Przeróbka - Tuning
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jak podobaja ci sie takie wydechy,to podobne są też do yzf-r 125 od micron'a i innych firm,możesz poszukać jak chcesz
A co do zawiechy,to najlepiej taka,co by była kompletna z pólkami.Chyba,że mozesz kupić lagi,a pólki niech ci gdzies na cnc wyfrezują.I jeszcze jedna sprawa,ja bym nie ladowal lag ze suki czy innych "dorosłych" moto,bo one więcej waża i zawiecha jest sztywniejsza,dla twojego mogla by być za sztywna.szukaj z czegos podobnego wagowo, np rs 125 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
dzięki za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi, słuchajcie jeszcze takie pytanie, bo pisałem wyżej że mam nieużywany w bardzo dobrym stanie silnik, który chciałbym założyć, tylko że po wczorajszym przymierzaniu stwierdziłem że on raczej nie wejdzie, czy można uciąć o te "żebra" żeby silnik się zmieścił
http://www.imagic.pl/public/pview/20929 ... T12504.jpg
a ewentualnie wzmocnić go u góry, czy jest to za duże ryzyko?
http://www.imagic.pl/public/pview/20929 ... T12504.jpg
a ewentualnie wzmocnić go u góry, czy jest to za duże ryzyko?
- BEJU
- Świeżak
Uciąć utniesz i silnik będzie chodził ale na własną odpowiedzialność bo żebra odpowiadają za chłodzenie silnika a przegrzanie dobre nie jest.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Jak dobrze szczailem to zdjecie i twoje zamiary,to przeszkadza ci ten kawałek ramy z przodu?A nie latwiej i lepiej dla silnika,bylo by przemodelować ta rame z przodu?Np,wyciać,wstawic/przymierzyc silnik i zrobić ten element szerszy i np,przykrecany??Ewentualnie zaspawać ale znowu wyjecie silnika to bedzie jazda z kątówka.
pozdro
pozdro
-
Co za silnik chcesz tam wstawić?
Jako, że to nie jest główny element ramy proponuje znaleźć dobrego spawacza i żeby wyciał to a wspałał wyprofilowany kawałek tak, aby silnik wszedł...
Jako, że to nie jest główny element ramy proponuje znaleźć dobrego spawacza i żeby wyciał to a wspałał wyprofilowany kawałek tak, aby silnik wszedł...
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
O ile bys musial poszerzyc rame w tym miejscu,zeby wlazl bez problemu?
-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 15 gości