Pytanie o dekiel alternatora i silnika Yamahy FZS600 Fazer
• Strona 1 z 1
Pytanie o dekiel alternatora i silnika Yamahy FZS600 Fazer
Witam,
W większości modeli z lat 1998-2001 pokrywy mają kolor czarny. Mam pytanie, czy fabrycznie były produkowane maszyny z innymi kolorami pokryw? Zastanawiam się nad kupnem Fazer'a, w którym dekielki mają kolor srebrny i chodzi o to, czy nie były one przypadkiem wymieniane po jakimś upadku.
Pozdrawiam
W większości modeli z lat 1998-2001 pokrywy mają kolor czarny. Mam pytanie, czy fabrycznie były produkowane maszyny z innymi kolorami pokryw? Zastanawiam się nad kupnem Fazer'a, w którym dekielki mają kolor srebrny i chodzi o to, czy nie były one przypadkiem wymieniane po jakimś upadku.
Pozdrawiam
- rzeton
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
no tak mu sie podobało ... bo ten dekilel mały owszem przy ślizgu mozna rozbic ale ten od sprzęgła to raczej chyba by musiałzdrowo udeżyć... poprostu koles pomalował albo polerke strzelił bo kolektory tez sie świeca
:D

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Ciężko jest znaleźć teraz fazera z tych lat bez żadnych śladów na tej pokrywie. Ja w tym roku nabyłem takie moto i też ma tam rysy, a działa jak najbardziej w porządku.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości