Tylko do starych forumowiczów!!
KosteK napisał(a):Miala przeczucie zeby nie isc na ta impreze a ja ja jeszcze szantazowalem zeby wpadla Gdyby nie to namawianie byloby wszystko dobrze a teraz ona lezy w szpitalu i moze juz nigdy nie wsiasc na moto.A mielismy dzis latac bo kumpel dal jej moto na weekend brak slow........
kamus wracaj do zdrowia,jak najszybciej!!!
KosteK niezadreczaj sie bo to nie twoja wina,wszystko bedzie dobrze!!
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
gelo007 napisał(a):A to jakiego masz sprzęta Manhattan? Ja mam Celeron D 2,26 768MB Ramu i GF6600 256 MB i się zastanawiam czy mi ta pierwsza gra pójdzie.
gelo spójrz może w archiwum wiadomości na gg
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
zaraz jade do szpitala to ja pozdrowie tez od was i przekaze wszystkie mile slowa. Informacje o stanie zdrowia beda na stuntpoland, ale do was tez skieruje kilka slow.......
trzymajcie kciuki i modlcie sie za to zeby paraliz przeszedl i wszystko bylo OK
trzymajcie kciuki i modlcie sie za to zeby paraliz przeszedl i wszystko bylo OK
- kostek
- Świeżak
jest widoczna poprawa wiec miejmy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej....wiecej info zamiescilem na stuntpoland
Pozdrawiam i thx za dobre slowa
Mareike tez dziekuje wszystkim za duzo cieplych slow i wiare w nia
thx wszystkim, naprawde..........
Pozdrawiam i thx za dobre slowa
Mareike tez dziekuje wszystkim za duzo cieplych slow i wiare w nia
thx wszystkim, naprawde..........
- kostek
- Świeżak
Cześć.
Mam pytanie napisze tu bo poco zakładać nowy temat;p, Jakie mogą być blokady w Tłumiku dokładnie to raczej w samej puszce bo ja mam Orginalną i zmóla motor A bez Puszki o stokroć moto lepiej idze??
Ps. Kamus Wracaj szybko do Zdrowia ;p PozDr
Mam pytanie napisze tu bo poco zakładać nowy temat;p, Jakie mogą być blokady w Tłumiku dokładnie to raczej w samej puszce bo ja mam Orginalną i zmóla motor A bez Puszki o stokroć moto lepiej idze??
Ps. Kamus Wracaj szybko do Zdrowia ;p PozDr
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):motorynke chyba trudniej ujac w dlon i wziac zamach
Łatwo.....
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
heh az mi sie morda ucieszyla na widok tych komentow:) jest coraz lepiej.Dzis strasznie bolaly ja nogi, ale podobno to dobrze, tylko ze szkoda mi jej.Strasznie cierpi.Wedlug specjalistow (lekarzy, rehabilitantow itd) jak na osobe po takim wypadku to strasznie szybko wraca do zdrowia
widac dziewczyna chce do nas wrocic.
Dzis popoludniu przyszedl do niej ten pierd**** drech.Nie wiem czego sie spodziewal.Ze przeprosi i bedzie po sprawie.Ze Mareike mu wybaczy.Przegiol koles.Dziewczynie puscily nerwy, narobila niezlego rabanu na cala klinike.Masakra co sie dzialo.W takim stanie to jej nigdy nie widzialem :-/
Mam nadzieje ze jutro bedzie w lepszym humorze i ze beda wieksze postepy:)
No a za rok znow bedzie wygibywac sie na moto z Wojtkiem jak ostatnio na pasie w Borsku
widac dziewczyna chce do nas wrocic.
Dzis popoludniu przyszedl do niej ten pierd**** drech.Nie wiem czego sie spodziewal.Ze przeprosi i bedzie po sprawie.Ze Mareike mu wybaczy.Przegiol koles.Dziewczynie puscily nerwy, narobila niezlego rabanu na cala klinike.Masakra co sie dzialo.W takim stanie to jej nigdy nie widzialem :-/
Mam nadzieje ze jutro bedzie w lepszym humorze i ze beda wieksze postepy:)
No a za rok znow bedzie wygibywac sie na moto z Wojtkiem jak ostatnio na pasie w Borsku
- Załączniki
-
- 22.JPG (34.06 KiB) Przeglądane 4668 razy
- kostek
- Świeżak
Co mu może grozić? Pewnie wsadzą Kamuskę za słowne znieważenie człowieka i zakłócanie porządku w szpitalu. Takie głupie prawo. :/
Tak swoją drogą gość jest frajerem ale z drugiej strony przyjść do kogoś po takiej sytuacji... chyba to rzadkość zwłaszcza u dresów w betach.
Tak swoją drogą gość jest frajerem ale z drugiej strony przyjść do kogoś po takiej sytuacji... chyba to rzadkość zwłaszcza u dresów w betach.
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Wybaczcie ze tak wbijam.... ale nie moglem tego zniesc... w pierwszej kolejnosci Życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia, pogody ducha, woli walki i bardzo ale to bardzo szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie. Zdrowasiek to juz ze 4 różańce odmówiłem... mam nadzieje ze choc troszke pomoga. wspolczuje i pozdrawiam wszystkich ktorzy teraz cierpia z powodu tej tragedji. Nie wiem co moge wiecej powiedziec, jeszcze raz zycze zdrowia i wspolczuje rodzinie oraz przyjaciolom.
w drugiej kolejnosci... niestety znajac polskie prawo i wymiar sprawiedliwosci, nie spodziewajmy sie wielkiego wyroku, albo czegos innego co moglo by choc troche zadoscuczynic cierpienie jakiego doznala Mareike (choc wiem ze takiego bolu nic nie wynagrodzi). niestety zyjemy w kraju "bezprawia" gdzie za zabojstwo dostaje sie 5 lat, a za kradziez pieniedzy 25....
jednak gdzies w glebi serca mam nadzieje na prawdziwie sprawiedliwy wyrok... moim zdaniem czlowiek ktory siada za "kolko" pod wplywem alkoholu powinien byc karany jak morderca badz za usilowanie zabojstwa. to jest jednoznaczne... pijemy = nie kierujemy...
Jeszcze raz szczerze wspolczuje i zycze bardzo szybkiego powrotu do zdrowia... mysle ze wszyscy trzymamy kciuki za kolezanke.
Osobiscie nie jestem za przemoca ale w takim wypadku.... pokazcie mi takiego a pojde siedziec za zabojstwo!!!!!
Pozdrawiam Magik.
w drugiej kolejnosci... niestety znajac polskie prawo i wymiar sprawiedliwosci, nie spodziewajmy sie wielkiego wyroku, albo czegos innego co moglo by choc troche zadoscuczynic cierpienie jakiego doznala Mareike (choc wiem ze takiego bolu nic nie wynagrodzi). niestety zyjemy w kraju "bezprawia" gdzie za zabojstwo dostaje sie 5 lat, a za kradziez pieniedzy 25....
jednak gdzies w glebi serca mam nadzieje na prawdziwie sprawiedliwy wyrok... moim zdaniem czlowiek ktory siada za "kolko" pod wplywem alkoholu powinien byc karany jak morderca badz za usilowanie zabojstwa. to jest jednoznaczne... pijemy = nie kierujemy...
Jeszcze raz szczerze wspolczuje i zycze bardzo szybkiego powrotu do zdrowia... mysle ze wszyscy trzymamy kciuki za kolezanke.
Osobiscie nie jestem za przemoca ale w takim wypadku.... pokazcie mi takiego a pojde siedziec za zabojstwo!!!!!
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl