Tylko do starych forumowiczów!!
MU Online.......
2 lata z życiorysu (na autokillu )...
ja tam gram w saperka
A jakie masz rekordy? . Gierka naprawdę jest dobra.
noto polecam Moto GP,naprawde wciaga...
Gram od niedawna. Wciąga nieziemsko, szczególnie z tą jego realistyką... . Przyjrzyj się jak przeciwskręt wykonują .
Reasumując - forum motocyklowe
A tak poza tematem to co się dzieje z Evilem? Coś zniknął i go nie widać .
Pozdrawiam.
-
silver - VIP Ścigacz.pl
Magik napisał(a):MU Online....... to jest to RPG i do przodu.... to moje haslo, dobre nie??
Gracie w Mu ja juz ponad 4 lata;p Global ( Autlokill Przez jakiś czas) a teraz zaczełem od Nowa ;D. a wy gracie nadal ??? :>
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
A gra ktoś w San Andreas multiplayer bo ja czasami i szafa pykamy ale czasami bo to już mi sie troche znudziło
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Kris ja już dawno skończyłem, zaliczyłem jeszcze kilka innych MMORPG (L2, RYL, WoW ) i powiedziałem sobie, że już w życiu się nie tknę tego g**** . Lepiej przez ten czas popracować trochę na siano .
Szkoda czasu - naprawdę. Czasami pograć dla rozrywki, owszem, ale nie po 70 godzin przy kompie siedzieć . Taki saperek to jest coś .
Szczerze powiedziawszy to bardziej przepadam za RPG fabularnymi (książkowymi) niż cRPG . Szkoda tylko, że czasu na to nie ma.
Pozdrawiam.
Szkoda czasu - naprawdę. Czasami pograć dla rozrywki, owszem, ale nie po 70 godzin przy kompie siedzieć . Taki saperek to jest coś .
Szczerze powiedziawszy to bardziej przepadam za RPG fabularnymi (książkowymi) niż cRPG . Szkoda tylko, że czasu na to nie ma.
Pozdrawiam.
-
silver - VIP Ścigacz.pl
A ja gram nadal w MUuuuuuu...... gloobal, DarkMU, union... i inne badziewiaste servery...
Global Nick - Devvia ME
DarkMU Nick- TyrraeL SM
UnionMU Nick- Magik BK
wpadajcie i piszcie jak bedziecie ja jestem dosc czesto...
Ps. na MU 4 lata zycia mi poszly w dupe....
Pozdro wszystkich maniakow gier komputerowych.
Global Nick - Devvia ME
DarkMU Nick- TyrraeL SM
UnionMU Nick- Magik BK
wpadajcie i piszcie jak bedziecie ja jestem dosc czesto...
Ps. na MU 4 lata zycia mi poszly w dupe....
Pozdro wszystkich maniakow gier komputerowych.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
ja kocham gothica i polecam coś z II wojny światowej w multiplayerze, super zabawa. Ja grałem w call of duty 2 i tam jest dopiero rozruba . Takto SA, no i teraz carbon będzie. Przeszłem sporo gier i wiele z nich była wspaniała, od niektórych nie mogłem się oderwać, ale nie będę wymieniał
- indus
- VIP Ścigacz.pl