CO LEPSZE na tor GSXR K6 vs YZF R6
• Strona 1 z 1
CO LEPSZE na tor GSXR K6 vs YZF R6
zastanawiam sie nad zakupem r6 bÄ…dz gixera 600
zamierzam nim latac po torze moze ktoś zrobił kilka kółek
nallepiej jednym i drugim????
zamierzam nim latac po torze moze ktoś zrobił kilka kółek
nallepiej jednym i drugim????

- xxpiotrekxx
- Świeżak
Yamaha do 2004 roku stosowała na przód rozmiar opony 120/60/17, co jest dojść dziwne.
Suzuki w rocznikach 2001 i 2002 było znacznie lżejsze od jamahy, ale wszystko zależy od tego, który to mam być rocznik.
Dodatkowo należy zaznaczyć, że suzuki nie modernizował swoich motocykli w tych samych latach, co yamaha. Z reguły robili to na przemian.
Suzuki w rocznikach 2001 i 2002 było znacznie lżejsze od jamahy, ale wszystko zależy od tego, który to mam być rocznik.
Dodatkowo należy zaznaczyć, że suzuki nie modernizował swoich motocykli w tych samych latach, co yamaha. Z reguły robili to na przemian.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Suzuki od dawna nalezy do szołowki wagi lekkiej...z tym, że to jest związane m.in. z tym, czy waga jest totalnie na sucho i bez akumulatora czy np z olejem w skrzyni i/lub baterią.
A co jest dziwne z tym rozxmiarem bo zacząłeś i nie skonkretyzowałes watku??
A co jest dziwne z tym rozxmiarem bo zacząłeś i nie skonkretyzowałes watku??
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a):A co jest dziwne z tym rozxmiarem bo zacząłeś i nie skonkretyzowałes watku??
Chodzi o to, że zdecydowana większość nowych sportów (gdzieś od 2000r.) jeździ seryjnie na rozmiarze 120/70/17 z przodu.
Rozmiar 120/60/17 miałem w cbr600f, ale to był motocykl z 98r. i trochę turystyczny.
120/70/17 jest najpopularniejszy jeżeli chodzi o sport i najłatwiej jest dostać sportowe i torowe opony w tym rozmiarze.
Yamaha r6 z tego, co zauważyłem jeździła na 120/70 do 2004r. a jest to przecież typowy sport.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
miałem na mysli modele z tego roku, choć me pytanie juz mi nie pomoze bo juz jestem po zakupach i padlo na gxsr k6.
rewelacyjny motocykl nie ma co porównywac z dotychczas produkowanymi motorami,
myślę ze jedynym zawodnikiem dla niego moze byc
r6 z tego roku.... ... na nim jednak nigdy nie jechałem
rewelacyjny motocykl nie ma co porównywac z dotychczas produkowanymi motorami,
myślę ze jedynym zawodnikiem dla niego moze byc
r6 z tego roku.... ... na nim jednak nigdy nie jechałem
- xxpiotrekxx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości