POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam,jestem Krystian mieszkam w polanowie-od jakiegoś czasu w danii.na moto jeżdżę od 12 wspaniałych latek:dniepr mt-11 przez 6 latek,fzr600,zx6r,od 2 latek husaberg fe600 i parę innych,obecnie chcę kupić kawkę 636 2005-6rok.hobby:głośny wydech i latanie na kółeczku
- zinekzx
- Świeżak
Czołem, jestem Wojtas i tak się złożyło,że dzisiaj (właściwie to już wczoraj) zdałem egzamin na moto dzięki czemu mogę dołączyć do grona forumowiczów ;]
Obecnie nie posiadam swojego szpeja, ale jestem na etapie poszukiwań i myślę ,że w niedługim czasie znajdzie się ktoś na forum z kim będzie można polatać w moich okolicach. Pozdrawiam!
Obecnie nie posiadam swojego szpeja, ale jestem na etapie poszukiwań i myślę ,że w niedługim czasie znajdzie się ktoś na forum z kim będzie można polatać w moich okolicach. Pozdrawiam!
- wkr
- Świeżak
wkr napisał(a):Czołem, jestem Wojtas i tak się złożyło,że dzisiaj (właściwie to już wczoraj) zdałem egzamin na moto dzięki czemu mogę dołączyć do grona forumowiczów ;]
Tym,że moto nie masz to się nie przejmuj tutaj dużo osób nie ma prawka a co dopiero moto....Pozdro
-
mahomet84 - Świeżak
Witam all
Jestem Robert(Robak) jestem z Koronowa, mam 21 latek, jeździłem na większości starych sprzętach m.in. komar, wsk, MZ 150, Cezet 350, lecz ostatnio przymierzyłem się do kupna HONDY CBR 1100 XX z 2001r. - tym aktualnie jeżdżę. W przyszłości chciałbym zainwestować w Honde CBR 954 bądź w Suzuki GSX1000R aby poczuć lekkość wchodzenia na wysokie obroty:).
Pozdrawiam wszystkich napaleńców z Pasu Koronowskiego. Wielkie Pozdro.
Jestem Robert(Robak) jestem z Koronowa, mam 21 latek, jeździłem na większości starych sprzętach m.in. komar, wsk, MZ 150, Cezet 350, lecz ostatnio przymierzyłem się do kupna HONDY CBR 1100 XX z 2001r. - tym aktualnie jeżdżę. W przyszłości chciałbym zainwestować w Honde CBR 954 bądź w Suzuki GSX1000R aby poczuć lekkość wchodzenia na wysokie obroty:).
Pozdrawiam wszystkich napaleńców z Pasu Koronowskiego. Wielkie Pozdro.
- Robak2106
- Świeżak
Witam jestem Hubert jestem z Kielc(okolice),obecnie przebywam w Irlandi
nie posiadam jeszcze moto,ale zakupię niebawem cały czas trwa rozważanie kilku maszyn,no i doszła jeszcze jedna Africa twin.
pozdro wszystkim.
nie posiadam jeszcze moto,ale zakupię niebawem cały czas trwa rozważanie kilku maszyn,no i doszła jeszcze jedna Africa twin.
pozdro wszystkim.
Ostatnio edytowano 19/10/2008, 22:50 przez desperski, łącznie edytowano 1 raz
simply the best
-
desperski - Świeżak
- Bullterrier
- Świeżak
Witam
Mam na imie Piotr i obecnie podrózuje Cbr;ką F3 z 97 roku. Mam na sumieniu jeszcze pare maszyn ale to może innym razem:)
Szerokości, przyczepności:)
Mam na imie Piotr i obecnie podrózuje Cbr;ką F3 z 97 roku. Mam na sumieniu jeszcze pare maszyn ale to może innym razem:)
Szerokości, przyczepności:)
-
Pietras007 - Świeżak
siema wszystkim jestem kuba mieszkam w trojmiescie latam honda cbr 600 f4i moj najnowszy nabytek prawko na motor zdalem w tym roku a motory to mialem od kad pamietam
romecik,wsk-a,pare crosow,kawassaki klr 650 yamaha xj 600 no i upragniona honda
no i to chyba na tyle...
romecik,wsk-a,pare crosow,kawassaki klr 650 yamaha xj 600 no i upragniona honda

no i to chyba na tyle...
OGIEŃ Z RURY PRZÓD DO GÓRY
TRZYMAJ SIE RAMY
BO ZAPIERDALAMY.....!!!!! ;]
TRZYMAJ SIE RAMY
BO ZAPIERDALAMY.....!!!!! ;]
- Kubus_xx
- Świeżak
Powitać Wszystkich
jestem Byniu na chrzcie Paweł Tomasz
mieszkam w domu...
zapragnęło mi się motocykla i jest,troszkę zaniedbana lecz cała zima przed nami
ma wybranka to Suzi gsx 750f z 2004roku
ujrzałem Ja i się zauroczyłem-nie stać mnie jeszcze do końca na Nią ,lecz już niedługo:)...prawko na wiosnę!
jestem Byniu na chrzcie Paweł Tomasz
mieszkam w domu...
zapragnęło mi się motocykla i jest,troszkę zaniedbana lecz cała zima przed nami
ma wybranka to Suzi gsx 750f z 2004roku
ujrzałem Ja i się zauroczyłem-nie stać mnie jeszcze do końca na Nią ,lecz już niedługo:)...prawko na wiosnę!

- byniumix
- Świeżak
witam wszystkich miłosników 2 kółek przedstawaim sie dopiero teraz gdyz wczesniej nie mialem zbytnio czasu
jestem Mariusz dla znajomych Maniek
skÄ…d: z niewielkiej miejscowosci w centrum Polski jaka jest Kutno
od kiedy pamietam motocykle byly moja pasja a gdy pare ladnych lat temu zobaczylem w katalogu z 2002 roku SUZUKI GSX-R 1000 powiedzialem sobie ze kiedys bede go mial marzenie sie spelnilo obecnie robie wszystko zeby byl idealny i wyjatkowy dopracowany pod kazdym wzgledem
jestem Mariusz dla znajomych Maniek
skÄ…d: z niewielkiej miejscowosci w centrum Polski jaka jest Kutno
od kiedy pamietam motocykle byly moja pasja a gdy pare ladnych lat temu zobaczylem w katalogu z 2002 roku SUZUKI GSX-R 1000 powiedzialem sobie ze kiedys bede go mial marzenie sie spelnilo obecnie robie wszystko zeby byl idealny i wyjatkowy dopracowany pod kazdym wzgledem
viewtopic.php?p=274052#274052 | | zachecam wszystkich do odwiedzania tej strony | mam swietny pomysl na ogromne rozpoczecie sezonu pod haslem | "patrz w lusterka bedziesz wielki"
-
m@niek - Świeżak
Witam wszysktich
Mam na imie Konrad, lat 19. Pochodze z malej miejscowości w woj. Świętokrzyskim, okolice Końskich. Od 31 sierpnia bieżącego roku stałem sie szczęsliwym posiadaczem Yamahy YZF R6 z 2001r.
Interesuje siÄ™ muzyka elektroniczÄ… (Trance i Progressive). Do zobaczenia na drodze, Pozdrawiam 

Mam na imie Konrad, lat 19. Pochodze z malej miejscowości w woj. Świętokrzyskim, okolice Końskich. Od 31 sierpnia bieżącego roku stałem sie szczęsliwym posiadaczem Yamahy YZF R6 z 2001r.

-
kedzior28 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości