Motocykl dla 16-latka
• Strona 2 z 2 • 1, 2
chodzi mi o to że nie widziałeś motocykla a wypowiadasz słowa "gdybym był na jego miejscu brałbym ten" o to mi chodzi kolego nie poleca się motocykla którego się nie sprawdziło to ze gość miły motocykl ładnie wygala to nie znaczy że można go w ciemno polecać tak jak piszesz ja widziałem dziesiątki pięknych maszyn w ogłoszeniach a na miejscu padliny że pies z kulawą nogą by tego nie chciał... to tak jak z kobietą jak nie sprawdzisz nie bierz.... a podstęp jest wszędzie takie czasy dziś...
-
YZF R1 - Moderator
Prawie robi wielką różnicę zephyr47 to co piszesz jest dla mnie zrozumiałem ale zwróć uwagę że niekiedy twoje wypowiedzi są czytane przez dziesiątki osób i jeśli wypowiadasz się z taką pewnością to ktoś nie ogarnięty jakiś młody chłopak jest gotów pojechać i kupić bo...? bo na forum ktoś poleca a jak się okaże że to będzie padlina i kupi to będzie miał do ciebie pretensje kolego... pozdrawiam nerwusie jeden...
-
YZF R1 - Moderator
Ja również bym polecał GN125 . Osobiście sie przesiadam na GS500 mam prawko A1 ale nie wytrzymam dwa lata
Wprawy już złapałem gorzej będzie jak policja złapie... wtedy mandacik. Wiec GN125 albo jak dasz rade Varadero 125 ale to już wybryk
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru.

Pozdrawiam i życzę udanego wyboru.
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
andy7 napisaÅ‚(a):DAWIDD napisaÅ‚(a):… zeby odlozyc sobie minimum z 1000zl na dobry kask jakas kortke buciki rekawiczki i.t.p.
Spodni nie potrzebujesz – stringi wystarczaKedar-88 napisaÅ‚(a): lepiej bÄ™dzie jak poczekasz 2 lata i zrobisz normalne A....a do tego czasu pomykaÅ‚bym simsonem,
Za dwa lata nie bedzie mogl robic kat. A tylko A2Kedar-88 napisał(a):albo jak już bardzo chcesz to na etz 150 bym się doskonalił.
Na jakich uprawnieniach ? karcie motorowerowej ? Z tego co sie orietuje to na ETZ 150 wymagana jest kat. A – myle sie ?Kedar-88 napisaÅ‚(a):bo prawda jest taka że a1 to jest nic tylko podwójne koszty![]()
tak, tak, experta zawsze milo posluchac, he, he A o tym, ze przez dwa lata sie czegos nauczy I podszkoli technike, na to jak widze nie wpadles.
andy7 a ty co a1 już zrobiłeś?
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
ok przepraszam. a wiec... jezeli chodzi juz o A1 itp... to prosze ja Ciebie załozycielu tego tematu, radziłbym Ci na początek ze scigawek to Suzuki RG 125 i Cagiva Mito 125
nie podzielam zdania jak ktos wyzej napisał, ze Aprilia RS 125 jest najlepsza w swojej klasie, co to to nie!
nie podzielam zdania jak ktos wyzej napisał, ze Aprilia RS 125 jest najlepsza w swojej klasie, co to to nie!
- papciu17
- Świeżak
jak kolega wyżej napisał. Mito albo RG125 bardzo fajne motorki...
i osiagi mają niezłe tyle że przy zwinniejszym poruszaniu się to spali Ci minimum 6.5l a jak przycisniesz to i 8 potrafi zjesc... kumpla nsr przy jego jezdfzie pali wlasnie 8l. I remont co 10tys km..jak bedziesz oszczedzał:D polecam 4t

-
driver92 - Świeżak
kolego ja jakies 6 dni temu zrobilem A1 i mam aprilie rs 125 z 2006r. proponuje Ci zrobic A1 kupic cbr 125 i po prostu obyc sie z motorkiem ! chociaz cbr to 4t ... no nie polecal bym , ale jak chcesz

-
bartlbn - Świeżak
bartlbn napisał(a):kolego ja jakies 6 dni temu zrobilem A1 i mam aprilie rs 125 z 2006r. proponuje Ci zrobic A1 kupic cbr 125 i po prostu obyc sie z motorkiem ! chociaz cbr to 4t ... no nie polecal bym , ale jak chcesz![]()

-
driver92 - Świeżak
Jeśli udalo by Ci sie jeszcze cos doskladac to kupil bys sobie Aprilie 125. Ten motorek jest w miare dobry i troche bys nim pojezdzil osiagi tez ma w miare dobre mozna powiedziec ze lepsze niz Nsr. Moj kumpel jezdzi na aprili i mowi ze dobrze mu sie nia jezdzi. Wiec decyzja nalezy juz do Ciebie. Pozdrawiam
-
dave600 - Świeżak
A ten temat nie powinien byc przeniesiony do dzialu pierdopedow czasem?? Skoro mowa o pojemnosciach 125 to do pierdopedow go!!
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości