DUCATI MONSTER CO WY NA TO
• Strona 1 z 1
DUCATI MONSTER CO WY NA TO
WITAM CO MYśLICIE O DUCATI MONSTER CZY WART JEST SWOJEJ CENY JEśLI NIE TO CO PROPONUJECIE BęDZIE TO MóJ PIERWSZY MOTOR
- agresivdevil
- Świeżak
kazde ducati jest warte swojej ceny... wystarczy posluchac silnika... no moze moja opinia sie nie liczy bo ja na punkcie V 90stopni jestem zboczony po prostu.
niektore modele sa bardziej awaryjne... ale o monsterze tego nie slyszalem. wez najmniejszego monstera... powinno byc spoko. elastyczny silnik powinien spodobac ci sie tak samo jak mi... ja po krotkiej lekturze V2 za rzedowkami sie nie ogladam nawet
niektore modele sa bardziej awaryjne... ale o monsterze tego nie slyszalem. wez najmniejszego monstera... powinno byc spoko. elastyczny silnik powinien spodobac ci sie tak samo jak mi... ja po krotkiej lekturze V2 za rzedowkami sie nie ogladam nawet
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
dla mnie DUCATI to coś wiecej niż motocykl..........998 moja pierwsza milość..........uff , moze kiedys się los uśmiechnie
a wracając do pytania to uwazam ze nie powinien byc niedoopanowania(rozumiem ze 600cc).....dobrze by bylo jednak jakby kazdy z poczatkujacych motocyklistow zrobił chociazby 1000km na jakimś mniejszym sprzecie o poj. przynajmniej 150cc, czego i Tobie polecam - szkoda porysowac czy rozbic tak piekny motocykl.
a wracając do pytania to uwazam ze nie powinien byc niedoopanowania(rozumiem ze 600cc).....dobrze by bylo jednak jakby kazdy z poczatkujacych motocyklistow zrobił chociazby 1000km na jakimś mniejszym sprzecie o poj. przynajmniej 150cc, czego i Tobie polecam - szkoda porysowac czy rozbic tak piekny motocykl.
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
ale z drugiej strony chlopaki kazdy duc wymieka parametrami i osiagami z japonczykami a ile kosztuja. Czy sa warte swojej ceny zalezy dla kogo jesli porownacie wyniki okrazen itp. z japoncami to nie sa warte jezeli jakosc wykonania i uzyte elementy do budowy to moze tak mi osobiscie monster jako moto sie bardzo podoba no ale ja osobiscie jezeli mial bym placic dwa razy tyle co za japonca (albo wiecej) oczekiwalbym lepszych wynikow.
- gixxer
- Świeżak
kup sobie 620 monstera i śmigaj i roskoszuj sie dzwiekiem!!!!
ja dosiadam 600 i jest to mój pierwszy motocykl i jakoś daje rade:)
#gixxxer# porównywać japońca do DUKATA???-nieprzystoji
ja tam wiem że drugie moto w moim zyciu to bedzie 748 tylko że trzeba jeszcze troszke kaski dozbierać:)
pozdrawiam!!!
ja dosiadam 600 i jest to mój pierwszy motocykl i jakoś daje rade:)
#gixxxer# porównywać japońca do DUKATA???-nieprzystoji
ja tam wiem że drugie moto w moim zyciu to bedzie 748 tylko że trzeba jeszcze troszke kaski dozbierać:)
pozdrawiam!!!
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
dlaczego nie taka sama pojemnosc taki sam rodzaj motoru wlasnie czytalem pazdziernikowy numer sport rider i wlasnie tam porownuja r1 le z duciem no r1 (co prawda le) ale nadal tansza o pare klockow i w testach wypadla duzo lepiej nie znaczy ze cos kosztuje dwa razy wiecej jest lepsze
- gixxer
- Świeżak
nie zgadzam sie ze kazdy; o czym ponizej - proponuje tez zapoznac sie z osiagnieciami sportowymi tej marki...
ale najpierw z innej beczki:
wiesz stary, nie kazdy kupuje moto na tor... powiedzmy ze stac mnie na r1... ale jesli mi sie nie podoba to czy blad popelnie kupujac v2 bo lubie? Osiagi maja teoretycznie gorsze (wg mni ciezko i nie ma sensu porownac bo jest to zupelnie inna charakterystyka silnika i inna definicja jazdy tym czyms heh) kwestia gustu. czy roman abramowich moglby kupic prom kosmiczny? pewnie moglby i nie sadze ze ma osiagi gorsze od zwyklego samolotu... mysle ze lapiesz juz to o czym mysle...
swoja droga 3 tygodnie temu czytalem artykul w angielskiej gazecie; do wyscigu na pasie startowym stanely ducati 998 i tornado.... kierowca ducati byl jednym z dealerow tej marki na wyspach, zapaleniec amator - nie kierowca wyscigowy nawet... nie pamietam dystansu juz na jakim rozgrywano wyscig.... tornado przegralo o kilka dlugosci samolotu... (oczywiscie wiadomo ze chodzilo o przyspieszenie na starcie bo w powietrzu przeciez to ma v nadzwiekowa i to grubo, ale to bylo juz z dobrych kilkaset metrow wiecej niz potrzeba temu samolotowi do startu)... na zyczenie pilotow tornada wyscig powtorzono. chlopaki zrzucili 2 tony zbednego paliwa.... tornado znow przegralo o dlugosc samolotu tym razem...
fakt ze ducati mialo zmieniony modul zaplonowy na wyscigowy i wyscigowy uklad wydechowy jak i dolotowy co dalo mu ponad 160 koni mechanicznych... ale fakt faktem....
zreszta nie tylko moc silnika sie liczy - popatrzcie co daja seryjne 7.. i 998 klientowi jesli chodzi o zawiasy np...
pozdro
ale najpierw z innej beczki:
wiesz stary, nie kazdy kupuje moto na tor... powiedzmy ze stac mnie na r1... ale jesli mi sie nie podoba to czy blad popelnie kupujac v2 bo lubie? Osiagi maja teoretycznie gorsze (wg mni ciezko i nie ma sensu porownac bo jest to zupelnie inna charakterystyka silnika i inna definicja jazdy tym czyms heh) kwestia gustu. czy roman abramowich moglby kupic prom kosmiczny? pewnie moglby i nie sadze ze ma osiagi gorsze od zwyklego samolotu... mysle ze lapiesz juz to o czym mysle...
swoja droga 3 tygodnie temu czytalem artykul w angielskiej gazecie; do wyscigu na pasie startowym stanely ducati 998 i tornado.... kierowca ducati byl jednym z dealerow tej marki na wyspach, zapaleniec amator - nie kierowca wyscigowy nawet... nie pamietam dystansu juz na jakim rozgrywano wyscig.... tornado przegralo o kilka dlugosci samolotu... (oczywiscie wiadomo ze chodzilo o przyspieszenie na starcie bo w powietrzu przeciez to ma v nadzwiekowa i to grubo, ale to bylo juz z dobrych kilkaset metrow wiecej niz potrzeba temu samolotowi do startu)... na zyczenie pilotow tornada wyscig powtorzono. chlopaki zrzucili 2 tony zbednego paliwa.... tornado znow przegralo o dlugosc samolotu tym razem...
fakt ze ducati mialo zmieniony modul zaplonowy na wyscigowy i wyscigowy uklad wydechowy jak i dolotowy co dalo mu ponad 160 koni mechanicznych... ale fakt faktem....
zreszta nie tylko moc silnika sie liczy - popatrzcie co daja seryjne 7.. i 998 klientowi jesli chodzi o zawiasy np...
pozdro
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
#gixxxer# porównania nigdy nie są w 100% wiarygodne!!!
a pozatym straszny z Ciebie materialista DUCATI to wiecej niż motocykl te moto mają dusze( no moze poza multistradą) a japońce to tylko dobrze działające maszymy...
to jest kultowa marka coś jak HD wiec cena też nie może być taka niska...
pozdrawiam!!!
a pozatym straszny z Ciebie materialista DUCATI to wiecej niż motocykl te moto mają dusze( no moze poza multistradą) a japońce to tylko dobrze działające maszymy...
to jest kultowa marka coś jak HD wiec cena też nie może być taka niska...
pozdrawiam!!!
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
aha gwoli jasnosci - takim wybitnym supporterem ducati nie jestem - bede kupowal suzuki svs lubie ten typ silnika ale stylizacja mi sie bardziej japonska podoba... choc chcialbym aby to suzuki mialo taki poziom wykonczenia jak ma ducati... przy zachowaniu bezawaryjnosci tego akurat suzuki... a co do rzedowek - sa nudne po prostu... kazda taka sama
niewazne. kocham V twiny. te wloskie tez ;P
niewazne. kocham V twiny. te wloskie tez ;P
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
nie ja nie mowie ze sa to zle motory oczywiscie kwestia gustu no ale patrzac na cene do parametrow to japonce chyba lepiej na tym, wychodza no i jak mozna ponad 20 tys dolcow za999 to przeciesz ja mam za to moje zx10 + r1 z podatkami.
- gixxer
- Świeżak
johny916 a takie pytanko do Ciebie, bo slyszałem ze Duki są dużo droższe w utrzymaniu, tzn serwis......mogłbyś to skomentować?? co ile km zajeżdzasz do serwisu i z czym i ile floty tam zostawiasz, ciekawi mnie przede wszytkim DESMO - czesto do tego trzeba zagladac??
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
Johny; czemu uwazasz ze multistrada nie ma duszy? bo jest adresowana do innego odbiorcy niz standartowe ducati? heh to mi traci snobizmem ciut
wszystkie motocykle maja dusze - dokladnie tyle ile ma jej ich wlasciciel - powinniscie to wiedziec chlopaki
apropos ducati:
http://forum.motocyklistow.pl/Sport-Nak ... o-f29.html
kopalnia wiedzy o ducati - poczytajcie przyklejony temat... naprawde super forum... jak tak czytam to wpadam troche w kompleksy i na naszym zabieram glos coraz rzadziej... jestesmy jak small boys
wszystkie motocykle maja dusze - dokladnie tyle ile ma jej ich wlasciciel - powinniscie to wiedziec chlopaki
apropos ducati:
http://forum.motocyklistow.pl/Sport-Nak ... o-f29.html
kopalnia wiedzy o ducati - poczytajcie przyklejony temat... naprawde super forum... jak tak czytam to wpadam troche w kompleksy i na naszym zabieram glos coraz rzadziej... jestesmy jak small boys
Ostatnio edytowano 21/10/2006, 00:08 przez Wombat, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
#batman# a czy ja napisałem w którymś poście że mam DUCATI???
no nie mam jeszcze... ale w przyszłości jak tylko pieniążki sie znajdą to bez zastanowienia...
a co do utrzymania to jest na 100% droższe niż w japońcach ale to sie nie liczy...
#wombat# nie jestem snobem no ok wszystkie moto mają dusze ale w takim razie DUCATY mają albo dużo wiekszą albo podwujną!!!!
pozdrawiam!!!
no nie mam jeszcze... ale w przyszłości jak tylko pieniążki sie znajdą to bez zastanowienia...
a co do utrzymania to jest na 100% droższe niż w japońcach ale to sie nie liczy...
#wombat# nie jestem snobem no ok wszystkie moto mają dusze ale w takim razie DUCATY mają albo dużo wiekszą albo podwujną!!!!
pozdrawiam!!!
- johny916
- Świeżak
johny; proponuje kompromis; wszystkie V2 maja strzasznie duzo duszy a te v2-90 stopni najwiecej... mam nadzieje ze przznasz ze sv1000 tez ma dusze - jak nie przyznasz to w wakacje zapraszam na wyprawe i bedziesz jechal moim moto tak dlugo az mi przyznasz hehe
co nie ma duszy?! sprzet nieumyty, podrdzewialy, odstawiany na szybko do serwisu zeby zalac nowy olej, zakatowany "bo jak sie ch**nia rozleci to i tak kupie nowy"... proste
pozdro dla wszystkich ktorych motocykle maja dusze ;P
co nie ma duszy?! sprzet nieumyty, podrdzewialy, odstawiany na szybko do serwisu zeby zalac nowy olej, zakatowany "bo jak sie ch**nia rozleci to i tak kupie nowy"... proste
pozdro dla wszystkich ktorych motocykle maja dusze ;P
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
dzis bylem swiadkiem malych wyscigow po miescie pomiedzy sv650s a monsterem... nie wazne kto wygral kto przegral, nie o tym chce... jesli wczesniej mialem 1% watpliwosci... bo rzedowki (4cyl)... to juz nie mam. nie powiem jak rzedowka sie wkreca na wysokie obroty to jest muzyka... dla uszu. ale sluchanie takiego twina to doznanie jak z wyzszej klasy sprzetu audio... do kilku tys obr tych moto slucha sie zoladkiem a powyzej zoladkiem i uszami... Bosche jak cudnie. Ryk, wscieklosc benzyna i adrenalina... dwie vki odkrecone ile fabryka dala... buuuu ja tez chce.... buuu
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości