Motory
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Motory
Przed chwila ogladalem TVN Turbo i reklamowali nowy program poswiecony motocyklom pt. "Motory". No zesz.. czy nie mogli tego nazwac "motocykle"? Tylko poglebia i tak juz czesto popelniany blad nazywania motocykli motorami..
Z drugiej jednak strony ciesze sie, mimo nazwy, ze bedzie (oby) ciekawy program poswiecony jedynej slusznej tematyce.
Z drugiej jednak strony ciesze sie, mimo nazwy, ze bedzie (oby) ciekawy program poswiecony jedynej slusznej tematyce.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Eno juz nie róbmy pipidówy
Najwazniejsze ze wiadomo o co chodzi. Mi jest np głupio kogoś poprawiać. Ale... no fakt... w koncu to TVN.. i nie powinni sobie pozwalać na takie błedy.

-
turboponczek - MEGA TROLL
gelo007 napisał(a):Może to program o silnikach?
Zapowiedz ewidentnie sugerowala, ze program bedzie o motocyklach. Takze dobre i to

edit
Z reszta sie zobaczy. Jesli pamiec mnie nie myli to bedzie w piatek o 18:30
Ostatnio edytowano 1/10/2008, 16:26 przez MadboY, łącznie edytowano 1 raz
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
co by nie było to o tym co każdy z nas kocha 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
****;]
(sepo nie ma ani jednego warna a non stop napierdala takie posty wiec co mi tam)
(sepo nie ma ani jednego warna a non stop napierdala takie posty wiec co mi tam)
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Terror napisał(a):Ważne, że nie będzie to produkcja TVN a niemiecka.
Ta ostatnia produkcja... Nie mam nic przeciwko prowadzącemu, ale jeśli coś jest do wszystkiego to jest do ...
pewnie chodzi Ci o program 'Jednoślad' którego prowadził koleś będący zarówno prowadzącym w programach typu złota rączka

ciekawe jak będzie to wyglądać skoro niemiecka produkcja to auto reklama BMW?
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
[quote="Terror"]Herbatka dostał 6 warna i bana za innego posta.
Co do cenzury - jeśli jest i działa - nikt się nie czepia.[/quote
co do Herbatkowego to bardzo dobrze bo zatruwał tylko powietrze i psuł atmosfere na forum.
a co do programu fajnie że będzie, ale w piątek o 18.30? wtedy to sie weekend zaczyna ludzie o browarku myślą...
Co do cenzury - jeśli jest i działa - nikt się nie czepia.[/quote
co do Herbatkowego to bardzo dobrze bo zatruwał tylko powietrze i psuł atmosfere na forum.
a co do programu fajnie że będzie, ale w piątek o 18.30? wtedy to sie weekend zaczyna ludzie o browarku myślą...
-
adam_89 - Stały bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
Nom
:D:D:D
a hebratka mnie prześladuje ojej

a hebratka mnie prześladuje ojej

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
No ostatnio na TVN Turbo lecial pogram Motocyklicznie, ktory zreszta ogladalem
Myslalem, ze sezon sie konczy, dlatego przerwali emisje i ja wznowia od wiosny. Chyba sie mylilem :/ Ale przynajmniej ruszy ten nowy program to bedzie co ogladac 

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
to pociesza, że jednak kupili prawa do emisji. jednoślad był w porzo, motocyklicznie to padaka.
zgadzam się, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. testy motocykli były beznadziejne. wszystko czym jeździli było super. do tego robili błędy merytoryczne. np. fazera 600 o mocy 78KM ochrzcili przydomkiem S2, a przecież wiemy co w Yamaha zasługuje na taką nazwę. do tego wkurzało mnie, że nie propagują bezpieczeństwa i (szczególnie na początku) kolo jeździł w dżinsach i adidasach....
co do nazwy "motor". w TVN Turbo robią masę takich idiotycznych błędów. choćby "głos" w uwaga pirat! gada jakby nigdy w życiu nie siedział za kółkiem, lub inne dziwne teksty.
godzina nadawania mnie nie martwi. to TVN Turbo będzie milion powtórek
zgadzam się, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. testy motocykli były beznadziejne. wszystko czym jeździli było super. do tego robili błędy merytoryczne. np. fazera 600 o mocy 78KM ochrzcili przydomkiem S2, a przecież wiemy co w Yamaha zasługuje na taką nazwę. do tego wkurzało mnie, że nie propagują bezpieczeństwa i (szczególnie na początku) kolo jeździł w dżinsach i adidasach....
co do nazwy "motor". w TVN Turbo robią masę takich idiotycznych błędów. choćby "głos" w uwaga pirat! gada jakby nigdy w życiu nie siedział za kółkiem, lub inne dziwne teksty.
godzina nadawania mnie nie martwi. to TVN Turbo będzie milion powtórek

-
SQ - Mieszkaniec forum
-
asmodeusz - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2