Linka sprzegla i gazu XJ 600
• Strona 1 z 1
Linka sprzegla i gazu XJ 600
Mam pytanie do posiadaczy XJ 600 z przed 92r. Od jakiegos czasu mam slicznego Radiana 600 i jak wiekszosc xj-towcow pewnie wiecie ze to ten sam silnik tylko w innej oprawie.
I tu pojawia sie moje pytanie, czy ktos sie orientuje czy ze wzgledu na ten sam silnik osprzet w tych dwoch moto jest taki sam ? Czyli czy linki z XJ beda pasowaly do YX, pytam poniewaz w sklepach bez problemu mozna kupic elementy to XJ ale nigdzie nie nie uwzgledniaja Radianow w ofercie. Moze ktos mial do czynienia z obydwoma sprzetami i pomoze.
ps. dodam ze to tych modeli jest wspolna serwisowka haynesa, wiec rozsadek wskazywalby na uniwersalnosc osprzetu, ale moze ktos wie napewno
I tu pojawia sie moje pytanie, czy ktos sie orientuje czy ze wzgledu na ten sam silnik osprzet w tych dwoch moto jest taki sam ? Czyli czy linki z XJ beda pasowaly do YX, pytam poniewaz w sklepach bez problemu mozna kupic elementy to XJ ale nigdzie nie nie uwzgledniaja Radianow w ofercie. Moze ktos mial do czynienia z obydwoma sprzetami i pomoze.
ps. dodam ze to tych modeli jest wspolna serwisowka haynesa, wiec rozsadek wskazywalby na uniwersalnosc osprzetu, ale moze ktos wie napewno
-
bast - Bywalec
To jeśli masz serwisówkę to z czym problem.Tam dokładnie jest opisane i namalowane co gdzie i jak.
Wystarczy tylko porównać i będziesz znał odpowiedzi na najbardziej nurtująca pytania.
A jeśli nie chce ci sie szukać wykonaj telefon do Yamahy i ci powiedzą.
Wystarczy tylko porównać i będziesz znał odpowiedzi na najbardziej nurtująca pytania.
A jeśli nie chce ci sie szukać wykonaj telefon do Yamahy i ci powiedzą.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości