kombinezon
• Strona 1 z 1
kombinezon
chce kupic kombinezon skorzany na scigacza do 1500zl jaki polecacie i jakis sklep w okolicji wroclawia godny polecenia dzieki
- susukibandzior
- Świeżak
Sklep to polecam ten w długołęce (tylko tam jest offroad), a kombinezon to może będą mieli w sklepie "inter-motors" czy jakoś tak bo tam jest duży sklep ...
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Polecam 4sr.pl (skórzany 2-częściowy kominezon)mam niecały tydzień jak narazie jest ok niczego negatywnego się nie doszukałem. Sa to kombi podobne do Padany IMHO lepsze od nich (a napewno te jednoczęściowe).
-
Ragnos - Świeżak
YZF R1 napisał(a):amx to straszny kibel nie polecajcie tego...
bo ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
u mnie wytrzymał dwa konkretne szlify i musisz sie dobrze przyjrzeć zanim zobaczysz miejsca otarcia, więc kibel hmmmmmmmm to samo słysze od klientów o dainese że się chraniacze przesuwają podczas tarcia także sugrowałbym zmiane podejcia
P.S polecam amx
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta pełen szacunek bo coś tam słyszałem zę sie zajmuejsz tym więc teoretycznie masz o tym większa wiedzę w tym temacie ale widziałem AMXy pewien kolo ma AMXa i strasznie to lipne wykonanie ochraniacze jakość skóry szczególnie mnie przeraża już nie mówie że nie są ładne bo to nie ważne ale dla mnie to tandeta no sorki kosta bo nie pisze tego aby ci zrobić na złość tylko przedstawiam swoje zdanie bo gdybym nie widział to bym sie nie wypowiadał. pozdrawiam no z tym dainese to chyba jakiś joke? 

-
YZF R1 - Moderator
no nie stary mój koleszka walnął szlifa przy ok 160 i nie dość że protectory nie spełnieły swoje funkcji bo się przesunęły co wogle już jest koszmarem to jeszcze nie wytrzymały suwaki i kombi sie rozdwoiło !! był to odosobniony przypadek ale taki fakt zaistniał.
generalnie zapraszam www.3fun.pl ( nasza reklama pojawia sie w górnej części na stronie ścigacza ) jak równierz masz ochote pogadać przy kawie zapraszam osobiście , powymieniamy doświadczenia i takie tam PZDR i SZACUN
generalnie zapraszam www.3fun.pl ( nasza reklama pojawia sie w górnej części na stronie ścigacza ) jak równierz masz ochote pogadać przy kawie zapraszam osobiście , powymieniamy doświadczenia i takie tam PZDR i SZACUN

AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
- Kam25
- Świeżak
Akurat w to , że Dainese spier...oliło robotę ciężko uwierzyć ....
oni nawet dla NASA szyjÄ… kombinezony w kosmos !
Stawiam na niedopasowanie lub tandetną podróbę.
Widzialem magazyn Dainese gdzie wiszÄ… wszystkie kombinezony po szlifach , oni je odbierajÄ… od klijenta i robiÄ… na ich podstawie badania ... jest tego grubo!
oni nawet dla NASA szyjÄ… kombinezony w kosmos !
Stawiam na niedopasowanie lub tandetną podróbę.
Widzialem magazyn Dainese gdzie wiszÄ… wszystkie kombinezony po szlifach , oni je odbierajÄ… od klijenta i robiÄ… na ich podstawie badania ... jest tego grubo!
-------------------------------------------------------- | www.3fun.pl robiÄ™ to co lubiÄ™, lubiÄ™ to co robiÄ™...
-
2can - Świeżak
Ja wczoraj kupiłem taki kombi:
http://moto.allegro.pl/item441392750_gp ... klowy.html
pierwsze wrażenia - kombik super, ale brakuje choćby jednej małej kieszonki (na dokumenty). Jak się będzie sprawowywał - zobaczymy w czasie. Uprzedzając pytanie - co prawda na zdjęciach niewiele widać, ale kombik ma rzepy na slidery (które trzeba już dokupić osobno). Polski wyrób (firma metro). Jak już pisałem - nie wiem jak będzie się spisywał, ale piersze wrażenie jak najbardziej pozytywne.
http://moto.allegro.pl/item441392750_gp ... klowy.html
pierwsze wrażenia - kombik super, ale brakuje choćby jednej małej kieszonki (na dokumenty). Jak się będzie sprawowywał - zobaczymy w czasie. Uprzedzając pytanie - co prawda na zdjęciach niewiele widać, ale kombik ma rzepy na slidery (które trzeba już dokupić osobno). Polski wyrób (firma metro). Jak już pisałem - nie wiem jak będzie się spisywał, ale piersze wrażenie jak najbardziej pozytywne.
- froger
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości