Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Benelli Tre 899 K na 2009
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Benelli Tre 899 K na 2009

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Benelli Tre 899 K na 2009

Postprzez Åšcigacz » 4/11/2008, 11:19

Dyskusja na temat: Benelli Tre 899 K na 2009
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Benelli Tre 899 K na 2009
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/11/2008, 11:19

w usd wiec na rynek amerykanski tak? ja sie pytam po co kupowac cos takiego skoro tyle samo kosztuje nowa busa?<br><hr>k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/11/2008, 11:28

Komentatorzy napisał(a):w usd wiec na rynek amerykanski tak? ja sie pytam po co kupowac cos takiego skoro tyle samo kosztuje nowa busa?<br><hr>k<br>
Może ktoś chce być po prostu oryginalny :) i kupić taki motocykl... Jakby wszyscy jeździli na Hajkach to raczej nudno byłoby na drodze ;-) <br><hr>Gelo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/11/2008, 11:42

Komentatorzy napisał(a):w usd wiec na rynek amerykanski tak? ja sie pytam po co kupowac cos takiego skoro tyle samo kosztuje nowa busa?<br><hr>k<br>
Komentatorzy napisał(a):Może ktoś chce być po prostu oryginalny :) i kupić taki motocykl... Jakby wszyscy jeździli na Hajkach to raczej nudno byłoby na drodze ;-) <br><hr>Gelo<br>
moze oryginalny, pytanie po co byc oryginalnym, dla mnie oryginalnymi moga byc umiejetnosci tudziez typowo techniczna konstrukcja... oryginalne moto kupuje sie dla szpanu, wyrywania dziewczyn albo na zloty... ja preferuje takie ktore ma potencjal i pozwala poczuc ze sie zyje... <br><hr>k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/11/2008, 11:48

Komentatorzy napisał(a):Może ktoś chce być po prostu oryginalny :) i kupić taki motocykl... Jakby wszyscy jeździli na Hajkach to raczej nudno byłoby na drodze ;-) <br><hr>Gelo<br>
Komentatorzy napisał(a):moze oryginalny, pytanie po co byc oryginalnym, dla mnie oryginalnymi moga byc umiejetnosci tudziez typowo techniczna konstrukcja... oryginalne moto kupuje sie dla szpanu, wyrywania dziewczyn albo na zloty... ja preferuje takie ktore ma potencjal i pozwala poczuc ze sie zyje... <br><hr>k<br>
Jednemu Krysia, innemu Marysia - proste. BTW. Ten Benelli to tak ma trochę coś z FZ6... może nie czaszę, ale ogólny look. Nie sądzisz?<br><hr>Gelo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/11/2008, 11:53

Komentatorzy napisał(a):moze oryginalny, pytanie po co byc oryginalnym, dla mnie oryginalnymi moga byc umiejetnosci tudziez typowo techniczna konstrukcja... oryginalne moto kupuje sie dla szpanu, wyrywania dziewczyn albo na zloty... ja preferuje takie ktore ma potencjal i pozwala poczuc ze sie zyje... <br><hr>k<br>
Komentatorzy napisał(a):Jednemu Krysia, innemu Marysia - proste. BTW. Ten Benelli to tak ma trochę coś z FZ6... może nie czaszę, ale ogólny look. Nie sądzisz?<br><hr>Gelo<br>
fakt, ciekawe sa nieparzystocylindrowe rozwiazania szkoda ze przy tej mocy to bez znaczenia...<br><hr>k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/11/2008, 22:11

Komentatorzy napisał(a):Jednemu Krysia, innemu Marysia - proste. BTW. Ten Benelli to tak ma trochę coś z FZ6... może nie czaszę, ale ogólny look. Nie sądzisz?<br><hr>Gelo<br>
Komentatorzy napisał(a):fakt, ciekawe sa nieparzystocylindrowe rozwiazania szkoda ze przy tej mocy to bez znaczenia...<br><hr>k<br>
Każdy wydaje pieniądze na co chce, jeżeli widzę, że ktoś dosiada moto za które nie dałbym 1 zł to naprawdę nie ubolewam nad tym, ponieważ nie ja za to płaciłem i mam to ogółem gdzieś czy ktoś kupi czy komuś się podoba, osobiście Benelli dla mnie jest marką która produkuje motocykle niczego sobie i wiele z nich posiada bardzo ciekawą linię która potrafi urzec. Są gusta i guściki.<br><hr>finger
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê