Zobacz wÄ…tek - Dziewczyna na motorze
NAS Analytics TAG

Dziewczyna na motorze

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Dziewczyna na motorze

Postprzez Karmel » 25/10/2006, 16:01

Witam.Pewnie małe zaskoczenie iż autorem nowego tematu i to na takim typu forum jest dziewczyna...ponieważ jest nas takich mało ktore interesuja sie jazdą na motorze... A więc przechodze do setna sprawy... Chciałabym sobie pośmigać na jakimś fajnym ścigu.. interesuje mnie to i to nawet bardzo.. potrafie jeździc na motorze nawet posiadam Honde Enduro.... ale nie mam pojęcia od jakiego motoru zaczac i wogóle się to tego zabrać pomóżcie...
Karmel
Świeżak

Postprzez InSiDe » 25/10/2006, 19:27

. Czy to, że jesteś kobietą zwalnia Cię z obowiązku szanowania tych, którzy już dziesiątki razy na podobne pytania odpowiadali facetom?
. Jeśli zaś miała to być kokieteria, to także niezbyt szczęśliwia. Jak to śpiewało Turbo, głupie dziewczyny wiążą się z głupimi chłopakami...

. Reasumując (żeby mi ktoś _____ nie nazwał pedagogiki bezduszną agresją), przyklejony temat: Co na pierwsze moto. Zdaje się tam też Bunny coś pisała o rozmiarze człowieka a wielkości motocykla (bo to jedyne co mi przychodzi do głowy, gdy ktoś próbuje różnicować kierowców na kobiety i mężczyzn pod względem różnic).
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
InSiDe
Świeżak

Postprzez mezdej » 25/10/2006, 19:40

Bunny napisał(a):Po długich i ciężkich staraniach [całe 20min] uruchomiłem IRCa scigacz.pl

Bunny to chyba chlopak :lol: 8) :wink:
mezdej
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Speki » 25/10/2006, 19:54

Moze nie za wysoki? :lol: :idea:
Speki
Świeżak

Postprzez Wombat » 25/10/2006, 19:54

to ze uruchomila irca nie znaczy ze jest mezczyzna... kobieta tez potrafi... zreszta kopernik tez byla kobieta... a i kubica tez podobno jest kobieta :D
Inside pedagogika tym razem na miejscu. ja sie podpisuje po tym jak najbardziej...
ok nie karmie trolla wiecej buhah
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bunny » 25/10/2006, 20:05

niee no dzięki... dziewczyny :P
To ja może się przedstawie:
Kunegunda jezdem ;)
Bunny - króliczek -r.męski - chłopiec ;)
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 26/10/2006, 07:38

Wombat napisał(a):Inside pedagogika tym razem na miejscu. ja sie podpisuje po tym jak najbardziej...
ok nie karmie trolla wiecej buhah

he he ja też, ale już nie chciałam pisać pierwsza
bo byście powiedzieli, że odstraszam damy z forum :lol:
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 26/10/2006, 09:17

Panowie panowie panowie......... i Kaju... ;) wczoraj byl genialny program, w ktorym sie scieraly feministki z szowinistami i normalnymi ludzmi.... uwazajcie bo zrobia z was szowinistyczne swinie....

Drogi(a) karmel... prosze cie, najpierw poczytaj co znajduje sie na tym forum (a znajduje sie sporo tematow), dopiero pozniej pytaj... nie jestes pierwszy(a) ktory(a) wyskakuje z takim pytaniem! w dziale motocykle jest temat "Co na pierwszwe moto" tam znajdziesz co tylko zechcesz, a jesli nie to dopiero tworzy sie nowego posta.

Pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaninowego moto Magik.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mezdej » 26/10/2006, 09:24

Wombat nie chodzi o uruchomienie IRCa tylko o forme "uruchomilem"
mezdej
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 26/10/2006, 09:29

Magik napisał(a):Panowie panowie panowie......... i Kaju... ;) wczoraj byl genialny program, w ktorym sie scieraly feministki z szowinistami i normalnymi ludzmi.... uwazajcie bo zrobia z was szowinistyczne swinie....

szczególnie ze mnie jest męska, szowinistyczna świnia!
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 26/10/2006, 09:39

;) droga Kaju :-) Ty mialas wystapic w roli tej jedynej normalnej ;) a my jako szowinistyczne swinie:/

mam nadzieje ze nikt sie nie obrazil.... a jak tak to.... Mówi się trudno i żyje się dalej... ;-) no i sry;]

Pozdrawiam Magik.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Predki » 26/10/2006, 11:55

Nie wiem jaką kasą dysponujesz...jesli masz ok 20 tysiaków to polecam yamahe R6 2003 wzwyż...Jest taka kobieca..filigranowa:)Jeśli smigalas na jakichs większych endurkach ponad 250 cm wydaje mi sie bez większego problemu poradzisz sobie z R6...Bo konkurencja sportowych 600 jest jak na moj gust bardziej "meska"..Bierz R6 moja rada:) pozdrawiam
Predki
Świeżak

Postprzez Karmel » 26/10/2006, 14:10

a prosze bardzo wy to poptrafiie ostudzic zapał do wszystkiego;/
Karmel
Świeżak

Postprzez InSiDe » 26/10/2006, 14:44

. Ty widzę siostra używasz tzw. czytania selektywnego. Nie dość, że nie wyraziłaś skruchy za zaniedbanie i brak szacunku; to jeszcze zignorowałaś próby udobruchania Cię przez paru forumowiczów którzy jednak napisali Ci coś odnośnie motocykli które według nich powinnaś kupić.
. Cóż, dobrze więc że ostudziliśmy Twój zapał. Czytanie selektywne (że o rozumieniu tekstu pisanego nie wspomnę) przeważnie idzie w parze z widzeniem selektywnym. To zaś prosta droga do trumny. Tak Twojej, jak i biednego pieszego którego nie zauważysz i wpieprzysz mu się w bagaż. Jakby nie było, podziekuj nam, że Ci oszczędziliśmy większej przykrości tymi mniejszymi.

. Do moderatora:
. Zdaje się, że temat można zamknąć (bądź jeszcze lepiej, usunąć).
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
InSiDe
Świeżak

Postprzez Predki » 27/10/2006, 08:30

Witam!!
Dziewczyna was pyta o rade a wy tu pier....cie jak po....ni (bez urazy)!! Kobiety na motorach to istne skarby!! Mozna im wiele wybaczyc i byc dla nich bardziej wyrozumiałym.....Karmen chetnie podyskutuje z toba prywatnie o motorach- 9549341 my gg pozdrawiam
Predki
Świeżak

Postprzez Magik » 27/10/2006, 11:46

Predki, co do tego czy hayamusa na pierwsze moto... moze byc, mowisz ze to zalezy od rozumu... spoko niech bedzie, ale czy rozum cie uchroni przed bledami niedoswiadzczonego kierowcy??? w hayabusie dodasz za duzo gazu i lezysz.... a w takiej xj600 (kocham ten motocykl jak i gs500) dodasz gazu przypadkowo oczywiscie (zdaza sie) i nic powaznego sie nie stanie... czasem nawet inteligentnej osobie ktora potrafi jezdzic spokojnie i nie ma pociagow do sportowej jazdy trafiaja sie wpadki z gazem albo z zerwaniem sprzegla... motocykl o duzej pojemnosci nie wybacza tylu bledow co motocykl o niskiej pojemnosci...

ja nie jestem ani doswiadczony ani bardzo madry koles lubie odkrecic... dlatego kupilem na pierwsze powazne moto gs-a 500E zle??? zyje to jest chyba najwazniejszy dowod na to ze zle nie zrobilem... teraz jak juz pojezdzilem 3 sezony chce kupic turystycznego potwora... cos powyzej 1100 cm3 chce bo lubie dlugie trasy a gs na mnie juz za slaby i za wolny...

Pozdrawiam Magik.

Ps. Nie martw sie dziewczyno... nie traktuj tego jak ugaszenie zapalow, tylko jako przestroge, tyle osob juz w tym roku zginelo na motocyklu ze to jest po prostu przesada. nie chcemy i ciebie stracic... :-)

napisz dokladnie czego oczekujesz od twojego pierwszego moto... dokladnie wtedy cos razem pomyslimy.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez agatencja » 28/10/2006, 14:30

Mam maly problem i prosze Was o rade;/Otoz chcialabym zakupic motor,ale....Problem tkwi w tym,ze mam 160cm wzrostu i szukam pewnego motoru,ale nie mam pojecia jak sie nazywa;/Widzialam go pare razy na ulicy,ale...-powiem Wam tylko,ze byl podobny do scigacza,ale byl taki maly jak jakis skuter;/Moze znacie jego nazwe??:)Zapraszam rowniez na pogawedke na GG.Pozdrawiam;)
agatencja
Świeżak

Postprzez Magik » 28/10/2006, 14:41

maly jak skuter.... podobny do scigacza... ciezka sprawa... ja nie znam nic tak malego...

Pozdrawiam Magik.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Terror » 28/10/2006, 15:06

Suzuki GS500F?
A do części panów: życzę wam drzazgi sami wiecie gdzie jeśli będziemy musieli kasować wasze posty non stop. Magik - to szczególnie do Ciebie. Widzę, że przyjąłeś pozycję antagonistyczną do reszty forum.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Następna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê