Zobacz wątek - <i>[Relacje z zawodów]</i> Supermoto w Lublinie - VIII runda
NAS Analytics TAG

[Relacje z zawodów] Supermoto w Lublinie - VIII runda

Komentarze użytkowników
_________

[Relacje z zawodów] Supermoto w Lublinie - VIII runda

Postprzez Ścigacz » 19/9/2008, 18:59

Dyskusja na temat: Supermoto w Lublinie - VIII runda MP i IX runda PPZM
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Supermoto w Lublinie - VIII runda MP i IX runda PPZM
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/9/2008, 18:59

Klip RON`a na poziomie :) relację Michała też fajnie się czyta tylko te zdjecia...
Kto to jest ten Adam Sowiński? pierwszy raz widzę jego zdjęcia i są słabe jak na poziom ścigacz`a<br><hr>supermotofun
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/9/2008, 06:46

Komentatorzy napisał(a):Klip RON`a na poziomie :) relację Michała też fajnie się czyta tylko te zdjecia...
Kto to jest ten Adam Sowiński? pierwszy raz widzę jego zdjęcia i są słabe jak na poziom ścigacz`a<br><hr>supermotofun<br>
Dla mnie zdjecia jak najbardziej pozytywne. Jak sie czepiasz kolego, to moze konkretniej-co Ci sie nie podoba?
Zapraszam z aparatem do Radomia :)<br><hr>Crazy supermoto.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/9/2008, 20:45

Porównaj sobie zdjecia na motogenie:
<a href="http://www.motogen.pl/sport/supermoto/viii-runda-mistrzostw-polski-supermoto-oraz-ix-runda-pucharu-pzm-supermoto-crash-derby-w-lublinie,art7.html" target="blank" class="link">http://www.motogen.pl/sport/supermoto/viii-runda-mistrzostw-polski-supermoto-oraz-ix-runda-pucharu-pzm-supermoto-crash-derby-w-lublinie,art7.html</a>

foto: Łukasz „Lukas” Widziszowski
zdjęcia dużo ładniejsze, takie powinny być na ścigaczu żeby trzymać poziom.

A tego Adama kto wogóle zna? nikt pewnie.<br><hr>supermotofun
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 07:59

Komentatorzy napisał(a):Klip RON`a na poziomie :) relację Michała też fajnie się czyta tylko te zdjecia...
Kto to jest ten Adam Sowiński? pierwszy raz widzę jego zdjęcia i są słabe jak na poziom ścigacz`a<br><hr>supermotofun<br>
Ja co prawda A.Sowińskiego nie znam, ale jak dla mnie to jakiś prze-gość skoro chciało mu się ruszyć dupę do Lublina przy temperaturze minus zylion i jeszcze robić nam fotki. Każdy może marudzić, tylko takich co cokolwiek sami zrobią jakoś nie widać. Jak dla mnie fotki też są OK.
A co do fotek na motogenie, to wystarczyło napisać że tam też można jakieś zobaczyć, bez obrażania autora tych...
Pzdr
<br><hr>szwinia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 08:25

A ja się po części zgadzam z supermotofun. Masz rację, że powinni brać pod uwagę co wrzucają na ścigacza. O ile jeszcze te z Lublina są w miarę spoko, to te które dali po Poznaniu były dramatyczne. Albo rozmazane, albo nieostre, a w skrajnych wypadkach wyglądały jak puzzle poskładane z pixeli. Wyglądają jakby je ktoś zrobił kompaktem prosto z Chin. Żaby nie było, że wymyślam, poniżej link dla przypomnienia:
<a href="http://www.scigacz.pl/W,prawo,za,mala,patelnia,Zmiany,na,Torze,Poznan,6106.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/W,prawo,za,mala,patelnia,Zmiany,na,Torze,Poznan,6106.html</a>
<br><hr>Benny XR650R
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 08:36

Komentatorzy napisał(a):Porównaj sobie zdjecia na motogenie:
<a href="http://www.motogen.pl/sport/supermoto/viii-runda-mistrzostw-polski-supermoto-oraz-ix-runda-pucharu-pzm-supermoto-crash-derby-w-lublinie,art7.html" target="blank" class="link">http://www.motogen.pl/sport/supermoto/viii-runda-mistrzostw-polski-supermoto-oraz-ix-runda-pucharu-pzm-supermoto-crash-derby-w-lublinie,art7.html</a>

foto: Łukasz „Lukas” Widziszowski
zdjęcia dużo ładniejsze, takie powinny być na ścigaczu żeby trzymać poziom.

A tego Adama kto wogóle zna? nikt pewnie.<br><hr>supermotofun<br>
No tak, tylko ze motogej robi "relacje" tylko z tych rund na ktore mają blisko podjechac. A Scigacz robi ze wszystkich. Wiec o czym my tutaj mowimy? Jak dla mnie cala ta dyskusja i wypociny supermotofana to zalosna kryptoreklama motogeja<br><hr>Goląb
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 08:41

Komentatorzy napisał(a):A ja się po części zgadzam z supermotofun. Masz rację, że powinni brać pod uwagę co wrzucają na ścigacza. O ile jeszcze te z Lublina są w miarę spoko, to te które dali po Poznaniu były dramatyczne. Albo rozmazane, albo nieostre, a w skrajnych wypadkach wyglądały jak puzzle poskładane z pixeli. Wyglądają jakby je ktoś zrobił kompaktem prosto z Chin. Żaby nie było, że wymyślam, poniżej link dla przypomnienia:
<a href="http://www.scigacz.pl/W,prawo,za,mala,patelnia,Zmiany,na,Torze,Poznan,6106.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/W,prawo,za,mala,patelnia,Zmiany,na,Torze,Poznan,6106.html</a>
<br><hr>Benny XR650R<br>
Kiedyś każdy miał supermoto w nosie. Nikt o tym nie pisał, nikt o tym nie mówił. Temat praktycznie nie istniał. Teraz jak pojawiło się zainteresowanie ze strony prasy (które i tak napędzane jest dobrą wolą ludzi, którzy chcą coś zrobić w tym temacie pro publico bono) to pojawiają się pretensje, że na którejś rundzie były niedostatecznie dobre zdjęcia. Ręce opadają. Ludzie, puknijcie się w te swoje malutkie, ciaśniutkie główki...<br><hr>Tony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 08:50

Komentatorzy napisał(a):Ja co prawda A.Sowińskiego nie znam, ale jak dla mnie to jakiś prze-gość skoro chciało mu się ruszyć dupę do Lublina przy temperaturze minus zylion i jeszcze robić nam fotki. Każdy może marudzić, tylko takich co cokolwiek sami zrobią jakoś nie widać. Jak dla mnie fotki też są OK.
A co do fotek na motogenie, to wystarczyło napisać że tam też można jakieś zobaczyć, bez obrażania autora tych...
Pzdr
<br><hr>szwinia<br>
Zgadzam sie w 100% ze Szwinia.
Adam wczesniej cykal fotki dla Fastbikera, tylko jakie to ma znaczenie czy "ktos go zna"?
Gdyby nie on, to nie byloby wogule fotek z Lublina.
Oczywiscie mozna zaplacic Swidrowi, aby przyjechal i pocykal foty, pytanie tylko ile wtedy fotorelacji ukazywaloby sie na scigaczu, bo kasa momentalnie by sie skonczyla.<br><hr>Crazy supermoto.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez sabathius » 22/9/2008, 09:34

Po pierwsze poniekad ciesze sie ze artykuly wzbudzaja takie emocje, szkoda ze nie wszystko sie podoba, obiecujemy ze bedziemy sie poprawiac.
W przyszlym roku my jako redakcja mamy zamiar jeszcze mocniej zaangazowac sie w temat Supermoto. Mysle ze i w tym roku nie jest zle, na koniec sezonu mamy o niebo wiecej zawodnikow niz rok temu (na koniec 2007 bylo po 3-4 zawodnikow w klasie). Wiec mysle ze zainteresowanie ta forma wyscigow wzrasta.
Tak jak napisalem w przyszlym roku bede ostro walczyl o to zeby kazda relacja byla realizowana przez wieksze grono ludzi i naszych najlepszych foto i video operatorow (bigup dla ron'a i badyuniora hehe).

Wszystkich zapraszam w sobote i niedziele do radomia na finalna runde Supermoto gdzie wyloniony zostanie nowy Mistrz Polski!
--
Michał "Sabathius" Bożałek
Obrazek #6
supermoto.scigacz.pl (otwórz link)
sabathius
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 09:52

Komentatorzy napisał(a):Ja co prawda A.Sowińskiego nie znam, ale jak dla mnie to jakiś prze-gość skoro chciało mu się ruszyć dupę do Lublina przy temperaturze minus zylion i jeszcze robić nam fotki. Każdy może marudzić, tylko takich co cokolwiek sami zrobią jakoś nie widać. Jak dla mnie fotki też są OK.
Pzdr
<br><hr>szwinia<br>
Komentatorzy napisał(a):Zgadzam sie w 100% ze Szwinia.
Adam wczesniej cykal fotki dla Fastbikera, tylko jakie to ma znaczenie czy "ktos go zna"?
Oczywiscie mozna zaplacic Swidrowi, aby przyjechal i pocykal foty, pytanie tylko ile wtedy fotorelacji ukazywaloby sie na scigaczu, bo kasa momentalnie by sie skonczyla.<br><hr>Crazy supermoto.pl<br>
szkoda tylko że motoge... pojawił się na jednej rundzie jak już nie mieli nic innego do roboty a Sabathius i inni walczą od początku roku na chyba wszystkich rundach i chwała im za to :D <br><hr>fan21
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 13:43

Dobra obserwuje to wszystko - miałem się nie odzywać, jednak chyba pora się wypowiedzieć.
Drogi kolego supermotofun zrób lepsze zdjęcia, pomogę Ci aby wtedy znalazły się w relacji ścigacz.pl ja robię takie jak potrafie i taki pojawiają się w róznych relacjach scigacza.
Jakie znaczenie ma to czy ktokolwiek mnie zna?
Robiłem zdjęcia na supermoto w momencie gdy Ty jeszcze pewnie nie wiedziałeś o jego istanieniu. Supermoto (w Polsce oczywiście) zrodziło się 4 lata temu w Radomiu (wtedy spędziłem na Radomskim torze naprawdę sporo czasu) na różnych treningach osób których pewnie z supermoto nie kojarzysz (Agata Augustyn, Marcin Tynowski, Bartek Ptak, Remigiusz Rutka, Sebastian Szczęśniak, Piotrek Kaczorowski i wielu innych). Każdego roku (a to już 4 sezon) robiłem zdjecia z supermoto - ale najważniejsze jest to że robiłem to dla własnej przyjemności - bo tak jak część ludzi - kocham właśnie tą dysycplinę.

Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie. Zrobiłeś cokolwiek w celu poprawienia sytuacji supermoto w Polsce? Ja tak - a przynajmniej próboje - robię zdjecia bo czy chciał byś przeczytać suchą relację bez zdjęć, czy może jednak relacje ze zdjeciami a w kiepskiej jakości? Jak sądzisz co lepiej trafi do potencjalnych sponsorów?

Pozdrawiam,
Adam Sowiński (<a href="http://www.4racing.pl" target="blank" class="link">www.4racing.pl</a>)

P.S. w Lublinie by mnie nie było gdyby nie mój kolega Remigiusz Rutka - Remi jest czynnym zawodnikiem supermoto. To właśnie on mnie zabrał do lublina za co Ci Remik w tym miejscu dziękuje. <br><hr>Adam Sowiński
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 14:47

Komentatorzy napisał(a):Dobra obserwuje to wszystko - miałem się nie odzywać, jednak chyba pora się wypowiedzieć.
Drogi kolego supermotofun zrób lepsze zdjęcia, pomogę Ci aby wtedy znalazły się w relacji ścigacz.pl ja robię takie jak potrafie i taki pojawiają się w róznych relacjach scigacza.
Jakie znaczenie ma to czy ktokolwiek mnie zna?
Robiłem zdjęcia na supermoto w momencie gdy Ty jeszcze pewnie nie wiedziałeś o jego istanieniu. Supermoto (w Polsce oczywiście) zrodziło się 4 lata temu w Radomiu (wtedy spędziłem na Radomskim torze naprawdę sporo czasu) na różnych treningach osób których pewnie z supermoto nie kojarzysz (Agata Augustyn, Marcin Tynowski, Bartek Ptak, Remigiusz Rutka, Sebastian Szczęśniak, Piotrek Kaczorowski i wielu innych). Każdego roku (a to już 4 sezon) robiłem zdjecia z supermoto - ale najważniejsze jest to że robiłem to dla własnej przyjemności - bo tak jak część ludzi - kocham właśnie tą dysycplinę.

Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie. Zrobiłeś cokolwiek w celu poprawienia sytuacji supermoto w Polsce? Ja tak - a przynajmniej próboje - robię zdjecia bo czy chciał byś przeczytać suchą relację bez zdjęć, czy może jednak relacje ze zdjeciami a w kiepskiej jakości? Jak sądzisz co lepiej trafi do potencjalnych sponsorów?

Pozdrawiam,
Adam Sowiński (<a href="http://www.4racing.pl" target="blank" class="link">www.4racing.pl</a>)

P.S. w Lublinie by mnie nie było gdyby nie mój kolega Remigiusz Rutka - Remi jest czynnym zawodnikiem supermoto. To właśnie on mnie zabrał do lublina za co Ci Remik w tym miejscu dziękuje. <br><hr>Adam Sowiński<br>
Stary, szkoda nerwów. Fotki są fajne i jeszcze raz powtórzę : fajnie, że chciało Ci się je nam robić. Tak więc jeszcze raz dzięki i zapewne do zobaczenia w Radomiu w weekend :)
Pzdr<br><hr>szwinia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2008, 16:12

bardzo fajna fotorelacja, po zdjęciach widać jak chłopaki mieli trudno. Pozdrawiam<br><hr>Bajros
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/9/2008, 22:54

Pzdr
<br><hr>szwinia<br>
Komentatorzy napisał(a):Zgadzam sie w 100% ze Szwinia.
Oczywiscie mozna zaplacic Swidrowi, aby przyjechal i pocykal foty, pytanie tylko ile wtedy fotorelacji ukazywaloby sie na scigaczu, bo kasa momentalnie by sie skonczyla.<br><hr>Crazy supermoto.pl<br>
Komentatorzy napisał(a):szkoda tylko że motoge... pojawił się na jednej rundzie jak już nie mieli nic innego do roboty a Sabathius i inni walczą od początku roku na chyba wszystkich rundach i chwała im za to :D <br><hr>fan21<br>
Przecież Motogen nie pojawił się chyba na żadnej rundzie... pamiętam że w ciągu dwóch lat zrobili chyba ze dwie relacje i to nie swoimi siłami. Drugą z nich zrobił im Papuq w tym roku.<br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl