IMPRA ŁODZ POPIJAWA ;D
PolajGno musisz byc racja,stukniety ale co wazniejsze musisz umiec jechac czysta na przednim kole  kazdy z nas umie:) wtedy zapraszamy
 kazdy z nas umie:) wtedy zapraszamy  
a tak na powaznie mysle ze im wiecej nas tym lepiej,tzn to chałupa Rocca wiec ja tam mam gowno do gadania;p wiec niech ktos napisze w koncu jak i kiedy bo juz sie sam pogubiłem,w ten weekend?po pozegnaniu w piotrkowie?
a tak na powaznie mysle ze im wiecej nas tym lepiej,tzn to chałupa Rocca wiec ja tam mam gowno do gadania;p wiec niech ktos napisze w koncu jak i kiedy bo juz sie sam pogubiłem,w ten weekend?po pozegnaniu w piotrkowie?
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
			- Flow
- Stały bywalec
a ja też mogę wpaść   

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
 | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami
 | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami  |  | www.motoautostrada.pl
 |  | www.motoautostrada.pl- 

Bystry
- Stały bywalec
Nie martwcie się o miejsce  tego akurat troche tu jest, co do daty to tak jak mówiłem w sobote 25.10 . Czyli tydzień po zakończeniu w piotrkowie.
 tego akurat troche tu jest, co do daty to tak jak mówiłem w sobote 25.10 . Czyli tydzień po zakończeniu w piotrkowie. 
I TAK wszyscy z forum są zaproszeni pozostaje tylko kwestia organizacyjna tzn. co do % to pojedziemy samochodem do tesco jak już wszyscy będą i każdy sobie coś weźmie wedle uznania? czy grupowe zakupy? wiadomo że flaszka musi być, ale browarki itd. to już każdy lubi co innego.
 pozostaje tylko kwestia organizacyjna tzn. co do % to pojedziemy samochodem do tesco jak już wszyscy będą i każdy sobie coś weźmie wedle uznania? czy grupowe zakupy? wiadomo że flaszka musi być, ale browarki itd. to już każdy lubi co innego.
Dawać pomysły

tego akurat troche tu jest, co do daty to tak jak mówiłem w sobote 25.10 . Czyli tydzień po zakończeniu w piotrkowie.
I TAK wszyscy z forum są zaproszeni
 pozostaje tylko kwestia organizacyjna tzn. co do % to pojedziemy samochodem do tesco jak już wszyscy będą i każdy sobie coś weźmie wedle uznania? czy grupowe zakupy? wiadomo że flaszka musi być, ale browarki itd. to już każdy lubi co innego.
Dawać pomysły
- 

Rocca
- Świeżak
no pojadymy razem do tesko bo tam tanio jest kuresko  
kazdy kupi cos dla siebie i tyle,taka chyba bedzie najlepsza opcja:)

kazdy kupi cos dla siebie i tyle,taka chyba bedzie najlepsza opcja:)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
			- Flow
- Stały bywalec
kurde jakies puste lale by sie przydaly :/
hmm.... dobra tam sam sie uchleje i juz 
Adam wez moze majtki na zmiane,w sumie skarpetki tez by sie przydaly 
chyba ze lubisz na trolla:D
				hmm.... dobra tam sam sie uchleje i juz

Adam wez moze majtki na zmiane,w sumie skarpetki tez by sie przydaly

chyba ze lubisz na trolla:D
			- Flow
- Stały bywalec
adam nie zapomnij o pasie cnoty na noc xD kto wie kto ma jakie preferencje a w nocy i do  tego po alko różne rzeczy mogą sie zdarzyć xDDD
Co do pustych lalek hmm ;p ja niestety nie pomoge jako że od dłuższego czasu jestem zajęty i niemam raczej z takimi kontaktu xD a do tego nie jestem z Łodzi (mieszkam tu dopiero od około roku)
 (mieszkam tu dopiero od około roku)

Co do pustych lalek hmm ;p ja niestety nie pomoge jako że od dłuższego czasu jestem zajęty i niemam raczej z takimi kontaktu xD a do tego nie jestem z Łodzi
 (mieszkam tu dopiero od około roku)
 (mieszkam tu dopiero od około roku)- 

Rocca
- Świeżak
Zawsze można szybciej zacząć imprezkę w sobote xD to i szybciej upadniemy :"D  hehe a tak na poważnie to myśle że powinno się dać. 
Pisać kto jeszcze będzie 
I jak myślicie jaka godzina będzie dobra żeby się zbierać ? wiadomo że odbiore was z jakiegoś ustalonego miejsca w Łodzi bo na 100% nie traficie kwestia tylko gdzie i o której.
 kwestia tylko gdzie i o której.
Pisać propozycje.

Pisać kto jeszcze będzie

I jak myślicie jaka godzina będzie dobra żeby się zbierać ? wiadomo że odbiore was z jakiegoś ustalonego miejsca w Łodzi bo na 100% nie traficie
Pisać propozycje.
- 

Rocca
- Świeżak
To wszystko zalezy od tego o ktorej chcemy zaczac ;D
Ale tak kolo 18 mozna sie gdzies spotkac. Zanim dojedziemy do Ciebie, zrobimy zakupy zrzucimy skory (bez skojazen zboki ) To tak o 8 pewnie sie zacznie. Raz dwa wypijemy i o 23 bedziemy spac ;D
) To tak o 8 pewnie sie zacznie. Raz dwa wypijemy i o 23 bedziemy spac ;D
				Ale tak kolo 18 mozna sie gdzies spotkac. Zanim dojedziemy do Ciebie, zrobimy zakupy zrzucimy skory (bez skojazen zboki
 ) To tak o 8 pewnie sie zacznie. Raz dwa wypijemy i o 23 bedziemy spac ;D
) To tak o 8 pewnie sie zacznie. Raz dwa wypijemy i o 23 bedziemy spac ;D929
			- 

cycu_rsko
- Moderator
ja mam wam coś powiem  ja mieszkam w Łodzi i wiem jakie są kolejki w soboty po alko
 ja mieszkam w Łodzi i wiem jakie są kolejki w soboty po alko  u mnie nie daleko jest sklep gdzie dają badajże 5 albo 10 % rabatu jak się kupi całą zgrzewkę piwa
 u mnie nie daleko jest sklep gdzie dają badajże 5 albo 10 % rabatu jak się kupi całą zgrzewkę piwa  więc alko najlepiej kupić jak najszybciej
 więc alko najlepiej kupić jak najszybciej  o ile będziecie pić
 o ile będziecie pić 
				 ja mieszkam w Łodzi i wiem jakie są kolejki w soboty po alko
 ja mieszkam w Łodzi i wiem jakie są kolejki w soboty po alko  u mnie nie daleko jest sklep gdzie dają badajże 5 albo 10 % rabatu jak się kupi całą zgrzewkę piwa
 u mnie nie daleko jest sklep gdzie dają badajże 5 albo 10 % rabatu jak się kupi całą zgrzewkę piwa  więc alko najlepiej kupić jak najszybciej
 więc alko najlepiej kupić jak najszybciej  o ile będziecie pić
 o ile będziecie pić 
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

Bystry
- Stały bywalec
Nieee będziemy słuchać radia maryja przy świetle świec xDD 
Też myśle że 18 to troche późno lepiej troche wcześniej bo i jeszcze jasno będzie, lepiej jechać no i wiadomo że zawsze może się coś opóźnić, korki w mieście kolejka w sklepie ;p
 lepiej troche wcześniej bo i jeszcze jasno będzie, lepiej jechać no i wiadomo że zawsze może się coś opóźnić, korki w mieście kolejka w sklepie ;p 
17 myśle że będzie dobrze

Też myśle że 18 to troche późno
 lepiej troche wcześniej bo i jeszcze jasno będzie, lepiej jechać no i wiadomo że zawsze może się coś opóźnić, korki w mieście kolejka w sklepie ;p
17 myśle że będzie dobrze

- 

Rocca
- Świeżak
a jak ktoś nie podjedzie na moto 

Bystry
- Stały bywalec
ja tez niestety bede puszka, szczegolnie ze w niedziele mam z rana wycieczke do wloclawka z rodzinka :/
				Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
			- 

the69x
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe