Kiedy odkładacie moto na sen zimowy?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Spazz jest fajna, jak masz odpowiednie ciuchy i jest fajna pogoda,
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Witam
...to odstawiam do garazu kumpla... hehe przecież spazz odstawia nie motor tylko kumpla do garażu nie czytaliście dokładnie
Osobiście dopiero za kilka dni odbieram moto i zamierzam trenować przez całą zimę jak tylko pogoda pozwoli. Do pracy mam ok 10 km i często po małym mieście będę musiał się poruszać. Zatem nie zdążę zmarznąć. Chcę praktykować żeby dobrze się przygotować na wiosnę. Nie ma nic gorszego jak zrobić prawko i nie jeździć.
Rok temu zima była bardzo ciepła o ile pamiętacie..
Pozdr
Sh
...to odstawiam do garazu kumpla... hehe przecież spazz odstawia nie motor tylko kumpla do garażu nie czytaliście dokładnie

Osobiście dopiero za kilka dni odbieram moto i zamierzam trenować przez całą zimę jak tylko pogoda pozwoli. Do pracy mam ok 10 km i często po małym mieście będę musiał się poruszać. Zatem nie zdążę zmarznąć. Chcę praktykować żeby dobrze się przygotować na wiosnę. Nie ma nic gorszego jak zrobić prawko i nie jeździć.
Rok temu zima była bardzo ciepła o ile pamiętacie..

Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
powiem Wam, że zeszły sezon zakonczyłem dzwonem w sierpniu. obecnie urzeka mnie jazda jesienią i póki będzie bezpiecznie (niezbyt ślisko) będę jeździć. wiadomo, że trzeba bardziej uważać, ale takie to już uroki jazdy motocyklem. właśnie 04.10. lece do serwisu na przegląd, więc nawet jeśli niedługo skończy się jeżdżenie to przy pierwszych promieniach wiosennego słoneczka motong będzie gotowy do jazdy 

-
SQ - Mieszkaniec forum
-
Dominik_YZF - Bywalec
Lo
Saimek zgadza się. Z tego powodu jak kolega wyżej tylko jak asfalt będzie biały czyli w słoneczne cieplejsze dni. Jak pamiętam w ostatnią zimę sporo takich dni bywało.
Czas pokaże. Nie zamierzam ryzykować życia i nowego moto za wiele.
Pozdr
Sh
Saimek zgadza się. Z tego powodu jak kolega wyżej tylko jak asfalt będzie biały czyli w słoneczne cieplejsze dni. Jak pamiętam w ostatnią zimę sporo takich dni bywało.
Czas pokaże. Nie zamierzam ryzykować życia i nowego moto za wiele.
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
a props śniegu... zawsze mnie ciekawiło jak można po nim poruszać się moto. spróbowałbym, ale szkoda sprzęta... ma ktoś porzyczyć maszynę, której mu nie szkoda?
-
SQ - Mieszkaniec forum
Temp. spadnie ponizej 5st to kluczyki na polke.
dawniej śmigałem WSKą w zimie
To były czasy...przywiązywaliśmy z kumplami maske od dużego fiata i jaaaazda po śniegu
Oczywiście na tylne koło łańcuch żeby przyczepność była lepsza
dawniej śmigałem WSKą w zimie

To były czasy...przywiązywaliśmy z kumplami maske od dużego fiata i jaaaazda po śniegu

Oczywiście na tylne koło łańcuch żeby przyczepność była lepsza

Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
Dla mnie nie ma czegos takiego jak zima na motocyklu... Moze dlatego ze ja offroad raczej? Nie wiem. xD Ale dla mnie sezon jest caly rok... lubie to jak ludzie się patrzą na mnie jak snieg pada a ja siedze i jade:PP Tylko ze trzeba sie cieeeplo ubierac...
A... no i oczywiscie bez przesady... Nie jezdze tylko gdy jest lód:D

A... no i oczywiscie bez przesady... Nie jezdze tylko gdy jest lód:D
Memento Mori
Carpe Diem
Simson S51 -> Suzuki DR 125
Carpe Diem
Simson S51 -> Suzuki DR 125
-
Draz - Świeżak
na endurakach jest fajna zabawa nawet jak leży sporo śniegu... wesoło jest jak przyjdzie odwilż, pod mokrym śniegiem błoto, a my z łańcuchem na oponie szalejemy po łąkach i polach, chyba najlepsza zabawa jaką w życiu miałem.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
SQ - Mieszkaniec forum
YZF R1 DO Granicy spoko mozna smignąć, tylko teraz droga sie rozpierdziela bardziej gdzies od Leszna, jechałem tam autem to mi sie poduszka pod silnikiem urwała.
12ką smigam póki sniegu brak na asfalcie, a jak jest to jakies male wypady na dr
12ką smigam póki sniegu brak na asfalcie, a jak jest to jakies male wypady na dr
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3