Gangi motocyklowe w PL ;)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gangi motocyklowe w PL ;)
http://fakty.interia.pl/polska/news/pol ... py,1189182
Nie wiem ile w tym prawdy,ale cos mi sie nie chce w to wszystko wierzyc,mało tego,byłem nawet kilkakrotnie na zlotach Road Runners i nikt nikogo z pałą nie gonił.
Interia chyba znowu zaszalała
Nie wiem ile w tym prawdy,ale cos mi sie nie chce w to wszystko wierzyc,mało tego,byłem nawet kilkakrotnie na zlotach Road Runners i nikt nikogo z pałą nie gonił.
Interia chyba znowu zaszalała
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Pogadaj moze z uczestnikami zlotu Polanow ( bodajze z 2006 ) niektorzy zaliczyli od nich naprawde niezle becki. ( nie wnikam w to czy zasluzyli czy nie )
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
-
SQ - Mieszkaniec forum
nom jak coś zrobili to pewnie dostali ... a oni od razu ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
to moze idziemy na calosc i MohersKillers?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Albo na powaznie, Lords of the O-Rings I bedziemy jezdzic w dlugich plaszczach
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
to moze: Lords of the O-RingsMohersKillersCalibraHunters a za stroj proponuje, rozowy latex + uszy krolika i japonki zamiast motocyklowych butow.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
buaahahaha A zamiast rejestracji logo z kroliczkiem playboya wysadzane cyrkoniami od Svarovskiego.
-
i rejestracja kozacko podswietlana ultravioletem albo jak moj kolega mowi podfioletem..
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
o w mordę, takiego rozwoju tematu się nie spodziewałem. jak można zapisać się do tego nowego klubu moheros hunteros beretos?
ps. ale nie chcę jeździć w różowym lateksie (to nie mój kolor!)
ps. ale nie chcę jeździć w różowym lateksie (to nie mój kolor!)
-
SQ - Mieszkaniec forum
co prawda chlopaki sobie czasami porozrabiali m.in najazd na Niwnica w okolicaxch Nysy gdzie pozniej pisano o nich w Newsweeku czy Przekroju, jakas tam awantura z niemcami na zlocie w Nysie itp. Ale ja tam osobiscie nic takiego o nich nie moge potwierdzic bedac na ich zlocie...
Przelotne Znajomości Nie Są Tak Ważne Jak Prawdziwi Przyjaciele.....
-
nurser102 - Świeżak
wiadomo ... awantura wszędzie się może wszcząć... ale wiadomo motocykliści skóra i już wszystko wiadomo :/
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
SQ, Los Beretos Calibra Hunters prowadzi prywatny scisle tajny nabor, jak Cie wybiarzemy to damy Ci znac. Dostaniesz przesylke w futerkowej kopercie, gdzie znajdziesz numer depozytu. Udasz sie do Genewy, gdzie znajduje sie skrytka. Po drodze nasz czlowiek Cie znajdzie i przekaze tajne haslo. Bedziesz musial z nim walczyc, a jesli pokonasz, udasz sie w dalsza droge. Jak uda Ci sie dotrzec do tego depozytu, znajdziesz w nim wszelkie informacje dotyczace lojalnosci wobec gangu i uznasz zwierzchnictwo Ojca. Oprocz tego dostaniesz zestaw naklejek z kroliczkiem playboya, unikatowa rejestracje, legitymacje Polsatu i telefon komorkowy. Czekaj az do Ciebie zadzwonimy, wedy poznasz dalsza czesc programu... Niech O-Ring bedzie z Toba.
-
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2