[testy] Honda CBR 600 RR kontra Triumph...
• Strona 1 z 1
[testy] Honda CBR 600 RR kontra Triumph...
Dyskusja na temat: Honda CBR 600 RR kontra Triumph Daytona 675
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CBR 600 RR kontra Triumph Daytona 675
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CBR 600 RR kontra Triumph Daytona 675
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
a ja jezdzilem na obydwu i teraz kupuje daytone bo jest kurde super. Nie tak spokojna jak cbr ale duzo wiecej frajdy. na cbr przejazdzka mila jak na hondzie a 675 to typowy wymiatacz. poza tym daytona to motocykl bardziej mobilny , dobry dolny zakres czyni go lepszym do miasta. paradoksalnie daytona mimo ze krotsza byla dla mnie wygondniejsza niz cbr a mam 185cm wzrostu. w cbr kolanami napieralem w boczne panele. nie wiem jak na dlugiej trasie ale do miasta zdecydowanie daytona! juz nawet nie wspomne o przyrzadach pokladowych
<br><hr>maciek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poza tym... nie wiesz co piszesz....<br><hr>SplashKomentatorzy napisał(a):a ja jezdzilem na obydwu i teraz kupuje daytone bo jest kurde super. Nie tak spokojna jak cbr ale duzo wiecej frajdy. na cbr przejazdzka mila jak na hondzie a 675 to typowy wymiatacz. poza tym daytona to motocykl bardziej mobilny , dobry dolny zakres czyni go lepszym do miasta. paradoksalnie daytona mimo ze krotsza byla dla mnie wygondniejsza niz cbr a mam 185cm wzrostu. w cbr kolanami napieralem w boczne panele. nie wiem jak na dlugiej trasie ale do miasta zdecydowanie daytona! juz nawet nie wspomne o przyrzadach pokladowych<br><hr>maciek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a): poza tym... nie wiesz co piszesz....<br><hr>Splash
Rozwin mysl - bo nie bardzo wiem co masz na mysli....
jezdzilem obydwoma
Honda od ca. 8000 rpm, nie daje poznac roznicy czy litr czy 600 ( subjektywnem ) dol troche slaby, ale cos za cos.
Daytona cod miod i malina, jedyna wada to lezenie na nadgarstkach ze wzgledu na za nisko zamontowane manetki / kierownice.
Dame - 750 to chyba inna klasa - nie uwazasz ?

- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości