Klejenie plastików
• Strona 1 z 1
Klejenie plastików
Witam. Potrzebuje jakąś osobe która zna sie na rzeczy... Otóż klejenie, malowanie plastików.
Chodzi o ubytek w plastiku, tzn. dolna część przy zakonczeniu a element musi być elastyczny.
Jest tu ktoÅ› taki?
Nie rozpisuje sie na razie bo jeśli ktoś bedzie same inwektywy pisał to nie nie ma sensu.
Chodzi o ubytek w plastiku, tzn. dolna część przy zakonczeniu a element musi być elastyczny.
Jest tu ktoÅ› taki?
Nie rozpisuje sie na razie bo jeśli ktoś bedzie same inwektywy pisał to nie nie ma sensu.
- MECHA-MOT
- Świeżak
Labisss ja tak próbowałem pokleić owiewke i trzymało może z dwa miesiące, potem od drgań to odpadło, może akurat przez to że urwane było jedno ucho mocujące owiewke od dołu i dosyć mocno jest tam naprężona, a w drugim miejscu była tylko nadpęknięta i mimo to znowu zaczeła pękać. Tak że sposób raczej nie bardzo, prędzej bym się zastanowił nad tzw spawaniem.
Poszukałbym firmy wykonującej reklamy, ale takiej która wykonuje gotowe elementy, stelaże, arkusze napisy itp. W takich firmach powinni mieć sprzęt do tego.
Poszukałbym firmy wykonującej reklamy, ale takiej która wykonuje gotowe elementy, stelaże, arkusze napisy itp. W takich firmach powinni mieć sprzęt do tego.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
To zależy jeszcze od tego jak się zrobi.
Ja dobrze zmatowiłem frezem obydwie powierzchnie owiewki,które były do połączenia,nałożyłem kilka warstw maty i trzyma się już drugi sezon.
Powierzchnia musi być po pierwsze dobrze zmatowiona,wręcz porysowana frezem i odtłuszczona,ale nie NITRO tylko benzyną ekstrakcyjną.NITRO chyba za ostre dla plastików.
Ja dobrze zmatowiłem frezem obydwie powierzchnie owiewki,które były do połączenia,nałożyłem kilka warstw maty i trzyma się już drugi sezon.
Powierzchnia musi być po pierwsze dobrze zmatowiona,wręcz porysowana frezem i odtłuszczona,ale nie NITRO tylko benzyną ekstrakcyjną.NITRO chyba za ostre dla plastików.

kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
Wystarczy wpisać w google Spawanie plastików, naprawdę sporo osób się tym zajmuję. Poza tym zły dział przenoszę do mechaniki.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości