posezonowo
• Strona 2 z 2 • 1, 2
najlepiej <moim zdaniem> zima myslec o swoim motorku tzn co w nim zmienic co upiekszyc i ztuningowac moze jakies nowe wydechy neony cokolwiek to troche pomaga
- nitro8888
- Świeżak
a ja powiem jeszcze raz SEZON SIE NIE KONCZY!!! a co do nazywania sportowych motocykli "scigaczami" hmmm dla mnie bardziej lamersko brzmi plastik i sports..... szlifierka, kosiarka i inne podobne. wiec nazywajcie jak chcecie, poprostu sie utarlo "o jedzie scigacz" i juz
Pozdrawiam Magik.

Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
magik; ja k sie skladasz w zakrety na tych lancuchach? seryjnie jezdzisz z tym po 100? kurde ja bym wymiekl - gdybym przy 100 byl zmuszony do hamowania awaryjnego - wyobraz sobie ze teraz z ta predkoscia szlifujesz "mydelnica" po sniegu na drodze... z denia szybko - masz cos przed soba... to jak na sankach 100 na godzine...
samobojco
samobojco

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
wiesz w zakrety nie wchodze 100km/h, a awaryjne hamowanie wychodzi calkiem calkiem..... wiesz za mna juz lodu ani sniegu nie ma jak te lancuchy poryja... a co do samobojstwa, to sie zgadzam ;D heheh powinienem sobie ksywe Kamikadze dac a nie Magik
a glebe mialem raz, przy 50km/h jedno co pocieszajace ze motocykl sie tak nie rysuje... i miekko
buehehehe polecam. ale powtarzam lancuch musi byc naprawde drobny... bo jak bedzie grubo-ogniwowy to lipa gleba co 5 minut... testowane na jawie ts 350, jak sie nauczylem to gs-em pociskalem 

- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości