Kącik pakera.
greddy napisał(a):zdaje swoja role w stu procentach?czy moze troche lagodza ?
w 100 % zero odcisków i lepsza przyczepnosć polcecam HARBINGER robią dobre rękawice
Ostatnio edytowano 13/9/2008, 22:51 przez MICH4Ł, łącznie edytowano 1 raz
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
No zawsze pobandażowane nadgarstki, kostki zjechane do krwi i worki poklejone srebrną taśmą po 100 razy owinięte. Nie wiem co teraz dają do środka tych worków, kiedyś był piasek z trocinami 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Jak napisałeś o tych metalowych słupach to od razu przyszła mi na myśl ta scena z ziomków
:D http://pl.youtube.com/watch?v=MZw9ch83X ... re=related

-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):Następne pokolenie musi być twardsze od poprzedniego
http://pl.youtube.com/watch?v=MZw9ch83X6M
-
MICH4Ł - Świeżak
turboponczek napisał(a):ja mam w zasadzie inny problem - czesto po i wczasie treningu bolą mnie nadgarski.. myslicie ze rekawice spełnia swoja role i usztywnia na tyle nadgarstki ze nie beda mnie bolały ?
myslałem o takich:
http://www.allegro.pl/item434013069_rek ... stkow.html
Rękawice niestety nie pomogą Ci ani uśmierzyć bólu, ani go zlikwidować, w taki wypadku lepsze będą bandaże elastyczne.
A problem zniknie, kiedy wzmocnią się Twoje stawy i ścięgna, ponieważ prawdopodobnie ciężary przewyższają możliwości Twojego organizmu.
Opcja druga, to poprawa techniki ćwiczeń, nieprawidłowa jest najczęstszą przyczyną kontuzji...
Ride as You'll Live Forever.. Live as You'll Die Today
-
AnyaR6 - Świeżak
aby nadgarstki tobie sie tak nie męczyły moze dobrze by było posmarowac je bengaiem i owinąc w bandaz elastyczny??
ja po wypadku na moto smaruje jakims kremem leczniczym nie pamietam nazwy i okrecam łape przy 60 wylecialem przez kiere nanadgarstek o dziwo tak go wygiołem ze uua mimo to nie połamałem byc moze to przez siłkę ale nie powiem rączki nie mam za grubaśne
cienkie raczej ale dają rade;p
hmm wydaje mi sie ze te bóle spowodowane są kiepskim rozgrzaniem i przemęczeniem
u mnie zawsze strzykało od przemęczenia a teraz po wypadku jak nie smaruje kremem i przemęczam je lekko wygne strzyka mi nadgarstek, drętwieje nie za wesoło jest duzy nacisk jest na nerw
ja po wypadku na moto smaruje jakims kremem leczniczym nie pamietam nazwy i okrecam łape przy 60 wylecialem przez kiere nanadgarstek o dziwo tak go wygiołem ze uua mimo to nie połamałem byc moze to przez siłkę ale nie powiem rączki nie mam za grubaśne
cienkie raczej ale dają rade;p
hmm wydaje mi sie ze te bóle spowodowane są kiepskim rozgrzaniem i przemęczeniem
u mnie zawsze strzykało od przemęczenia a teraz po wypadku jak nie smaruje kremem i przemęczam je lekko wygne strzyka mi nadgarstek, drętwieje nie za wesoło jest duzy nacisk jest na nerw
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
ja sobie zbiłem cwiczać na worku bez rekawic nadgarstek dobre 3 miechy bolał ale samo rpzeszlo teraz mam problemy ze stawem w ramieniu jak cwicze bary ejst ok ale jak zaczynam klate robić uu to mozna sie zesrać z bólu ten tydzień odpuscilem i jakby mniej boli zobaczymy w poniedzialek
-
MICH4Ł - Świeżak
michal! moj kolega ma tez cos z barkiem, jemu cos lekarz wbijal w bary i chodzil na masaz i tak musisz sobei odpuscic na 2,3 miechy nic nierobic na to az sie naprawi
a ja se ide wracam se do Muay Taya hehe mam nadzieje ze teraz wytrzymam dluzej i mnie nie "zakopia" na smierc
wkoncu waze wiecej niz rok temu 

a ja se ide wracam se do Muay Taya hehe mam nadzieje ze teraz wytrzymam dluzej i mnie nie "zakopia" na smierc

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
tez mam staw z***.miesiac w gipsie mialem, ale ile mozna ...
ogolnie to sie jakos fachowo nazywalo: chyba obluzniony staw, tzn nie moge robic szerokich ruchow i przy gwaltownym ruchu reka staw mi sie przestawia...dostalem zabiegi laserowe, ael oczywiscie nigdzie nie moge sie dostac

brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
W końcu dobiłem do 80kg.Jeszcze długa droga przede mną 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
na sfd jest tego pełno, ale nie lepiej pogadać z trenerem na siłowni, by dobrał plan dla ciebie? Zawsze, to można pokonsultować 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
ja musze stestować ile pocisne na klate na płaskiej =) tyle ze w chacie nikt mi nie pomoze podniesc w razie co , jakbym nie podołał ; - )
-
turboponczek - MEGA TROLL