sygnalizator:)
• Strona 1 z 1
sygnalizator:)
witram!!! znalazłem coś takiego na allegro:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=131737289
i teraz moje pytanie czy ktoś z was ma coś takiego jak tak czy to działa i sie sprzydaje???
pozdrawiam!!!
i teraz moje pytanie czy ktoś z was ma coś takiego jak tak czy to działa i sie sprzydaje???
pozdrawiam!!!
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
Moje zdanie na temat takiego badziewia jest takie: trzeba to przylepić w bardzo dobrze widzianym przez ciebie punkcie motoru podczas jazdy, no najlepiej obok zegarów, bo realne że non stop nie będziesz na to patrzył. A po drugie urządzenie w tej cenie zacznie świecic jak złapie podobne fale, a ty wtedy musisz sie zatrzymać myśląc że to twój telefon
Ja bym tego nie kupił, ale to moje zdanie wiele osób może ze mną się nie zgodzić .

-
Tomek_mm7 - Świeżak
. Patrząc, pewnie działa tak samo jak nalepki które kiedyś Era rozdawała. Interferencje fal przychodzącego połączenia (jakie zdarza Ci sie słyszeć w głośnikach radia gdy telefon jest obok) wzbudzają obwód i diody zaczynają mrugać. Telefon tylko musi być dość blisko. Nie sądzę, czy mając telefon w kieszeni kurtki a ten brelok przy kierownicy coś Ci się uda wyłapać. Zresztą, jeśli byłby na tyle czuły to mrugałby co chwila :]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Półtora roku temu,gdy chodzilem na kurs prawa jazdy-jezdzilem na jakims chinczyku-chyba byl to wektor 150 czy jakos tak.
Jedyne co bylo w nim fajne ,to wlasnie taka dioda ktora migala gdy dzwonil telefon-bylo to zamontowane fabrycznie wiec nie wiem ,czy ten gadżet z allegro bedzie dzialal tak samo.
Jedyne co bylo w nim fajne ,to wlasnie taka dioda ktora migala gdy dzwonil telefon-bylo to zamontowane fabrycznie wiec nie wiem ,czy ten gadżet z allegro bedzie dzialal tak samo.
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
mam podobny brelok i dlugopis: dziala do 2m.
nie interferencje tylko zjawisko indukcji elektromagnetycznej... tylko wyindukowany prad moze wzbudzic jakikolwiek obwod...
interferencja. zejde chyba od takich glupot....
nie interferencje tylko zjawisko indukcji elektromagnetycznej... tylko wyindukowany prad moze wzbudzic jakikolwiek obwod...
interferencja. zejde chyba od takich glupot....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Miałem, kupiłem identyczny w Louisie w Berlinie. Działa ok ale latem na mojej R6 nic i tak nie było widać. Może to dlatego, że jeźdzę szybko i staram się skupić na tym co przedemną, a nie na zegarach. Ale jak przychodził zmrok, to było super. A fałszywych alarmów jest naprawdębaaardzo mało.
ZulusRacingTeam
-
krzybiel - Świeżak
Zgadzam się w zupełności z PTB_PL, to jest jedynie bajer i wibracja w zupełności wystarcza. A jak ktoś nie czuje to niech umiejscowi telefon "bliżej ciała"...
.
Oczywiście jak kto woli migadło na panelu to jego sprawa
.
Pozdrawiam.

Oczywiście jak kto woli migadło na panelu to jego sprawa

Pozdrawiam.
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Re: sygnalizator:)
johny916 napisał(a):witram!!! znalazłem coś takiego na allegro:
pozdrawiam!!!
Lipa, bo będzie mrugać za każdym razem gdy komóra będzie się logować do kolejnych BTSów na trasie... Odpuść sobie.
czekam na to właściwe moto 

-
nygus7 - Świeżak
PTB_PL napisał(a):dla mnie to jest ewidentnie zbedny bajker jesli chodzi o jazde motocyklem, zawsze mozna przeciez wlaczyc na wibracje, zbedna zabawka![]()
Hmm,powyzej 100km/h ciezko jest wyczuc,ze tel wibruje w kieszeni(chyba ze ktos dluuuugo dzwoni,ale "poczuc"sms to juz zapomnij..),nie wiem-moze tel mam lipny....
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości