[TYLKO FOTO] Pokażcie czym jeździcie...
BadBoy napisał(a):narazie nie ma czym sie chwalic;) dlatego tutaj nie umieszcze fotki jak bede miał sprzeta docelowego to napewno go zobaczycie;)
a kiedy to bedzie to nawet najstarsi indianie nie wiedza.... by moim dzieciom bylo dane zobaczyc twoj "sprzet" (komara z wydechem trabanta)
Ps. bardzo ladny motocykl; marcinie...

Ostatnio edytowano 7/10/2006, 22:36 przez Magik, łącznie edytowano 1 raz
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
A ja Cię mar111cin łobuzie widziałem albo na zlocie, albo gdzieś w ZG...tzn możliwe że to był ktoś inny ale wątpie...
Trzeba kiedyś gdzieś się umówić i polatać. Jeździsz z kimś czy sam? Bo u nas w ZG co tydzień wypady w kilkunastu/dziesięciu były dopóki pogoda była ok, teraz wymiękają ludziska coraz bardziej, no ale duża część to 1 sezon jeździ więc ich rozumiem po części.
Sprzęcik fajny.
BadBoy ale w ogóle moto nie masz czy się wstydzisz tego co masz?
Trzeba kiedyś gdzieś się umówić i polatać. Jeździsz z kimś czy sam? Bo u nas w ZG co tydzień wypady w kilkunastu/dziesięciu były dopóki pogoda była ok, teraz wymiękają ludziska coraz bardziej, no ale duża część to 1 sezon jeździ więc ich rozumiem po części.
Sprzęcik fajny.
BadBoy ale w ogóle moto nie masz czy się wstydzisz tego co masz?
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
heh całkiem możliwe, byłem np w Boryszynie, i do zielonej też pare razy nanim zawitałem
kiedyś faktycznie trzeba bedzie jakiś wypad zrobić, ja chętnie bym chyba pojeździł po torze w starym kisielinie, bo jeszcze nigdy tam nie byłem. Tylko nie wiem czy w tym roku dam rade jeszcze gdzieś wyskoczyć, bo zaczeły się studia i praktycznie jestem tylko sobota/niedziela :/ Ale jakbym się za paroma kumplami tam wybierał to napisze 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
BadBoy napisał(a):Thrillco napisał(a):nooo...obyśmy jescze istnieli..a ludzie zyją tak długo jak ty bedziesz do niego dochodził??;)
napewno szybiej jak ty dojdziesz do swojego sv;)
Jesteś pewny siebie,ale to sie okaże kto będzie miał z was pierwszy moto hehe

Ostatnio edytowano 8/10/2006, 17:34 przez Pisiu, łącznie edytowano 1 raz
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Pisiu16 napisał(a):BadBoy napisał(a):Thrillco napisał(a):nooo...obyśmy jescze istnieli..a ludzie zyją tak długo jak ty bedziesz do niego dochodził??;)
napewno szybiej jak ty dojdziesz do swojego sv;)
Jesteś pewny siebie,ale to sie okaże kto będzie miał z was pierwszy moto hehe![]()
ps.ja mówie że Thrilco będzie miał pierwszy![]()
![]()
Podlizujesz siÄ™ ;D

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
A co taką rzeźbę masz, że nie chcesz go pokazać czy po prostu fantazja?
Każdy ma co ma, motocyklistą się jest w środku nie samym wypasionym motocyklem, więc nie rozumiem w czym problem.
A tak w ogóle, to nie trawie ludzi którzy komentują krzywo wszystko co widzą a sami podczas jazdy koło liną trzymają, bo taki "motur" mają.
Pozdrawiam prawdziwych motocyklistów.
Każdy ma co ma, motocyklistą się jest w środku nie samym wypasionym motocyklem, więc nie rozumiem w czym problem.
A tak w ogóle, to nie trawie ludzi którzy komentują krzywo wszystko co widzą a sami podczas jazdy koło liną trzymają, bo taki "motur" mają.
Pozdrawiam prawdziwych motocyklistów.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
no i Thrillco miałeś rację , właśnie się dowiedziałem że mam strego i zdezelowanego gsxf-a
i to od czlowieka ktory sie podnieca na widok simsona, a ma motor który sie nazywa "w następnym sezonie planuję" 

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
BadBoy napisał(a):a to ciekawe simson to twój wcześniejszy motocykl teraz jeździsz gsxf:) zresztą to nie istotne bo ja też nie mam żadnego dobrego sprzetu tylko jest róznica miedzy mną a tobą ja sobie zdaje z tego ze to co mam to padlina a ty z siebie robisz gwiazde panie Rossi i kazdego krytykujesz tak samo jak magik i wombat chciałbym was zobaczyc na jakims zlocie pewnie burkaki jestescie:)
nie robie z siebie żadnej gwiazdy i też nie zauważyłem żeby ktoś to na forum robił, poza pewną grupą małolatów no i tobą. Nie krytykuje kazdego tylko osoby które same sie o to proszą. Najwidoczniej jeszcze nie dorosłeś do tego żeby to zauważyć. Może kiedyś to zrozumiesz.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Witam to moja malutka Honda CBR 900RR sc28 z 1994r.
- Załączniki
-
- cbr.jpg (106.33 KiB) PrzeglÄ…dane 6201 razy
- Bullterrier
- Świeżak
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości