Co wybrac suzuki srad 750 czy suzuki tl 1000r prosze pomozci
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co wybrac suzuki srad 750 czy suzuki tl 1000r prosze pomozci
Witam jestem tu nowy i mam dylemat jakie sobie moto kupic mysle nad suzuki srad 750 lub tl 1000r . Dane techniczne maja podobne tzn prawie bo roznia sie poj. Ale osiagi podobno wyrownane. I dlatego nie wiem prosze pomozcie mi . Pozdrawiam dzieki z gory
- Klimek278
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
sq a gdzie to wyczytales ? bo mnie tez TL od ostatnich czasow interesuje. mam gsxra wlasnie ale TL i ten dzwiek V-ek jest nieziemski.
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
-
SQ - Mieszkaniec forum
czyli co zostaje mi ducati 999r ? 

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
ducat ładniejszy ale z powodów praktycznych wybrał bym vtr.
co do tego tl to sprawdzę i dam znać jak będę miał chwilę wolną
co do TL. piszą o nim w motocyklu 4/2007. omawiane są wersje s i r, jednak z akcentem na s. ta wersja nie jest polecana jeśli chodzi o pierwszy rocznik, czyli 1997r. w natępnych coś tam poprawiano, a było tego sporo. np. picie oleju.
mógłbym zrobić skana, ale nie wiem jak to zamieścić...
jak ktoś mi to wszystko wytłumaczy łopatologicznie to chętnie pomogę (nie jestem asem informatyki).
co do tego tl to sprawdzę i dam znać jak będę miał chwilę wolną
co do TL. piszą o nim w motocyklu 4/2007. omawiane są wersje s i r, jednak z akcentem na s. ta wersja nie jest polecana jeśli chodzi o pierwszy rocznik, czyli 1997r. w natępnych coś tam poprawiano, a było tego sporo. np. picie oleju.
mógłbym zrobić skana, ale nie wiem jak to zamieścić...
jak ktoś mi to wszystko wytłumaczy łopatologicznie to chętnie pomogę (nie jestem asem informatyki).
-
SQ - Mieszkaniec forum
Chodziło także o wersję R, jak dobrze poszukasz to na forum jest temat o tl i tl-r, sa nawet wrzucone skany z gazety na temat tego moto.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Meciek a Ty masz może gdzieś jakieś audio jak chodzi Ci silniczek z tą puszką? już wałkowałem ten temat, ale w zasadzie podjąłem decyzję o zakupie leo do bandita i chcę się tylko utwierdzić w przekonaniu, że dobrze wybrałem 

-
SQ - Mieszkaniec forum
Meciek napisał(a):Chodziło także o wersję R, jak dobrze poszukasz to na forum jest temat o tl i tl-r, sa nawet wrzucone skany z gazety na temat tego moto.
Mowa chyba o tym topicu:
viewtopic.php?t=13215&highlight=tl1000s
sa tam skany tego artykułu
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
-
SQ - Mieszkaniec forum
Tl ma lepszy moment z dołu za to góra taka sobie, GSX-R 750 do około 7000RPM w zasadzie nuda dopiero powyżej zaczyna coś sie dziać.
Jeśli lubisz kręcić moto na obrotach to bierz SRAD-a, jeśli lubisz czuć przyspieszenie z niskich obrotów i nie lubisz non stop krecić na obrotach polecam TL-a
Po za tym dźwięku V-ki na dobrych wydechach nic nie zastąpi, po prostu muzyka dla uszu
Jeśli lubisz kręcić moto na obrotach to bierz SRAD-a, jeśli lubisz czuć przyspieszenie z niskich obrotów i nie lubisz non stop krecić na obrotach polecam TL-a

Po za tym dźwięku V-ki na dobrych wydechach nic nie zastąpi, po prostu muzyka dla uszu

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
jasne, że będzie ale pewnie chodzi o kasę... poza tym sv chyba nie wychodził w pełnej owiewce, a tl-r tak. może komuś na tym zależy, chociaż sv i tak ładniejszy moim zdaniem 

-
SQ - Mieszkaniec forum
Też się kiedyś zastanawiałem żeby kupić tl-r, a obecnie szukam gixera 750.
Kumpel miał tl-r i miałem okazję parę razy się przejechać. Fajnie chodzi ale to jest straszna krowa.A 750 to rozwiercona 600
Kumpel miał tl-r i miałem okazję parę razy się przejechać. Fajnie chodzi ale to jest straszna krowa.A 750 to rozwiercona 600

-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Jaro z TEAM LESZCZE miał TL-R, z tego co widziałem to katował ją na kole i jakoś rama nie poszła. Myślę ,że do niego powinieneś się zwrócić z Tym pytaniem
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
greddy napisał(a):kosta napisał(a):a od tla SV 1000 nie będzie jeszcze fajniejszy
ee czemu? zalezy kto co lubi.tl-r, to wariat, dlatego byle amator nie powinien na nim swirowac.
warjot ze wzgledu na charakterystyke oddawania mocy. SV w porownaniu do tlr jest potulny jak baranek
- bufon
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości