Unia leszno -Toruń
• Strona 1 z 1
Zgadzam sie ogladalem mecz ,oczywiscie bylem za Toruniem Wiesiu dzisiaj nie do lykniecia.
Sam fakt ,ze 4 zawodnikow Torunia wygralo mecz jest niesamowity 48 pkt pieknie wrecz
Dobrze ,ze mecz bez kontuzji ,a walki na torze byly super ,mecz godny meczu na final
Sam fakt ,ze 4 zawodnikow Torunia wygralo mecz jest niesamowity 48 pkt pieknie wrecz
Dobrze ,ze mecz bez kontuzji ,a walki na torze byly super ,mecz godny meczu na final
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
- Kamilgostyn
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
No byłem na tym meczu w Lesznie. Szykowałem oprawe od rana ale cos nie wyszło z kartoniadą.
Ogólnie atmosfera super i poziom walki też wysoki. Do Torunia nie jade Ale mysle ze Unia odrobi strate i odronia mistrza.
Hej hej UNIA MISTRZ
Sa zdjęcia na elka.pl
Ogólnie atmosfera super i poziom walki też wysoki. Do Torunia nie jade Ale mysle ze Unia odrobi strate i odronia mistrza.
Hej hej UNIA MISTRZ
Sa zdjęcia na elka.pl
-
barthez315 - Świeżak
Pneumatyczne bandy powinny być wszędzie. Byłoby mniej złamań i poważnych kontuzji. Wielkie gratulacje dla Torunia choć myślałem że Częstochowa zdobędzie tytuł w tym roku. Bardzo słabo spisał się Gorzów który według mnie trosze dużo kasy wyrzuca w zawodników słabych. Wielkie zaskoczenie dla mnie to oczywiście brąz ZKŻ no ale żużel w zielonej ładnie się oglądało no i zawsze była ciekawa walka Co do pierwszej ligi myślę że Marma będzie w jej szeregach za rok. A Unia Tarnów będzie znów zespołem który troszkę zawita w tej 1 lidze
!!!_MŁODYyzf_!!!
-
młodyyzf - Świeżak
młodyyzf napisał(a): myślałem że Częstochowa zdobędzie tytuł w tym roku.
Popieram bo Częstochowa w rundzie zasadniczej była w bardzo dobrej formnie.Ale przyszły Pley-Off-y i nic specjalnego nie pokazali.
Szkoda że Unienka nie zdobyła mistrzostwa i przegrała w finale z Unibaxem.
Gratulacje dla Torunia
Zobaczymy co pokaże też Gdańsk w ekstralidze.
Wogóle ciekawe co zobaczymy w nowym sezonie 2009
-
barthez315 - Świeżak
• Strona 1 z 1