[Aktualności] Masters of Dirt 2008 - pierwsze wrażeni
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Masters of Dirt 2008 - pierwsze wrażeni
Dyskusja na temat: Masters of Dirt 2008 - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Masters of Dirt 2008 - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Masters of Dirt 2008 - pierwsze wrażenia
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
tu widze ktos zaczal dodawac filmiki z imprezy
http://www.mototube.pl/film/1060/master ... -katowice/
kicholec
http://www.mototube.pl/film/1060/master ... -katowice/
kicholec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MOD w Spodku nigdy nie przebije X-Fighters w Warszawie, które było bez porównania!!! Fuel Girls również pozostawiają wile do życzenia- zamiast rozgrzewać raczej budziły śmiech. Sposób prowadzenia imprezy i elementy wykrzykiwania imion zawodników jak np. Ronieeee, Ronieee był mało profesjonalny i żenujący. Jedynym elementem, który można uznać za udany to zawodnicy, którzy przy tak ograniczonych możliwościach pokazania swoich możliwości stanęli na wysokości zadania- choć wolę ich oglądać na większych imprezach, gdzie można zobaczyć ich prawdziwe umiejętność nie narażając się, że wpadną na barierki.<br><hr>FMX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem w sobote impreza super szkoda ze publicznosc nie dopisala i byla dosc drewniana, po za tym cale show ekstra i mimo obaw ze miejsca bedzie zamalo okazalo sie ze organizatorzy podolali i dzieki chlopaka impreza naprawde sie udala
ekstra:D<br><hr>malyzck
ekstra:D<br><hr>malyzck
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba siedziałeś na zapleczu spodka! Byłem na stadionie x-lecia i byłem 2 razy na Masters od Dirt. Według mnie impreza w Katowicach była dużo fajniejsza mimo iż rajderzy nie co słabsi. A laski z Fuel Girls ... byłem bardzo blisko nich i śmieje sie z takich wpisów jak Twój. Maxk<br><hr>MaxkKomentatorzy napisał(a):MOD w Spodku nigdy nie przebije X-Fighters w Warszawie, które było bez porównania!!! Fuel Girls również pozostawiają wile do życzenia- zamiast rozgrzewać raczej budziły śmiech. Sposób prowadzenia imprezy i elementy wykrzykiwania imion zawodników jak np. Ronieeee, Ronieee był mało profesjonalny i żenujący. Jedynym elementem, który można uznać za udany to zawodnicy, którzy przy tak ograniczonych możliwościach pokazania swoich możliwości stanęli na wysokości zadania- choć wolę ich oglądać na większych imprezach, gdzie można zobaczyć ich prawdziwe umiejętność nie narażając się, że wpadną na barierki.<br><hr>FMX<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Impreza byla przekozak. Naprawde fantastyczne widowisko. I różnorodne. Ale DLACZEGO nie przyszli widzowie? <a href="http://tinyurl.com/66ypgv" target="blank" class="link">http://tinyurl.com/66ypgv</a> na tym zdjeciu widac, ze bylo praktycznie pusto :/ Taka impreza a frekwencja dupa :/ pewnie nastpnej imprezy przez to nie bedzie ;(<br><hr>FMXholic
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba żartujesz z tą publicznością! ;] nie było tak źle... - przynajmniej mój sektor. Mnie samego dzisiaj rano gardło bolałoKomentatorzy napisał(a):Byłem w sobote impreza super szkoda ze publicznosc nie dopisala i byla dosc drewniana, po za tym cale show ekstra i mimo obaw ze miejsca bedzie zamalo okazalo sie ze organizatorzy podolali i dzieki chlopaka impreza naprawde sie udala
ekstra:D<br><hr>malyzck<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej byłam w piatek i mam mieszane uczucia. Z jednej strony swietna impreza, fajne widowisko, z drugiej - kto wpuscil tych ludzi?! Nikt sie nie bawil...kolo mnie nawet nikt tylka nie podniosl prze 4 godziny....dramat Wiecej takich imprez i selekcja na bramce....pozdrawiam<br><hr>master
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak zwykle ogłaza pomachał tylko nogami i tyle.To ten najgorszy o którym piszecie.Nie zrobił backflipa ani razu...Po co oni go zapraszaja.Niech się podszkoli i wtedy robi.......<br><hr>dedKomentatorzy napisał(a):Hej byłam w piatek i mam mieszane uczucia. Z jednej strony swietna impreza, fajne widowisko, z drugiej - kto wpuscil tych ludzi?! Nikt sie nie bawil...kolo mnie nawet nikt tylka nie podniosl prze 4 godziny....dramat Wiecej takich imprez i selekcja na bramce....pozdrawiam<br><hr>master<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
strasznej tragedii nie bylo ale musisz przyznac ze prowadzacy mieli trudnosci z rozgrzaniem do skandowania, a moj sektor masakra drewniaki wkoloKomentatorzy napisał(a):Byłem w sobote impreza super szkoda ze publicznosc nie dopisala i byla dosc drewniana, po za tym cale show ekstra i mimo obaw ze miejsca bedzie zamalo okazalo sie ze organizatorzy podolali i dzieki chlopaka impreza naprawde sie udala
ekstra:D<br><hr>malyzck<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba żartujesz z tą publicznością! ;] nie było tak źle... - przynajmniej mój sektor. Mnie samego dzisiaj rano gardło bolało<br><hr>foxtr<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Marne popłuczyny po X-f na stadionie X-Lecia , jeszcze brakowało Dody albo Joli Rutowicz , wiejska imprezka<br><hr>Messi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W sobotę frekwencja niestety była analogiczna. Atmosfera imprezy przez to strasznie siadła. Zastanawiam się czego to kwestia - cen biletów (raczej nie), formuły, klasy zaproszonych zawodników czy tego że impreza była w zasadzie dwudniowa ...<br><hr>SłonikKomentatorzy napisał(a):Impreza byla przekozak. Naprawde fantastyczne widowisko. I różnorodne. Ale DLACZEGO nie przyszli widzowie? <a href="http://tinyurl.com/66ypgv" target="blank" class="link">http://tinyurl.com/66ypgv</a> na tym zdjeciu widac, ze bylo praktycznie pusto :/ Taka impreza a frekwencja dupa :/ pewnie nastpnej imprezy przez to nie bedzie ;(<br><hr>FMXholic<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po pierwsze ogłaza nie był najgorszy, chyba tak mówisz bo ci kolega źle coś opowiedział. po drugie, jak się zastanawiasz po co go tam zapraszają, to po prostu jesteś... głupi i szkoda tu o tym z tobą dyskutować.<br><hr>ZED'S DEADKomentatorzy napisał(a):Hej byłam w piatek i mam mieszane uczucia. Z jednej strony swietna impreza, fajne widowisko, z drugiej - kto wpuscil tych ludzi?! Nikt sie nie bawil...kolo mnie nawet nikt tylka nie podniosl prze 4 godziny....dramat Wiecej takich imprez i selekcja na bramce....pozdrawiam<br><hr>master<br>Komentatorzy napisał(a):Jak zwykle ogłaza pomachał tylko nogami i tyle.To ten najgorszy o którym piszecie.Nie zrobił backflipa ani razu...Po co oni go zapraszaja.Niech się podszkoli i wtedy robi.......<br><hr>ded<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zed ma 100% racji - Bart wypadł zdecydowanie lepiej niż w Warszawie! To że flipa nie wykręcił (jak widać wciąż ma uraz po wypadku) nie znaczy, że odstawał od reszty. Wprost przeciwnie - bardzo mi się jego występ podobał! A że nie przeszedł do "finału" (przynajmniej w sobotę) - trudno, wiele mu nie zabrakło. Showmanem On nie jest, więc nie stara się robić sztucznego szumu (jak np. młody Niemiec KAI Haase - co już na prezentacji się owacji na stojąco domagał) - więc może i przez to jest mniej zauważany. <br><hr>SłonikKomentatorzy napisał(a):Hej byłam w piatek i mam mieszane uczucia. Z jednej strony swietna impreza, fajne widowisko, z drugiej - kto wpuscil tych ludzi?! Nikt sie nie bawil...kolo mnie nawet nikt tylka nie podniosl prze 4 godziny....dramat Wiecej takich imprez i selekcja na bramce....pozdrawiam<br><hr>master<br>Komentatorzy napisał(a):Jak zwykle ogłaza pomachał tylko nogami i tyle.To ten najgorszy o którym piszecie.Nie zrobił backflipa ani razu...Po co oni go zapraszaja.Niech się podszkoli i wtedy robi.......<br><hr>ded<br>Komentatorzy napisał(a):po pierwsze ogłaza nie był najgorszy, chyba tak mówisz bo ci kolega źle coś opowiedział. po drugie, jak się zastanawiasz po co go tam zapraszają, to po prostu jesteś... głupi i szkoda tu o tym z tobą dyskutować.<br><hr>ZED'S DEAD<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A znacie może nazwiska rowerzystów? bo jak dla mnie to i oni pięknie wymiatali, choć prowadzący próbowali ich czem prędzej zagonić z powrotem na zaplecze. <br><hr>Słonik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego co wiem to Doda była na stadionie podczas Red Bulla plus wiele innych "polskich celebrities"<br><hr>JanoKomentatorzy napisał(a):Marne popłuczyny po X-f na stadionie X-Lecia , jeszcze brakowało Dody albo Joli Rutowicz , wiejska imprezka<br><hr>Messi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo wszystko co najlepsze zobaczyliśmy juz we wrześniu w Warszawie na Stadionie 10lecia ,<br><hr>fani FMXKomentatorzy napisał(a):Impreza byla przekozak. Naprawde fantastyczne widowisko. I różnorodne. Ale DLACZEGO nie przyszli widzowie? <a href="http://tinyurl.com/66ypgv" target="blank" class="link">http://tinyurl.com/66ypgv</a> na tym zdjeciu widac, ze bylo praktycznie pusto :/ Taka impreza a frekwencja dupa :/ pewnie nastpnej imprezy przez to nie bedzie ;(<br><hr>FMXholic<br>Komentatorzy napisał(a):W sobotę frekwencja niestety była analogiczna. Atmosfera imprezy przez to strasznie siadła. Zastanawiam się czego to kwestia - cen biletów (raczej nie), formuły, klasy zaproszonych zawodników czy tego że impreza była w zasadzie dwudniowa ...<br><hr>Słonik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mogli zaprosić Twoją starą, ona jak siedzi na mnie to macha nie tylko nogami...Robi show!<br><hr>Dirty Rotten ImbecileKomentatorzy napisał(a):Hej byłam w piatek i mam mieszane uczucia. Z jednej strony swietna impreza, fajne widowisko, z drugiej - kto wpuscil tych ludzi?! Nikt sie nie bawil...kolo mnie nawet nikt tylka nie podniosl prze 4 godziny....dramat Wiecej takich imprez i selekcja na bramce....pozdrawiam<br><hr>master<br>Komentatorzy napisał(a):Jak zwykle ogłaza pomachał tylko nogami i tyle.To ten najgorszy o którym piszecie.Nie zrobił backflipa ani razu...Po co oni go zapraszaja.Niech się podszkoli i wtedy robi.......<br><hr>ded<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie Bartek w sobotę wypadł świetnie, nie zrobił Backflipa, trudno... ten kto był na Extreme Moto Show w tym roku wie, że Bart potrafi. Ogólnie impreza bardzo udana, oby takich więcej!<br><hr>fankaKomentatorzy napisał(a):Hej byłam w piatek i mam mieszane uczucia. Z jednej strony swietna impreza, fajne widowisko, z drugiej - kto wpuscil tych ludzi?! Nikt sie nie bawil...kolo mnie nawet nikt tylka nie podniosl prze 4 godziny....dramat Wiecej takich imprez i selekcja na bramce....pozdrawiam<br><hr>master<br>Komentatorzy napisał(a):Jak zwykle ogłaza pomachał tylko nogami i tyle.To ten najgorszy o którym piszecie.Nie zrobił backflipa ani razu...Po co oni go zapraszaja.Niech się podszkoli i wtedy robi.......<br><hr>ded<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości