Porzucona honda CB 500
• Strona 1 z 1
Porzucona honda CB 500
Witam! mam pytanie czy nie zginęła komuś honda CB 500?
Honda stoi w Warszawie na chodniku już tak od około połowy sierpnia, najpierw myślałem, że ktoś idealnie stawia w tym samym miejscu ale ostatnio przejeżdżałem tamtędy i moto stoi dalej jak stało z tym, że ktoś wykręcił lusterko od strony chodnika i tak już ze trzy tygodnie stoi. Właściciel zapomniał gdzie postawił? znudziła mu się zabawka? a może sprzęt był skradziony i został porzucony?
Honda jest koloru niebieskiego na plastikach pod kanapą ma żółte "numery startowe" - 46, tenże plastik (z lewej) jest pokruszony.
Nr rejestracyjny zaczyna się na GWE ( nie jestem pewny tego "E") ale poczatek i tak wskazuje na to, że sprzęt pochodzi z nad morza.
Ktoś coś słyszał cokolwiek wie?
Informacja przedrukowana z forum.motocyklistow
Honda stoi w Warszawie na chodniku już tak od około połowy sierpnia, najpierw myślałem, że ktoś idealnie stawia w tym samym miejscu ale ostatnio przejeżdżałem tamtędy i moto stoi dalej jak stało z tym, że ktoś wykręcił lusterko od strony chodnika i tak już ze trzy tygodnie stoi. Właściciel zapomniał gdzie postawił? znudziła mu się zabawka? a może sprzęt był skradziony i został porzucony?
Honda jest koloru niebieskiego na plastikach pod kanapą ma żółte "numery startowe" - 46, tenże plastik (z lewej) jest pokruszony.
Nr rejestracyjny zaczyna się na GWE ( nie jestem pewny tego "E") ale poczatek i tak wskazuje na to, że sprzęt pochodzi z nad morza.
Ktoś coś słyszał cokolwiek wie?
Informacja przedrukowana z forum.motocyklistow
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Ja miałem podobny przypadek u siebie
. Jakieś pół roku temu student zostawił pod moim blokiem malucha. Stał on nie używany, co jakiś czas znikały części, nawet kiedyś przewrócili go na dach tarasując uliczkę. Potem "młodzież" się nim zajęła. Kilka razy stał na boku itp. Tydzień temu wieczorem przyjechało dwóch kolesi pobawi się z nim (był zardzewiały hamulec ręczny) i go sobie przywłaszczyli podczepiając pod swoje auto. Cóż obawiam się, że jeśli to prawda, że jest porzucony długo nie będzie stał. Jest więcej wart niż pordzewiały maluch.
PS. Troszkę się przyzwyczaiłem do tego malucha widząc jak stoi i zapuszcza korzenie

PS. Troszkę się przyzwyczaiłem do tego malucha widząc jak stoi i zapuszcza korzenie

- martix
- Świeżak
Nie wystarczyloby powiadomic policji? Zawineliby na parking i tyle, przynajmniej nie zostanie z niego sama rama, o ile w ogole cos zostanie...
A wlasciciel kiedys sie znajdzie, jak nie, to zostanie sprzedany po kosztach.
EDIT Bufon, wyprzedziles mnie

EDIT Bufon, wyprzedziles mnie

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
ja na Twoim miejscu bym go zawinął tak szczerze 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Bystry napisał(a):ja na Twoim miejscu bym go zawinął tak szczerze
bystry jedź tam gdzie stoi to moto odkręć od niego koło i je*nij się w czoło...
psiarnia najlepszym pomysłem...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Melvin o co Ci chodzi ? zawinął bym dał bym ogłoszenie i coś kaski pocisnął za znalezienie ... nawet tak dla jaj symboliczną złotówkę ... chociaż w sumie lepiej zadzwoń na policję ... bo nie wiadomo czy nie brała ona udziału w jakimś przestępstwie ... ale dziwne, że nikt nie wziął xD
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
nie coś tylko cały motocykl ... oddać za symboliczną złotówkę ... ale plan lipny
więc tak jak wszyscy radzę Policja
bo bez interesownie tego tak zostawić nie można
Ale tak na zdrowy rozum ... kto by zostawił motor ... nawet jak na nieszczęście właścicielowi się coś stało ( odpukać ) to przecież i tak się nie zgłosi ... kto by zostawił swoją maszynę ??

-
Bystry - Stały bywalec
senekkorzenna napisał(a):rosa jesteś nowy to informuję Cię że ten temat powinien być w dziale "Skradziono zgubiono" więc nim coś napiszesz to korzystaj z wyszukiwarki.
nie wieżę, po prostu nie wierzę, Senek Rosa jest tu modem

i na forum jest prawie rok dłużej niż ty

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
senek - coz, rosa nie jest nowy - zmienil po prostu nick z poprzedniego na ten. I zdecydowanie moze byc tutaj, bo to pytanie , domysl a nie informacja o zagubieniu / znalezieniu.
Pozatym moderator ma wladze absolutna i wedle swojej woli i wiedzy, w najlepszej trosce o dobro czytelnikow umieszcz tematy.
Pozatym moderator ma wladze absolutna i wedle swojej woli i wiedzy, w najlepszej trosce o dobro czytelnikow umieszcz tematy.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1