kciuki za kolezanke.
Osobiscie nie jestem za przemoca ale w takim wypadku.... pokazcie mi takiego a pojde siedziec za zabojstwo!!!!!
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
pierwsze co powinna zrobić Kamus a jeszcze lepiej ktoś bliski z rodziny to jak najszybciej ustalić dane delikwenta i czynic kroki w kierunku uzyskania odszkodowania-leczenie w szpitalu swoją droga a rechabilitacja i ew. leki to już inna bajka, która kosztuje i na którą Kamus nie powinna wydac ani grosza-wiem ze sa instytucje które potrafią uzyskać naprawde konkret odszkodowania np. kolezanka której gostek wjechał w tył i chodziła 2 miechy w kołnieżu musiał dobulić jeszcze 5k odszkodowania i 1k na cele dobroczynne-pozew zawierał w sobie nie tylko żadanie odszkodowania za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu ale też spowodowanie stanów lekowych itp...sporo tego było-a dobry pozew to ponad połowa sukcesu...taka moja rada.
I oczywiście dużo i szybkiego powrotu zdrówka zyczę koleżance.
I oczywiście dużo i szybkiego powrotu zdrówka zyczę koleżance.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
slusznie, do takich kolesi tylko kasa przemawia - trzeba wiec mu przemowic do rozumu. tym bardziej ze skutki takiego wypadku moga wyjsc jeszzce po powiedzmy np 10 latach wiec trzeba sie na ich leczenie przygotowac finansowo...
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
dzieki za pozdrowienia dobra wiadomosc to taka ze psychicznie i fizycznie czuje sie lepiej (moze siedziec i palce juz tak nie bola) wiec jutro pogadacie sobie z nia sami ja chyba juz nie bede potrzebny Mama Mareike chyba zawiezie jej jutro laptopa wiec bedzie pod stalym kontaktem z wami, bo z kliniki tak szybko nie wyjdzie
a co do odszkodowania to napewno bedzie sie starac.Nie malo wydaje kasy na ta klinike, wiec niech pokrywa koszty ten co doprowadzil ja do takiego stanu.Ale przysiegam ze jak spotkam delikwenta na ulicy to nie przejde obok niego bez obicia mu mordy.......zajeb** szmacie pozadnie
a co do odszkodowania to napewno bedzie sie starac.Nie malo wydaje kasy na ta klinike, wiec niech pokrywa koszty ten co doprowadzil ja do takiego stanu.Ale przysiegam ze jak spotkam delikwenta na ulicy to nie przejde obok niego bez obicia mu mordy.......zajeb** szmacie pozadnie
- kostek
- Świeżak
Eh... piszemy ze jestesmy zli... jestesmy wsciekli... jak bysmy spotkali kolesia to by z zyciem nie uszedl... tylko pozniej by inni mowili tak o nas jak my o nim... uspokojilem sie i teraz jak patrze normalnie to koles jesli jest "czlowiekiem" bedzie mial caly czas przed oczami twarz Mareike... dla mnie to by bylo najgorsze... ze spierdolil zycie niewinnej dziewczynie. wiec nie robcie mu krzywdy bo staniecie sie takimi samymi debilami i skurwielami jak ON!!! nazekamy na niego wyklinamy, a sami chcemy robic komus krzywde, wiem on bez powodu zniszczyl zdrowie Mareike.... ale czy pieniadze i 3 lata ruchania w dupsko bedzie mala kara dla kolesia???
w wiezieniu juz sie takimi dresami zajma... wiem bo kiedys siedzialem 14 dni... ( zostalem oskarzony o pobicie ze szczegolnym okrocienstwem.... lecz to nie bylem Ja. Ja jeszcze staralem sie obronic kolesia.... zostalem pobity i jeszcze oskarzony). uwierzcie mi, wystarczy teraz pozostawic go wiezienu zse swoim sumieniem... czlowiekiem jest skoro przyszedl do szpitala (mial odwage skubaniec... ja bym sie chyba nie odwazyl).
KosteK... usciskaj i pozdrow goraco Mareike od nas wszystkich, wszyscy motomaniacy sa z Nią.
Trzymaj sie brachu, jestes jej oparciem wiec nie rob nic glupiego... bo tym jej nie pomozesz... po prostu badz przy Niej...
Pozdrawiam Magik.
w wiezieniu juz sie takimi dresami zajma... wiem bo kiedys siedzialem 14 dni... ( zostalem oskarzony o pobicie ze szczegolnym okrocienstwem.... lecz to nie bylem Ja. Ja jeszcze staralem sie obronic kolesia.... zostalem pobity i jeszcze oskarzony). uwierzcie mi, wystarczy teraz pozostawic go wiezienu zse swoim sumieniem... czlowiekiem jest skoro przyszedl do szpitala (mial odwage skubaniec... ja bym sie chyba nie odwazyl).
KosteK... usciskaj i pozdrow goraco Mareike od nas wszystkich, wszyscy motomaniacy sa z Nią.
Trzymaj sie brachu, jestes jej oparciem wiec nie rob nic glupiego... bo tym jej nie pomozesz... po prostu badz przy Niej...
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
KosteK napisał(a):Wiewior co Twoim zdaniem moze grozic temu pedalowi ze strony karnej?To ze nasze marzenia o dozywocie sa malo realne to wiem :]
Sorki, ale nie wczytywałem się w temat, nie bardzo lubię czytać o cudzym nieszczęściu... jeśli będzie taka potrzeba to służę zainteresowanym pomocą na PW - potrzebny będzie dokładny opis całego zajścia - na zimno, bez emocji, ale za to jak najbardziej szczegółowo. Może się przydam...
WR81
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Heeeej wsiom ludeczkom
jeszcze w klinice, jeszcze nie chodze, jeszcze nawet nie podnosze sama nog ale jeszcze jestem z wami...Co do tego "czlowieka" to wolalabym sie nie wypowiadac o calym zajsciu w szpitalu.....nie bylo przyjemnie i dla niego i dla mnie.Wiec darujcie.......
a co do sprawy kazrnej, odsiadek, odszkodowan itd to zajmuje sie tym moj adwokat a nie ja.Wiec tez nic nie wiem i nie chce wiedziec.Dla mnie wystarczy to zebym snila mu sie po nocach na wozku inwalidzkim, niech cierpi psychicznie, to jest gorsze od fizycznego bolu...o ile ma swiadomosc tego ze w ulamku sekundy zjebal komus zycie...
Zawsze nienawidzilam pijanych katamarynow, teraz bym pozabijala wszystkich ktorzy wsiadaja za kolko chociazby po polowie piwa!!!Ile osob jeszcze straci zycie, albo zdrowie przez tych idiotow Mam dosc.Ide spac
jeszcze w klinice, jeszcze nie chodze, jeszcze nawet nie podnosze sama nog ale jeszcze jestem z wami...Co do tego "czlowieka" to wolalabym sie nie wypowiadac o calym zajsciu w szpitalu.....nie bylo przyjemnie i dla niego i dla mnie.Wiec darujcie.......
a co do sprawy kazrnej, odsiadek, odszkodowan itd to zajmuje sie tym moj adwokat a nie ja.Wiec tez nic nie wiem i nie chce wiedziec.Dla mnie wystarczy to zebym snila mu sie po nocach na wozku inwalidzkim, niech cierpi psychicznie, to jest gorsze od fizycznego bolu...o ile ma swiadomosc tego ze w ulamku sekundy zjebal komus zycie...
Zawsze nienawidzilam pijanych katamarynow, teraz bym pozabijala wszystkich ktorzy wsiadaja za kolko chociazby po polowie piwa!!!Ile osob jeszcze straci zycie, albo zdrowie przez tych idiotow Mam dosc.Ide spac
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,
i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze
-
kamus - Świeżak
kamus napisał(a):o ile ma swiadomosc tego ze w ulamku sekundy zjebal kamus zycie...
Witamy Cię znowu wśród nas Trzymaj się mocno i nie daj się lekarzą i pilęgniarką
Mamy nadzieję, że jak najszybciej będziesz mogła uczestniczyć w życiu forum znowu cała i zdrowa
Pozdrawiam
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
nie no w tym to raczej nie, biorac pod uwage nasza "piekna" pogode ":)
ale mam nadzieje ze wkoncu zaczne ruszac nozkami i zaczne latac w przyszlym sezonie z wami...a jak nie to nie chce tej kolejnej szansy zycia
po h** bedzie :(:(
ale mam nadzieje ze wkoncu zaczne ruszac nozkami i zaczne latac w przyszlym sezonie z wami...a jak nie to nie chce tej kolejnej szansy zycia
po h** bedzie :(:(
-
kamus - Świeżak
ojj dobrze dobrze...pesymistyczne myslenie jest juz u mnie norma...wole zakladac najgorszy scenariusz i sie mile rozczarowac niz zakladac ze wszystko bedzie loozikowo i sie przybic wiadomoscia ze tak nie bedzie
-
kamus - Świeżak