AGV GP-TECH model 2008
• Strona 1 z 1
AGV GP-TECH model 2008
Witam
Chciałbym poznać opinię osób które miały do czynienia z AGV GP-TECH model 2008, chciałbym go kupić ale na sieci nie znalazłem za wiele informacji z testów. Mierzyłem XR-1000 ale M za mala a L lużnawe
a AGV pasuje kolorystyka i osadzeniem na czaszce.
Dzieki za pomoc.
Chciałbym poznać opinię osób które miały do czynienia z AGV GP-TECH model 2008, chciałbym go kupić ale na sieci nie znalazłem za wiele informacji z testów. Mierzyłem XR-1000 ale M za mala a L lużnawe
a AGV pasuje kolorystyka i osadzeniem na czaszce.
Dzieki za pomoc.
- jarzyna1981
- Świeżak
Poszedlem i kupilem raz kozie smirc hahah
sprawa wyglada tak ze kask lezy na glowie poprostu miodzio, stosunkowo lekki
bardzo ladnie wykonany mam model gp-tech seven black
malowanie i spasowanie elementow bardzo dobre
po krotkim tescie anty fog dziala bez problemow, zapewne pomaga w tym deflektor na nos, wnetzrze kasku ladnie wkonczone z fajnymi detalami cale wyjmowane, miekkie i przyjemne w dotyku, wizjer posiada mikro uchyl, wloty powietrza maja dobra regulacje (chodzi mi o przelaczniki)
to tyle tak swierzo po zakupie
wiecej bedzie mozna powiedziec jak sie zima skonczy ale mysle ze wszyztko bedzie ok bo z innych kaskow agv tez byelm zadowolony
pozdro
sprawa wyglada tak ze kask lezy na glowie poprostu miodzio, stosunkowo lekki
bardzo ladnie wykonany mam model gp-tech seven black
malowanie i spasowanie elementow bardzo dobre
po krotkim tescie anty fog dziala bez problemow, zapewne pomaga w tym deflektor na nos, wnetzrze kasku ladnie wkonczone z fajnymi detalami cale wyjmowane, miekkie i przyjemne w dotyku, wizjer posiada mikro uchyl, wloty powietrza maja dobra regulacje (chodzi mi o przelaczniki)
to tyle tak swierzo po zakupie
wiecej bedzie mozna powiedziec jak sie zima skonczy ale mysle ze wszyztko bedzie ok bo z innych kaskow agv tez byelm zadowolony
pozdro
- jarzyna1981
- Świeżak
Gratuluje zakupu, powinieneś być zadowolny. Ja użytkuje ti-techa i też nie ma sie do czego przyczepić 

zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości