Zobacz wątek - ...nie oddychać?!
NAS Analytics TAG

...nie oddychać?!

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

...nie oddychać?!

Postprzez Wichren » 12/10/2006, 22:43

Cześć, czytelnicy i pisarze.
Chodzi o okulary - normalne, korygujące wadę wzroku, a nie gogle. Na każdych światłach rosieją, a że robi się coraz chłodniej, to już w tym roku nie będę miał lepiej. Z szybką kasku sobie poradziłem, wsadzając dodatkową, nierosiejącą wkładkę, ale co z okularami? Nie chcę szkieł kontaktowych. Ktoś z Was wie, czym to smarować, spryskiwać czy nacierać? Są takie aerozole do szyb samochodowych, ale może ktoś wypróbował, że ten jest lepszy od tamtego, albo że jedyne wyjście to zacisnąć nos spinaczem i oddychać przez rurkę?
Pozdrawiam
Wichren
Świeżak

Postprzez Wombat » 12/10/2006, 22:58

nie wiem jak w polandzie - ale w londynie widze ze maja tutaj takie specjalne maski pochlaniajace pare - zakladasz ja pod kask i nic nie rosieje - ani szybka ani okulary. nie wiem osobiscie jak sie to sprawuje... moze ktos tego uzywal i sie wypowie? wiem tyle ze to sprzedaja i widzialem na miescie ze niektorzy w tym jezdza, moze to bedzie spoko pomysl....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Ragnos » 13/10/2006, 09:34

Ja kiedyś widziałem u optyka folie na szkła które zapobiegają zaparowaniu, ciekawy patent, poszukaj czegoś podobnego.
Ragnos
Świeżak

Postprzez Wichren » 13/10/2006, 19:37

Dobra, piękne dzięki, poszukam maski w sieci. Może mi brajdak na wcześniejszego Mikołaja przyśle? A tymczasem spróbuję chemii.
Pozdrawiam
Wichren
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê