Jaka tekstylna kurtka na lato i jesień?
• Strona 1 z 1
Jaka tekstylna kurtka na lato i jesień?
poszukuje takiej kurtki tekstylnej w ktorej niebedzie mi goraco latem jesli zaloze ja na krotki rekawek i zeby nie bylo zimno kiedy ubiore ja na bluze przy temp. ok. +5st
kurtka powinna byc w cenie ok 600zł. macie jakies propozycje?
kurtka powinna byc w cenie ok 600zł. macie jakies propozycje?
- Nice Gay
- Świeżak
Ja mam Nirto N85 ( http://www.twenga.pl/oferta/19463/47797 ... 27104.html ) mam jÄ… coprawda dopiero pierwszy sezon, ale jestem z niej bardzo zadowolony i gorÄ…co jÄ… polecam
pozdro
Jakbyś chcial się dowiedzić apropo niej to pisz

Jakbyś chcial się dowiedzić apropo niej to pisz

sr50 --->gs 500e /2001r
--->kiedyÅ› r6 xD
--->kiedyÅ› r6 xD
-
Saiid - Świeżak
Moze moje pytanie troszeczke odbiega od tematu, ale zaryzykuje.
Czy mocno rozni sie kurtka tekstylna damska od meskiej? Przegladam oferty kurtek dla kobiet i zadna mi sie nie podoba. Zastanawiam sie wiec nad kupnem meskiej. Moze jakas dziewczyna na forum smiga w meskiej?
Czy mocno rozni sie kurtka tekstylna damska od meskiej? Przegladam oferty kurtek dla kobiet i zadna mi sie nie podoba. Zastanawiam sie wiec nad kupnem meskiej. Moze jakas dziewczyna na forum smiga w meskiej?
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Kurtka na pewno powinna mieć odpinana podpinkę, jakieś wywietrzniki i regulacje aby po wyjęciu podpinki nie robiła się jak spadochron. No i podstawą do śmigania zimą to bielizna termoaktywna, dobra kominiarka i rękawice i dasz radę
No nie da się ukryć, że kobieta ma inną budowę niż mężczyzna, a więc najnormalniej może być Ci niewygodnie w takiej kurtce. Kurtka dla kobiet ma wcięcie w talli, inaczej jest szyta i obawiam się że w męskiej byś wyglądała jak w worku. Wszystko też zależy od tego jak jesteś obdarzona przez naturę bo chyba najbardziej różnimy się w klacie
Na pewno nie radziłbym kupna bez przymiarki.

mokuso napisał(a):Moze moje pytanie troszeczke odbiega od tematu, ale zaryzykuje.
No nie da się ukryć, że kobieta ma inną budowę niż mężczyzna, a więc najnormalniej może być Ci niewygodnie w takiej kurtce. Kurtka dla kobiet ma wcięcie w talli, inaczej jest szyta i obawiam się że w męskiej byś wyglądała jak w worku. Wszystko też zależy od tego jak jesteś obdarzona przez naturę bo chyba najbardziej różnimy się w klacie

VFR 02'
-
navi - Świeżak
mokuso napisał(a):Moze moje pytanie troszeczke odbiega od tematu, ale zaryzykuje.
Alpinestrars ma w swojej ofercie niestety sporo droższe niż męskie, Utika, Helvarson, BF, czyli inter-motors, larsson, ****** (tu tylko kilka pozycji).
Do jakiej kwoty ma to być kurtka i skóra czy tekstylna ?
A może cały kombinezon ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6
Kurtka tekstylna, a co do ceny to max jakies 700zl. Przegladalam oferty na 4bikes.pl i z wszystkich proponowanych damskich tylko dwie wpadly mi w oko. Jedna niestety o wiele za droga
Kurtka tekstylna, a co do ceny to max jakies 700zl. Przegladalam oferty na 4bikes.pl i z wszystkich proponowanych damskich tylko dwie wpadly mi w oko. Jedna niestety o wiele za droga

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Alpinestars kurtka Stella T-Dyno w zasadzie do 700PLN (inter-motors) powinno się znaleźć ewentualnie 8280237X kurtka damska Jofama Tour Lady czarna 589PLN (Larsson.pl)
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
mokuso napisał(a):
zaszewkami w biuscie i talia w zaleznosci od firmy wiekszymi lub mniejszymi
polecam tu
http://www.ixs.de/default.asp?PageNo=DEFAULT
sa wyspecjalizowani w ciuchach damskich.

- andy7
- Moderator
mojej lasce sporo rzeczy przypadło do gustu z tej stronki http://www.livefast.pl/
edit:
mam ich rękawice letnie - super
edit:
mokuso napisał(a):
http://www.ixs.de/default.asp?PageNo=DEFAULT
sa wyspecjalizowani w ciuchach damskich.
mam ich rękawice letnie - super
...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
blazej1901 napisał(a):mojej lasce sporo rzeczy przypadło do gustu z tej stronki http://www.livefast.pl/
albo do hefrona na priv
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Polecam się na przyszłość.
WracajÄ…c do tematu kurtki dla NiceGay
Widziałem i przymierzałem taką fajną Helvarsona w Larssonie niestety kosztowała ponad 1000PLN, 2 podpinki, dodatkowe wentylacje otwierane suwakiem.
Jedyne co powiem to jak coÅ› jest do wszystkiego to niestety jest do niczego, albo bierzesz kurtkÄ™ stricte na Lato typu AirFlo albo kurtkÄ™ na zimniejsze dni.
Te niby uniwersalne niestety nie sprawdzają się w upalne dni jak jeździsz po mieście, na trasie jest w miarę ok.
WracajÄ…c do tematu kurtki dla NiceGay
Widziałem i przymierzałem taką fajną Helvarsona w Larssonie niestety kosztowała ponad 1000PLN, 2 podpinki, dodatkowe wentylacje otwierane suwakiem.
Jedyne co powiem to jak coÅ› jest do wszystkiego to niestety jest do niczego, albo bierzesz kurtkÄ™ stricte na Lato typu AirFlo albo kurtkÄ™ na zimniejsze dni.
Te niby uniwersalne niestety nie sprawdzają się w upalne dni jak jeździsz po mieście, na trasie jest w miarę ok.
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
A kurtki typu Modeka Roma (z wypinaną membraną)? Nadają się na cały rok czy jak wyżej?
Pozdrawiam.
- jun_dymek
- Świeżak
zapewne wiekowość się ze mną nie zgodzi ale ja uważam że należy mieć dwa stroje a nie jeden uniwersalny jeśli masz wypinaną podpinkę to po wyjęciu jej kurtka jest już za duża to samo zresztą dotyczy spodni w ogóle dzisiaj jest taka specjalizacja że rzeczy uniwersalne są do bani trzeba mieć dwie kurtki jedna na ciepło druga na zimno
- baltex
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 6 gości