Problemy z Gilera SP01 125ccm
• Strona 1 z 1
Problemy z Gilera SP01 125ccm
Witam
Mam taki problem ze....
Znalazlem na internecie opis mojego moto i tam byla podana swieca jaka ma byc ok... kupilem ja 30zl kosztowala:( zalozylem a tu taki numer zapala na dotyk jak na kazdej swiecy.. ale gdy chce ja wkrecic na obroty to tylko do 6tys. sie da potem odcina i gasnie. Jak by ktos podal jaki ma byc symbol swiecy.
Moze sie trafi ktos kto ma akurat taki sam typ Gilerki.
Aktualnie jezdze na swiecy SUPER PLUS z BOSCHA moto jezdzi dobrze ale... jak wbijam 5bieg przy 10,5tys obrotow to sie nie rozpedza poprostu odrazu ja zmuli i ja jej gaz a ona mi spada z obrotow. Chyba ze to nie objaw od swiecy!. od 1biegu do 4 jest ok do 10,5tys obrotow idzie plynne i sie rozpedza.
Kompresje mam 7 jak sprawdzalem. Chyba dobra a jak nie to jaka powinna byc!
Pozdrawiam Prosze o szybka odpowiedz!
Mam taki problem ze....
Znalazlem na internecie opis mojego moto i tam byla podana swieca jaka ma byc ok... kupilem ja 30zl kosztowala:( zalozylem a tu taki numer zapala na dotyk jak na kazdej swiecy.. ale gdy chce ja wkrecic na obroty to tylko do 6tys. sie da potem odcina i gasnie. Jak by ktos podal jaki ma byc symbol swiecy.
Moze sie trafi ktos kto ma akurat taki sam typ Gilerki.
Aktualnie jezdze na swiecy SUPER PLUS z BOSCHA moto jezdzi dobrze ale... jak wbijam 5bieg przy 10,5tys obrotow to sie nie rozpedza poprostu odrazu ja zmuli i ja jej gaz a ona mi spada z obrotow. Chyba ze to nie objaw od swiecy!. od 1biegu do 4 jest ok do 10,5tys obrotow idzie plynne i sie rozpedza.
Kompresje mam 7 jak sprawdzalem. Chyba dobra a jak nie to jaka powinna byc!
Pozdrawiam Prosze o szybka odpowiedz!
- supra1991
- Świeżak
Zobacz może tu znajdziesz?
http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319& ... LERA&m=125
http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319& ... LERA&m=125
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości