Chwale się:P
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Chwale się:P
Drodzy moi Panowie i Panie:) Muszę się pochwalić:) Od dziś jestem SZCZĘŚLIWYM (i to bardzo:P) posiadaczem Kawasaki ZX-6R z roku 2001:D PIĘKNY SPRZĘT:) Pozdrawiam
				Keeway Hurricane --> Suzuki GS 500F --> Kawasaki ZX-6R --> Honda Shadow VT 1100 --> w oczekiwaniu na nowy:D
			- 

EfeNdi
- Świeżak
- Lokalizacja: Kraina Podziemnych Pomarańczy - Autonomiczne Królestwo Pyrlandii
Jest to Kawa ZX-6R 636 120KM rok 2001 piekny zielony kolor:) sprawuje się bezproblemowo przynajmniej tyle mogę powiedzieć na tą chwilę, odpala od razu i wkręca się błyskawicznie, maszyna można powiedzieć, że sama jedzie mimo jej ciężaru i gabarytów bo mała nie jest.jutro dodam fotki, teraz szczerze mówiąc jestem w poważnym szoku:)  Podczas jazdy cały czas miałem w głowie zapaloną lampkę ostrzegawczą -jest mokro, nie odkręcaj- ale myślę, zę jak tylko jeszcze pogoda się poprawi to zobaczę co ta moja niunia potrafi:)
				Keeway Hurricane --> Suzuki GS 500F --> Kawasaki ZX-6R --> Honda Shadow VT 1100 --> w oczekiwaniu na nowy:D
			- 

EfeNdi
- Świeżak
wydawało mi się, że ten dział to powinien być, aczkolwiek jeśli jest zły to proszę o przeniesienie tam gdzie jego miejsce. Eneaszu masz racje sorry wielkie za błąd i dzięki za zwrócenie uwagi, w dowodzie mam wbite 636 pojemność i to mnie trochę zmyliło, zagalopowałem się hehe, faktyczny model to ZX 600J. Popraw mnie jeśli się mylę, ale tak jest wbite w papierach.
			- 

EfeNdi
- Świeżak
Wiesz Eneaszu tak prawdę mówiąc te 37 cm mniej nie robi mi różnicy, najważniejsza jest przyjemność z jazdy a ten motocykl zapewnił mi juz mnóstwo frajdy i napewno będzie mnie jeszcze cieszył przez długi czas:) a to jest chyba najważniejsze nie sądzisz?:) Podejrzewam, że Ty ze swojej Kawy jesteś również bardzo zadowolony:) hehe Melvin wszystko si byle mi się św. Krzysztof nie zamieniał miejscem ze św. Piotrem przy 120 km/h:D
			- 

EfeNdi
- Świeżak
jutro z rana pstrykne parę fotek i wrzucę:) Melvin to dobrze, że z happy endem, a Ty mi Kedar powiedz jeszcze, że masz Audi 80 to padnę na plery i nakryje się nogami 

- 

EfeNdi
- Świeżak
zam napisał(a):Moj kiłej to dopiero moc a nie tam jakas kawa ;D
kiłej ma moc a ty pusty łeb

...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
			FZS 600 2003
- 

blazej1901
- Świeżak
tez czekam z niecierp[liowscia na fotki
przylaczam sie do gratulacji
pzdr
				przylaczam sie do gratulacji
pzdr
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14
- VIP Ścigacz.pl
Panowie nie bijcie mnie, ale jak wsiadłem na moto o 11 to zsiadłem z niego dopiero godzinę temu  i nie ważne, że padało
 i nie ważne, że padało  cholera ten motocykl nie chce mnie puścić, uzależniłem się od tego draństwa
 cholera ten motocykl nie chce mnie puścić, uzależniłem się od tego draństwa  normalnie musiałem wziąść wolne na telefon:D I oczywiście z tego wszystkiego zapomniałem zabrać aparat :/ ale obiecuję, że ok 11 jutro będzie kilka fotek, Dzięki wszystkim za pozytywne wypowiedzi
 normalnie musiałem wziąść wolne na telefon:D I oczywiście z tego wszystkiego zapomniałem zabrać aparat :/ ale obiecuję, że ok 11 jutro będzie kilka fotek, Dzięki wszystkim za pozytywne wypowiedzi  kurde dlaczego teraz nie może się dopiero sezon rozpoczynać, no dlaczego się pytam?
 kurde dlaczego teraz nie może się dopiero sezon rozpoczynać, no dlaczego się pytam?  

i nie ważne, że padało
 i nie ważne, że padało  cholera ten motocykl nie chce mnie puścić, uzależniłem się od tego draństwa
 cholera ten motocykl nie chce mnie puścić, uzależniłem się od tego draństwa  normalnie musiałem wziąść wolne na telefon:D I oczywiście z tego wszystkiego zapomniałem zabrać aparat :/ ale obiecuję, że ok 11 jutro będzie kilka fotek, Dzięki wszystkim za pozytywne wypowiedzi
 normalnie musiałem wziąść wolne na telefon:D I oczywiście z tego wszystkiego zapomniałem zabrać aparat :/ ale obiecuję, że ok 11 jutro będzie kilka fotek, Dzięki wszystkim za pozytywne wypowiedzi  kurde dlaczego teraz nie może się dopiero sezon rozpoczynać, no dlaczego się pytam?
 kurde dlaczego teraz nie może się dopiero sezon rozpoczynać, no dlaczego się pytam?  

- 

EfeNdi
- Świeżak
jedziesz z tymi fotkami
czekam i czekam.....
daj pocieszyć oko
				czekam i czekam.....
daj pocieszyć oko
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14
- VIP Ścigacz.pl
Oto obiecane fotki  świeżo robione po przejażdżce dzisiejszej
 świeżo robione po przejażdżce dzisiejszej 

- Załączniki
- 
		- DSC00908.JPG (56.58 KiB) Przeglądane 2775 razy

- 
		- DSC00904.JPG (55.06 KiB) Przeglądane 2775 razy

- 
		- DSC00903.JPG (56.68 KiB) Przeglądane 2775 razy

- 
		- DSC00901.JPG (59.7 KiB) Przeglądane 2775 razy

- 

EfeNdi
- Świeżak
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2