kupno motoru
			 • Strona 1 z 1

kupno motoru
Witam Chce Kupić motor   - motor stoi okolo 600km od mojego miasta. chcialem wyslac  kase na jego konto i zeby on mi  wyslal motor  jakims transportem (koles powiedzial ze jest taka mozliwoasc)      
mam teraz do was pytanie
jak mam to zrobic z sprawa papierkowa
dowod / umowa / itp jak to wogole spisac ? zeby mnie koles nie oszukal i wogole

mam teraz do was pytanie
jak mam to zrobic z sprawa papierkowa
dowod / umowa / itp jak to wogole spisac ? zeby mnie koles nie oszukal i wogole
- drops1918
 - Świeżak

to nie możesz po prostu do niego pojechać po ten moto ? tak będzie najbezpieczniej i w ogóle ... i papierki sobie zrobicie od razu 
				| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
 | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami - 

Bystry - Stały bywalec

Papiery papierami, ale czy Ty chcesz kupic moto przez telefon? Rob jak chcesz, ale moim zdaniem skoro motocykl jest taki pewny to podjedz chocby pociagiem i po podpisaniu umowy przyjedz na moto.
				Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 
			- 

MadboY - VIP Åšcigacz.pl

nom wysyłka moto ... jeszcze w polsce ... nie szkoda Ci kasy ...taniej wyjdzie waha i bilet przy okazji wyczujesz motor 
				| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

Bystry - Stały bywalec

motor jest sprowadzony i  nie jest jeszcze zarejestrowany wiec  powrot motorem odpada 
myslalem o takim rozwiazaniu dlatego bo nie mam czasu no ale bede musial znalesc czasi trzeba bedzie sie meczyc te 1200 km w dwie strony
 a własnie  jeszcze pytanko  ile mozna jechac z motorem na przyczepce?

myslalem o takim rozwiazaniu dlatego bo nie mam czasu no ale bede musial znalesc czasi trzeba bedzie sie meczyc te 1200 km w dwie strony
- drops1918
 - Świeżak

tyle, żeby Ci nie spadł 
 na to nie ma jakiegoś extra prawa .... tylko dobrze, sobie moto zabezpiecz ... więcej niż 100 nie będziesz chyba śmigał ...

Ostatnio edytowano 2/10/2008, 12:24 przez Bystry, łącznie edytowano 1 raz

Bystry - Stały bywalec

ograniczenia prędkości z przyczepką poza terenem zabudowanym 70kmh, na autostradzie 80kmh, ciężarowe tak samo
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ograniczen ... i_wg_kraju

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ograniczen ... i_wg_kraju
- 

asmodeusz - Świeżak

nom to nie wiele się pomyliłem 
 bo myślę, że nawet Wiki czasem okłamuję 

Bystry - Stały bywalec

Radze Ci jak koledzy wyzej zebys sie lepiej przejachal i zobaczyl przynajmniej moto. Wiesz rob jak chcesz, ale po przyslaniu mozesz miec nie mila niespodzianke, z ktora bedziesz sie meczyl prze jakis czas.
				,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
			- 

Nigoss - Bywalec

• Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość