Problem R1 sprzęgło :/
• Strona 1 z 1
Problem R1 sprzęgło :/
Witam mam problem z R1 2001r.
Pomęczyłem ją trochę na gumie i jest efekt jak by się skleiło sprzęgło no więc wykręciłem z nadzieja że to znowu tarcze do wymiany bo się skleiły, lecz tu mam niespodziankę tarcze są dobre jak nowe docisk działa jak powinien lecz gdy wrzucam bieg sprzęgło ciągnie jak bym go w ogóle nie wciskał. Tarcze są dobre bo w wakacje wymieniałem docisk pracuje i niby wysprzęgla a on i tak ciągnie
i o co mu chodzi? 
Pomęczyłem ją trochę na gumie i jest efekt jak by się skleiło sprzęgło no więc wykręciłem z nadzieja że to znowu tarcze do wymiany bo się skleiły, lecz tu mam niespodziankę tarcze są dobre jak nowe docisk działa jak powinien lecz gdy wrzucam bieg sprzęgło ciągnie jak bym go w ogóle nie wciskał. Tarcze są dobre bo w wakacje wymieniałem docisk pracuje i niby wysprzęgla a on i tak ciągnie

- Gibon EG
- Świeżak
W silniku był zalany olej samochody:/ jak wiadomo moto długo na nim nie pojeździ;] wymieniłem filtr i olej, przesmarowałem przekładki i tarcze trochę pochodził na początku lekko ciągną. jak na razie jest dobrze a jak skończę sezon i tak bd musiał wymienić tarcze :/
- Gibon EG
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości