Tylko do starych forumowiczów!!
1. sposob na rozwiazanie "glupawych" problemow nowych w tym i moich. dodajcie do strony chat albo shout box... i po krzyku.
2. nie kazdy nabija posty dla postow. niektorzy traktuja to forum jako miejsce na ktorym mozna pogadac o motocyklach. gg czy tlen tego nie zastapia a przynajmniej tak nie bedzie dopoki nie powstanie np pokoj czatowy na tlenie np "motocykle" moderowany przez kogos sensownego...
3. moj kolega koledze.itd. ja w tej chwili posiadam 1 motocykl, lub nie bo zmieniam, moi kumple po 1. wiec nie mozna pisac na kazdy temat ja mam i przezywam... forum wam umrze wtedy bo nikt nie bedzie mial prawie nic do powiedzenia. jak widze to nie ma wsrod was osob za bardzo ktora miala by 16 moto w garazu, zmieniala moto 50 razy i jezdzila od 50 lat. jesli moj kolega jedzi jakims modelem i pytam sie go o konkretny problem bo ktos znajkomy na forum ma klopot to co zlego w zacytowaniu tej opini?
4. never mind. mimo ze jestem nowym uzytkownikiem forum (tego akurat), mimo ze je wlasnie zasmiecilem i mam srednia posta cos kolo 15 (wlasnie po czytaniu powyzszych sprawdzilem bo mnie to wczesniej nie interesowalo), mimo ze nie uzywam znakow diakrytycznych (za co mi sie dostalo juz) to pozdrawiam was starzy wyjadacze i zycze gumowych drzew. do zobaczenia na drodze
2. nie kazdy nabija posty dla postow. niektorzy traktuja to forum jako miejsce na ktorym mozna pogadac o motocyklach. gg czy tlen tego nie zastapia a przynajmniej tak nie bedzie dopoki nie powstanie np pokoj czatowy na tlenie np "motocykle" moderowany przez kogos sensownego...
3. moj kolega koledze.itd. ja w tej chwili posiadam 1 motocykl, lub nie bo zmieniam, moi kumple po 1. wiec nie mozna pisac na kazdy temat ja mam i przezywam... forum wam umrze wtedy bo nikt nie bedzie mial prawie nic do powiedzenia. jak widze to nie ma wsrod was osob za bardzo ktora miala by 16 moto w garazu, zmieniala moto 50 razy i jezdzila od 50 lat. jesli moj kolega jedzi jakims modelem i pytam sie go o konkretny problem bo ktos znajkomy na forum ma klopot to co zlego w zacytowaniu tej opini?
4. never mind. mimo ze jestem nowym uzytkownikiem forum (tego akurat), mimo ze je wlasnie zasmiecilem i mam srednia posta cos kolo 15 (wlasnie po czytaniu powyzszych sprawdzilem bo mnie to wczesniej nie interesowalo), mimo ze nie uzywam znakow diakrytycznych (za co mi sie dostalo juz) to pozdrawiam was starzy wyjadacze i zycze gumowych drzew. do zobaczenia na drodze
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Vercef napisał(a):Kilka powodów dla których głosu mniej zabieram.
1.Sezon mamy jaki mamy i wolny czas pomiędzy szkołą/pracą wykorzystuje na jazdę.
2.Jak już większość pisała cały czas te same pytania, można w sumie odpowiedzieć raz a później kopiować w każdym temacie.
3.Bywam codziennie, ale mało tematów które by zaciekawiły i zachęciły do rozmów, albo znów swojego zdania nie mam/nie chcę wyrazić.
4.Teraz jakiÅ› taki dziwny czas
Tak czy siak, pozdrawiam, btw. najbardziej to zniknięcie Evila,Richie zauważyłem...
Vercef trafione w samo sedno

Szczególnie pkt. 4 mnie urzekł

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
dormarcia napisał(a):A to, że Kamienica Polska jest za Częstochową (jadąc od Warszawy) to ja zapamiętam na zawsze, i to że stoją tam z przenośnym fotoradarem też!!,
ograniczenie do 70,
i że zdjęcie zrobili 2 grudnia 2005 a kwity przysłali w maju 2006 to nieważne przecież dobrze, że wogóle dotarło,
miło...
pozdrowienia nie tylko dla Tych z Kamienicy
Dorota
I teraz jest mi troche wstyd za mojom kochanom straz -to ich radar Cie trzepnoł

Wrzosowa tam trzepiom dosc czesto i skutecznie-drogóweczka i słuzba celna,natomiast w miejscowosci Wanaty młócia tym włascie przenośnym radarkiem,za takim domkiem obitym czerwonom blachom sie zawsze czaja.
Natomiast jadać na Warszawe,uwaga na fotoradary w miejscowości Poczesna -przed salonem Opla"Polaczek" i jadać dalej juz pod Cz-w w miejscowaśći Bugaj.
Kamienica pozdrawia i przeprasza za utrudnienia...

siekson napisał(a):Kwazi tak sobie czytam i zastanawiam sie czemu uparcie przekrecasz mojego nicka
Potraktój to jako wyróznienie....

kamus napisał(a):hehe...jestem jestem

Znajda sie jeszcze jakies "stare" zabłakane owieczki??

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
dla mnie już od dwóch tygodni zaczął się okres studiowania
Narazie nie mam na stancji komputera i internetu (i prędko to się nie zapowiada:/) a jak tak sobie wejde po tygodniu, to mam w każdym dziale po 3-4 strony nieprzeczytanych tematów, w tym większość o pierdopędach, albo R1 na pierwszy tak że się nie chce tego czytać. Zresztą jak ja odpowiem na jakiś temat to zaraz połowa na mnie naskakuje że się nabijam, a druga połowa że mam racje
tak że po co byś konfliktowym heh
a jeszcze dość czesto pojawiaja sie nabijacze postów w stylu thores (radyklany przyklad) to takie jego wypowiedzi tez nie chce sie czytac. Albo uniwersalne pomysly Goblina, zawsze rozpisane na pare kartek A4 (nie umie formatować tekstu) w których pisze takie rzeczy że albo jest to baaardzo nudne, albo głupie.
Nadszedł czas że mam brak czasu na forum, po tygodniu nieobecnosci musze poświęcić mnóstwo godzin na przejżenie forum. A odpowiadać w bardzo starych tematach tez już nie ma sensu. (potem aż strach będzie się o coś zapytać, bo jak o to pytali jak mnie nie było i się wymkło mojej uwadze, to jak ja zapytam o to drugi raz, to kogo jak kogo ale mnie napewno pojada heh
)

Nadszedł czas że mam brak czasu na forum, po tygodniu nieobecnosci musze poświęcić mnóstwo godzin na przejżenie forum. A odpowiadać w bardzo starych tematach tez już nie ma sensu. (potem aż strach będzie się o coś zapytać, bo jak o to pytali jak mnie nie było i się wymkło mojej uwadze, to jak ja zapytam o to drugi raz, to kogo jak kogo ale mnie napewno pojada heh

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Hoffman napisał(a):najlepiej zalatwiac sprawy na PW i nie pytac o opinie publiki, z ktorej co najmniej 3/4 uzytkownikow w zeszlym roku dostalo komputer na komunie.
hehe Hoffman - popieram...tyle tylko że ci "1 komunistyczni moto-wyjadacze" to najczęściej wszystkie rozumy pozjadali...i chcą innych pouczać...
Ja jeszcze ciągle żyję wspomnieniem swojego zdawania wczoraj na A na placu i tego gostka, który nic nie chcial mowić, tylko patrzył, wreszcie mnie polał za niepostawienie moto na centralną podstawkę przy sprawdz. poziomu oleju (nie wszystkie ją mają, moja CeBRa nie ma na ten przykład...ma tylko boczną) jak go dostanę na poprawce to mogę i za 2 nie zdać...w morde...do WSZYSTKIEGO mogą się takie skubańcy przyczepić i myślę że jakby się taki egzaminator uparł to i kolesia z naszych białostockich BadBoysów by polał (choć oni jeżdżą mega x lepiej od niego nie tylko na tylnym ale i na przednim i wogóle mistrze to są moto).......................a B mam już 13 lat! i najbardziej żałuję że wtedy - w 3 kl. technikum jak byłem od razu i A nie zrobiłem, to był wielki błąd życiowy... Sorki za te moje biadolenia ale lżej jak się wypowie przed kimś kto rozumie...
PzdR PRAWDZIWYCH moto - wyjadaczy
BadBoys rUUULEz

1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

-
xatt - Świeżak
Co ja mam wam powiedzieć. Czasu mam mało.
Motocykl potrzebuje przeglądu, owiewek torowych i paru innych dodatków.
Kobiecie wzrosły wymagania, oczekuje za rok wycieczki "all inclusiw", a ja tylko dzień i noc zap... na to wszystko.
Sezon się kończy teraz pora zarobić na następny.
Motocykl potrzebuje przeglądu, owiewek torowych i paru innych dodatków.
Kobiecie wzrosły wymagania, oczekuje za rok wycieczki "all inclusiw", a ja tylko dzień i noc zap... na to wszystko.
Sezon się kończy teraz pora zarobić na następny.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
a co ty się tak rzucasz...widze cały dzien miałes jakiś taki....idx no się przejedź to załapiesz że pewne sprawy trzeba traktować z przymróżeniem oka:)
cichy...to z 3 zwierzat swojej kobiety ty jesteś osłem;)
cichy...to z 3 zwierzat swojej kobiety ty jesteś osłem;)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Raczej mułem
, ale już ją poinformowałem że na wycieczki jeździmy do poznania. 

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Eh... Magik, m.in. o to własnie chodzi. POjawiło się duzo ludzi, którzy w d... mają wsyztkie prośby, jak na przykład Ty, ktory napisałeś, pomimo prośby twórcy wątku o niewypowiadanie się "nowych".
Być "nowym" nic nie znaczy poza tym ze dużo mniej cie znamy. O nic więcej nie chodzi.
Być "nowym" nic nie znaczy poza tym ze dużo mniej cie znamy. O nic więcej nie chodzi.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Odwiedziłem dział Motocykle i po prostu krew mnie zalewa...czy tam jest napisane "Jesteś idiotą załóż temat na swoim poziomie"?
Jak pierdzi to, tutaj wpiszcie wszystko o tym...niech ktoÅ› ich wygoni

Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
ja widze ze tu dalej toczy sie walka ze swiezakami
ostatnio mam malo czasu...studia, imprezy, spotkania..dzieje sie strasznie duzo i netka odwiedzam co drugi dzien...
aktualnie mam w domq od 20 osob i toczy sie 3 dzien integracji powakacyjnej z ludkami z roku
wiec tez sobie nie posiedze i nie wypowiem sie na coniektore tematy
buzka wsiom ludkom
Kwazi, Ty juz o mnie zapomniales
i znow sama jak palec...

ostatnio mam malo czasu...studia, imprezy, spotkania..dzieje sie strasznie duzo i netka odwiedzam co drugi dzien...
aktualnie mam w domq od 20 osob i toczy sie 3 dzien integracji powakacyjnej z ludkami z roku

buzka wsiom ludkom

Kwazi, Ty juz o mnie zapomniales

Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,
i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze

-
kamus - Świeżak
kamus napisał(a):Kwazi, Ty juz o mnie zapomnialesi znow sama jak palec...
zaraz zaraz jakto zapomniałem?

kamus napisał(a):ostatnio mam malo czasu...studia, imprezy, spotkania..dzieje sie strasznie duzo i netka odwiedzam co drugi dzien...
imprezki,spotkania no pieknie tylko tak dalej...niedbasz o Kwazusia...

Vercef napisał(a):Odwiedziłem dział Motocykle i po prostu krew mnie zalewa...czy tam jest napisane "Jesteś idiotą załóż temat na swoim poziomie"?
popieram,nabijanie pustych postów pezez swiezaków trwa...
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
jestesmy jestesmy
wlasnie biega o to ze mlodzi zakladaja coraz to glupsze posty z cora to glupszymi pytaniami ktore nie dosc ze sa glupie to non stop sie powtarzaja, nie wiem co z tym zrobic ale dawniej bylo wiecej ciekawych tematow a teraz widac praktycznie caly czas to samo
Ale pozdro dla starych wyjadaczy !!!!

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
Ja niedawno siÄ™ zarejestrowaÅ‚em na tym forum ale co do tego że jest mnóstwo syfu to masz racje, wydaje mi siÄ™ że powinien być jeszcze jeden dziaÅ‚ „Å›cigacze do 125cc”, ale chyba i tak to by nic nie daÅ‚o pewnie by posty dawali gdzieÅ› indziej.
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
Kwazi jak Ty na imprezy ze mna nie cesz isc to co ja mam sama w domu siedziec
ale nie klocmy sie przy obcych
Buzka Pysiaczq

ale nie klocmy sie przy obcych

Buzka Pysiaczq

Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,

-
kamus - Świeżak
orlik1981 napisaÅ‚(a):Ja niedawno siÄ™ zarejestrowaÅ‚em na tym forum ale co do tego że jest mnóstwo syfu to masz racje, wydaje mi siÄ™ że powinien być jeszcze jeden dziaÅ‚ „Å›cigacze do 125cc”, ale chyba i tak to by nic nie daÅ‚o pewnie by posty dawali gdzieÅ› indziej.
Co jakiÅ› czas pojawia sie na forum ktoÅ› thoresopodobny, a czasem nawet kilku na raz.
Zazwyczj są niereformowalni i albo im sie znudzi pisać po 20 postów dziennie albo dostaja bana. Taki to już urok tego forum i troche mi szkoda bo czasem przez tych osobników nie chce mi sie czytać.
- dosiek77
- Bywalec
słuchajta ludziska-nie wazne ze jest kupa nowo przybyłych, totalnie zielonych małolatów-to własnie tacy jak wy tu wyżej tworzycie to forum i dzieki temu ono zyje. Niech se łebki nabijają posty-większości i tak z czasem się znudzi i już tu nie wrócą. Reszte...trzeba jakoś zaakceptować, a nuż z czasem okaże się, że szybko się uczą i sa całkiem wporzo. To jest coś jak na zlocie-wpada grupa znajomych, która tworzy klimat i zawsze jest trochę "dzieciarni" i świerzaków, którzy albo nieco irytują ,albo ich w ogóle nie widac albo robią trzode...a jak spotykają się na 3-4 zlocie z koleji to nawet nie zauważamy kiedy stają się jednymi z nas. Młody wiek ma swoje prawa, wady i zalety...nie narzekajmy, lepiej przeczekajmy wspólnie dobrze się bawiąc...
Qrde ale expose...chyba kandyduje do sejmu-kto głosuje??:)
Qrde ale expose...chyba kandyduje do sejmu-kto głosuje??:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości